Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkie kotecki są śliczne :D

To jest kotka moich znajomych...

200411051825384co.jpg

200411051826300us.jpg

200411211715585hj.jpg

200411211717325jw.jpg

W styczniu przedstawię wam mojego kocurka..jak tylko do mnie przyjedzie :D już niemogę się doczekać...

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Przyjedzie do mnie z Siedlec kocurek persik.....taka mała czarna włochata kuleczka z białymi brewkami :angel: TZ mi kupi pod choinkę :angel: ale dopiero będę go miała w styczniu......ale warto poczekać :angel:

Posted

haha To będziesz musiała się pofatygować do mnie i zobaczyć go w realu. Podobno ten kociak jest nafajnieszy z całej czwóreczki :D Chyba przed świętami pojadę go zobaczyć i oczywiście zrobić mu sesję zdjęciową :lol:

Posted

Uwaga będę się chwalić moim przyszłym nabytkiem. Kiciorki mają teraz 6 tygodni :D

To jest mój kocurek :)....już niedługo :lol:

k15go.jpg

k25xu.jpg

k31vw.jpg

Tutaj cała gromadka

gromadka6en.jpg

Mamusia :)

m15jw.jpg

m24so.jpg

Posted

Mamciuuuuuuu!!! Jakie oczyska wielgachne i cudne :o !

pp8cf.jpg

Nie dziwię Ci sie wcale, że jesteś zakocona na jego punkcie.

Co do imienia to może Budzik, albo Myszkin :P ?

Albo Puszkin - taki puszysty :D .

Posted

adda To na pewno kot :D No chyba, że wyrośnie mi z niego czarna panterka :lol: Jest największy z całego miotu i straszny z niego żarłok :lol: ale to dobrze....duzzzziiiii urośnie :wink:

Mamusia tak normalnie wygląda jeszcze piękniej. Teraz nie daje się czesać, o kąpieli to nie ma mowy....pełno kołtunków jej się narobiło na brzuszku....

BeataTo prawda. Oczy ma ogromniaste :o :lol:

Budzik? On cały czas śpi albo je....a reszta rodzeństwa rozrabia :lol: Wdał się w tatusia :lol: , bo mamusia to była i jest rozrabiaką

Puszkin..nawet fajne :D

Posted

Mój Dymcio też jeszcze niedawno dużo spał. A teraz regularnie przyłazi bladym świtem i budzi mnie mruczeniem domagając się miziania. Ostatnio udawało mu się tuż przed budzikiem, a dziś obudził mnie o 5:30, przecież nie ma takiej godziny na zegarku :evil: . A wieczorem oczywiście zbiera mu się na harce i znosi do łóżka różne zabawki :lol: . I jak tu sie wyspać :roll: :D ?

Sama zastanawiałam się, czy nie zmienić mu imienia na Budzik albo Kogutek :roll: :-? .

Jak tak lubi papuniu to może niech będzie Pasibrzuch :P ?

Posted
Mój Dymcio też jeszcze niedawno dużo spał. A teraz regularnie przyłazi bladym świtem i budzi mnie mruczeniem domagając się miziania. Ostatnio udawało mu się tuż przed budzikiem, a dziś obudził mnie o 5:30, przecież nie ma takiej godziny na zegarku :evil: . A wieczorem oczywiście zbiera mu się na harce i znosi do łóżka różne zabawki :lol: . I jak tu sie wyspać :roll: :D ?

Sama zastanawiałam się, czy nie zmienić mu imienia na Budzik albo Kogutek :roll: :-? .

:nono: :wink:

Posted

Pasibrzuch..... a może Kluseczka :lol: a raczej Klusek :cunao:

Kiedyś miałam okazję pomieszkać z mamusią kocurka :D to były czasy... Uwielbiała spać mi na plecach albo wtulała się pod pachę. Na szczeście mnie nie budziła. Gdy stała się duzią kotką :) przeniosła się w nogi. Mruczenie kota raczej mnie usypia niż budzi :D

Współczuję pobudek o godzinach, których nie ma na zegarku. Mój TZ "zagroził", że jak kot będzie go budził albo przeszkadzał w zasypianiu......to skombinuje paralizator. Prędzej ja go wtedy potraktuję paralizatorem niż on kota :evilbat:

Posted

Wasze koty są piękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wstawiam zdjęcie na którym Pepsi jest z kotem Gilusiem, niestety kot zginął nam wiosną w czasie wiosennych godów :(

_384095_n.jpg

Posted

:nono: :wink:

Matko Chrzestna - żartowałam tylko :oops: :lol: , wybacz.

sie zastanowie :roll: :B-fly: :wink: :P :lol: :lol: :lol:

BTW - co z feriami???

Posted

Dlaczego nie przychodzą do mnie powiadomienia :evil: :evil: :evil: ???

Jeszcze nie daj bosze sobie pomyślicie, że gadać mi się z Wami nie :oops: :( :-? , a to nieprawda.

Aga co z feriami to nie wiem, ale jeśli bedziemy mieli jechać to tylko w Twoje strony :D :P :D , o czym oczywiście Cie powiadomię :B-fly: .

A tu na przeprosinki :P :

miłego oglądania

Posted
Dlaczego nie przychodzą do mnie powiadomienia :evil: :evil: :evil: ???

Jeszcze nie daj bosze sobie pomyślicie, że gadać mi się z Wami nie :oops: :( :-? , a to nieprawda.

Aga co z feriami to nie wiem, ale jeśli bedziemy mieli jechać to tylko w Twoje strony :D :P :D , o czym oczywiście Cie powiadomię :B-fly: .

A tu na przeprosinki :P :

miłego oglądania

:o :o - :eating: żywe zabaweczki - Wektorek to uwielbia

:P :lol: :wink: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: