Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ma-ja napisał(a):

:loveu: Też bym tak chciała... :roll: A ta moja wariacka psica tylko by chciała kota gonić i zaczepiać :mad:
ma-ja, może chcesz dołączyć do stada Maliznę? :razz:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny koteczek . Raz tylko mi się trafiło cudo o podobnym umaszczeniu i w dodatku nie zatrzymałam go, tylko znalazłam mu dom w Gdańsku - Ciapa miała na imię właśnie Ciapa i była tak ciapowata, że do Gdańska pojechała pociągiem na kolanach mojej córki - było jej całkowicie obojętne gdzie i z kim jest :lol:

A mój diabełek nie jest wcale przyjacielski i przytulaśny - Linka kocha walkę: gryzie wszystkich i wszystko na swojej drodze. Wczoraj chciała Hamletowi zabrać z pyska kość dwa razy większą od niej. Wciąż się boję, że Hamlet nie wytrzyma i ją capnie....

A to Linka jak zagryza Hamleta:

A tu, ponieważ nie dało się go zjeść, to chociaż przyłożyła mu po pysku:

;)

Posted

tajdzi napisał(a):
Zobaczcie, jakie mam piękne cudo do adopcji...
Jest rozkoszna
Mieści sie w dłoni
kocha ludzi i pieszczoty

No komu, komu????

Ale śliczna:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

coztego napisał(a):
ma-ja, może chcesz dołączyć do stada Maliznę? :razz:

Ze co :cool1: ze niby czwartego kota? :crazyeye: ja chetnie, ale moja matka by tego nie wytrzymala :shake: Jak sie stad wyprowadze to sie do Ciebie odezwe w tej sprawie :cool3: I tak zamierzam sie jeszcze dokocic o wymarzone snieznobiale stworzenie, ale to juz we wlasnych warunkach mieszkaniowych, bo u mnie ta trojka to limit krytyczny.

Tebusa, daj maluchy na miau! koniecznie! Sliczne sa :loveu:

Posted

ma-ja napisał(a):
Ze co :cool1: ze niby czwartego kota? :crazyeye:
Spokojnie, ja właśnie dołączyłam piątego :evil_lol:
Najlepsze jest to, że jak go przyniosłam, to był straszny krzyk: po co mi kolejne stworzenie, a jak tydzień później pytałam koleżankę czy nie znalazłaby dla Linki domu, to był krzyk, że kota chce wydać, do którego już się wszyscy przyzwyczaili....:lol:
;)

Posted

M10M napisał(a):
Spokojnie, ja właśnie dołączyłam piątego :evil_lol:

Widzisz, ma-ja, co za różnica jeden w te czy we wte :cool3:

M10M napisał(a):
Najlepsze jest to, że jak go przyniosłam, to był straszny krzyk: po co mi kolejne stworzenie, a jak tydzień później pytałam koleżankę czy nie znalazłaby dla Linki domu, to był krzyk, że kota chce wydać, do którego już się wszyscy przyzwyczaili....:lol:
;)

Do Malizny też się już wszyscy przyzwyczaili, nawet mój ojciec już na nią nie warczy :evil_lol: Ale Kreska i Malizna to zbyt niebezpieczny duet, żeby mogły wspólnie egzystować.
A może macie jakieś rady, jak połączyć dwa dzikie żywioły? :roll:

tajdzi, nie widać Twojej koteczki... :(

Posted

:roll: :roll: :roll: no gdyby to zależało TYLKO ode mnie TO JA JĄ CHCĘ :placz: . Ale ja tak jak ma-ja limit mam wyczerpany , niestety:placz:.
Ale do takiej kocinki domki będą stały w kolejce, tylko przebierać jak w ulęgałkach

Posted

Hihi :) będzie piękny jak już mu odrośnie sierść :) śmiesznie tak wygląda :)

a jak by tak moje ogolić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tebusa napisał(a):
Hihi :) będzie piękny jak już mu odrośnie sierść :) śmiesznie tak wygląda :)

a jak by tak moje ogolić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

z uwagi na to ze dziudz nie znosi czesania , przeszedł grzybicę bedzie golony od czasu do czasu

jak mu odrasta sierść wygląda tak ;)

czyż nie jestem słodki ? :) zupełnie nie rozumiem czemu wszyscy się ze mnie śmieją, a pan doktor nazywa mnie "kasownikiem "

i wcale nie jestem grubą bułą i tłusciochem !!! mamusia sobie coś ubzdurała , sama niech sie odchudza :?

Posted

To ja się przypomnę, prosiłam o rady w kwestii współżycia żywiołowego psa z żywiołowym kociakiem?! :cool3: Podpowiedzcie coś... Za parę dni moja matka wyjeżdża na wakacje, będę miała wolną chatę i mogę poeksperymentować :p

NattyGG, Twój sznaucer jest boski :loveu: Tylko jedno mnie zastanawia, nie lubi się czesać, a lubi się strzyc :cool3: :diabloti:

Posted

O matko, ta mala kicia jest BOMBOWA :mdleje::mdleje: Pokazalam mamie i i tez jej sie spodobala :mdleje:

Nawet powiedziala, "bierzemy ja", ale to bylo tak wiecie, hop siup bez zastanowienia sie...Ale powiedziala ze do takiej panienki to ludzie beda sie ustawiac..

Posted

coztego napisał(a):

NattyGG, Twój sznaucer jest boski :loveu: Tylko jedno mnie zastanawia, nie lubi się czesać, a lubi się strzyc :cool3: :diabloti:

golimy raz na kwartał - mam wtedy rany ciete choc dziudz na sedalinie
a czesac trzeba codziiennie wiec....:diabloti:

zdjecia dziudzila z kąpieli

Posted

coztego napisał(a):
Widzisz, ma-ja, co za różnica jeden w te czy we wte :cool3:

Dla mnie zadna. Podobno najwieksza roznica w ilosci kotow jest miedzy 0 a 1 :diabloti:
Ale moja mama jakos nie podziela tego zdania :mad: nie mam na to wplywu :roll:
Kociczka jest przecudna! mysle ze szybko ktos sie w niej skutecznie zakocha ;)

Posted

coztego napisał(a):
To ja się przypomnę, prosiłam o rady w kwestii współżycia żywiołowego psa z żywiołowym kociakiem?! :cool3: Podpowiedzcie coś...

Wiec tak, beda Ci potrzebne:
1. Jeden kot
2. Jeden pies
3. Pokoj wzglednie pozbawiony cennych przedmiotow, koniecznie z drzwiami
4. Interesujacy towarzysz, ewentualnie mocny drink.

Bierzesz kota, wrzucasz do pokoju, zamykasz szybko drzwi. Czekasz chwile, bierzesz psa. Robisz to samo co z kotem. Dla pewnosci zastawiasz drzwi np. fotelem.
Nastepnie bierzesz Towarzysza i idziecie na kilka piwek. W przypadku braku Towarzysza, bierzesz drinka, idziesz do innego pokoju i wlaczasz TV bardzo glosno.
Drzwi otworzyc kiedy zalegnie za nimi zupelna cisza, trwajaca dluzej niz 15 minut. Gotowe :evil_lol: