Cola Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Wszystkie kotecki są śliczne :D To jest kotka moich znajomych... W styczniu przedstawię wam mojego kocurka..jak tylko do mnie przyjedzie :D już niemogę się doczekać... Quote
malawaszka Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Koka a co to za kotecek przyjedzie??? i skąd?? :angel: Quote
Cola Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 Przyjedzie do mnie z Siedlec kocurek persik.....taka mała czarna włochata kuleczka z białymi brewkami :angel: TZ mi kupi pod choinkę :angel: ale dopiero będę go miała w styczniu......ale warto poczekać :angel: Quote
dbsst Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 haha Cola ty chwalipieto ale zanim wstawisz zdjecia nowego nabytku ja musze zobaczyc pierwasza haha Quote
Cola Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 haha To będziesz musiała się pofatygować do mnie i zobaczyć go w realu. Podobno ten kociak jest nafajnieszy z całej czwóreczki :D Chyba przed świętami pojadę go zobaczyć i oczywiście zrobić mu sesję zdjęciową :lol: Quote
Cola Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 :oops: Sama przyznaj, że fajniej jest zobaczyć takie maleństwo w realu a nie na fotach :wink: Quote
Cola Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Uwaga będę się chwalić moim przyszłym nabytkiem. Kiciorki mają teraz 6 tygodni :D To jest mój kocurek :)....już niedługo :lol: Tutaj cała gromadka Mamusia :) Quote
dbsst Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 ślicznosciowy kotek jak on sie nazywa Szpinak Quote
dbsst Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 :angel: tak :angel: :angel: :angel: bo uwazam ze to swietny pomysl ;) Quote
Cola Posted December 13, 2004 Posted December 13, 2004 Ratunku!! Ona chce nazwać mojego kotka Szpinak.... Kocurek jeszcze nie ma imienia, więc może jakiś konkursik?? :wink: Quote
adda Posted December 13, 2004 Author Posted December 13, 2004 Mamusia jest umaszczona przepięknie!!! A maluszek jakiś taki wielgachny :o to na pewno kot? :lol: Quote
Poświata Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Mamciuuuuuuu!!! Jakie oczyska wielgachne i cudne :o ! Nie dziwię Ci sie wcale, że jesteś zakocona na jego punkcie. Co do imienia to może Budzik, albo Myszkin :P ? Albo Puszkin - taki puszysty :D . Quote
Cola Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 adda To na pewno kot :D No chyba, że wyrośnie mi z niego czarna panterka :lol: Jest największy z całego miotu i straszny z niego żarłok :lol: ale to dobrze....duzzzziiiii urośnie :wink: Mamusia tak normalnie wygląda jeszcze piękniej. Teraz nie daje się czesać, o kąpieli to nie ma mowy....pełno kołtunków jej się narobiło na brzuszku.... BeataTo prawda. Oczy ma ogromniaste :o :lol: Budzik? On cały czas śpi albo je....a reszta rodzeństwa rozrabia :lol: Wdał się w tatusia :lol: , bo mamusia to była i jest rozrabiaką Puszkin..nawet fajne :D Quote
Poświata Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Mój Dymcio też jeszcze niedawno dużo spał. A teraz regularnie przyłazi bladym świtem i budzi mnie mruczeniem domagając się miziania. Ostatnio udawało mu się tuż przed budzikiem, a dziś obudził mnie o 5:30, przecież nie ma takiej godziny na zegarku :evil: . A wieczorem oczywiście zbiera mu się na harce i znosi do łóżka różne zabawki :lol: . I jak tu sie wyspać :roll: :D ? Sama zastanawiałam się, czy nie zmienić mu imienia na Budzik albo Kogutek :roll: :-? . Jak tak lubi papuniu to może niech będzie Pasibrzuch :P ? Quote
aga1215 Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Mój Dymcio też jeszcze niedawno dużo spał. A teraz regularnie przyłazi bladym świtem i budzi mnie mruczeniem domagając się miziania. Ostatnio udawało mu się tuż przed budzikiem, a dziś obudził mnie o 5:30, przecież nie ma takiej godziny na zegarku :evil: . A wieczorem oczywiście zbiera mu się na harce i znosi do łóżka różne zabawki :lol: . I jak tu sie wyspać :roll: :D ?Sama zastanawiałam się, czy nie zmienić mu imienia na Budzik albo Kogutek :roll: :-? . :nono: :wink: Quote
Cola Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Pasibrzuch..... a może Kluseczka :lol: a raczej Klusek :cunao: Kiedyś miałam okazję pomieszkać z mamusią kocurka :D to były czasy... Uwielbiała spać mi na plecach albo wtulała się pod pachę. Na szczeście mnie nie budziła. Gdy stała się duzią kotką :) przeniosła się w nogi. Mruczenie kota raczej mnie usypia niż budzi :D Współczuję pobudek o godzinach, których nie ma na zegarku. Mój TZ "zagroził", że jak kot będzie go budził albo przeszkadzał w zasypianiu......to skombinuje paralizator. Prędzej ja go wtedy potraktuję paralizatorem niż on kota :evilbat: Quote
pepsi Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Wasze koty są piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wstawiam zdjęcie na którym Pepsi jest z kotem Gilusiem, niestety kot zginął nam wiosną w czasie wiosennych godów :( Quote
Poświata Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Sama zastanawiałam się, czy nie zmienić mu imienia na Budzik albo Kogutek :roll: :-? . :nono: :wink: Matko Chrzestna - żartowałam tylko :oops: :lol: , wybacz. Quote
Mokka Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 A tu Leon z Gapą - pietrowo Leon to ten na dole :wink: Quote
aga1215 Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Sama zastanawiałam się, czy nie zmienić mu imienia na Budzik albo Kogutek :roll: :-? . :nono: :wink: Matko Chrzestna - żartowałam tylko :oops: :lol: , wybacz. sie zastanowie :roll: :B-fly: :wink: :P :lol: :lol: :lol: BTW - co z feriami??? Quote
Poświata Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Dlaczego nie przychodzą do mnie powiadomienia :evil: :evil: :evil: ??? Jeszcze nie daj bosze sobie pomyślicie, że gadać mi się z Wami nie :oops: :( :-? , a to nieprawda. Aga co z feriami to nie wiem, ale jeśli bedziemy mieli jechać to tylko w Twoje strony :D :P :D , o czym oczywiście Cie powiadomię :B-fly: . A tu na przeprosinki :P : miłego oglądania Quote
aga1215 Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Dlaczego nie przychodzą do mnie powiadomienia :evil: :evil: :evil: ???Jeszcze nie daj bosze sobie pomyślicie, że gadać mi się z Wami nie :oops: :( :-? , a to nieprawda. Aga co z feriami to nie wiem, ale jeśli bedziemy mieli jechać to tylko w Twoje strony :D :P :D , o czym oczywiście Cie powiadomię :B-fly: . A tu na przeprosinki :P : miłego oglądania :o :o - :eating: żywe zabaweczki - Wektorek to uwielbia :P :lol: :wink: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts