Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka napisał(a):
skąd ja znam te kartony tylko u mnie ciągła walka o niego :evil_lol:

Cóż... Jak się kabelek odzyska, to pokażę, co ciężar Nici-Nieruchawca-Tłuściocha-Bambosza zrobił z pokrywą od kartonu :evil_lol:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Wspominki
stary aparat
stare zdjęcia
młode koty :)

Marcelowe głupie minki

Lonia z nogami nie do pary

Marcel z nadmiarem nóg

Lonia w roli głównej ;)

I Loniowe niewiadomo co :)

Posted

Patka napisał(a):
nie musisz chyba wiem co moje 8 kg zrobiło z naszymi :evil_lol:

Będziemy się licytować? :cool3:

Ten kot ma 9 miesięcy:

(a ja taka spuchnięta, bo rwanie ósemki wtedy akurat miałam :errrr: ...

Posted

Evelina napisał(a):
Beata, po prostu brak mi slow :loveu: :loveu: :loveu:
CUDO FOTKA :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi:
Bardzo dziękuję :oops: :oops: :oops: , ale to zasługa modeli, że tak pięknie się ułożyli :lol: .
Marcela napisał(a):
Niesamowita różnica wielkości :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Prawda? Milunia już nie jest niemowlakiem, ma już 8 miesięcy, a przy Baryśku ciągle wygląda jak kociątko :) :) :)
Uschi napisał(a):
Będziemy się licytować? :cool3:

No jestem ciekawa kto pierwszy przebije nasze ponad 9 kg :p ??? Najbliższy jest Walery, ale kto wie, jak Marceli dobrze podje, albo Nicia przestanie się dietować...........

Posted

musze sie chyba poświęcić i zwarzyc dokładnie walera chociąz ostatnio chyba schudł a czeka go stres przeprowadzki więc nic nie wiadomo :evil_lol:

Posted

Patka napisał(a):
musze sie chyba poświęcić i zwarzyc dokładnie walera chociąz ostatnio chyba schudł a czeka go stres przeprowadzki więc nic nie wiadomo :evil_lol:
Tylko się nie przedźwigaj :lol: , ja podnosząc Baryśka czuję go w kręgosłupie, a filigranowa nie jestem.........

Posted

A ja chyba musze zrobić sesje swoim kociom :) bo już dawno ich tu nie było :P

a Marceli jaki słodziachny był :loveu: no i oczywiście dalej jest :loveu:

a propo wagi melduje że Matylda w końcu się zaokrągla- zmiana karmy czyni cuda :D

Posted

Patka napisał(a):
Oj Beatko on jest taki strachun już sie boję transportu :evil_lol:
Daleko się przemieszczasz??? W takim przypadku może "głupi jasio" będzie dobrym wyjściem? Pierwszy wyjazd na ferie Dymek przebył na wspomagaczu. Latem próbowaliśmy bez leków, mając je w strzykawce w torbie, nie dało się dostał je raptem kilkanaście kilometrów od Warszawy. Za to Baryś, mimo że widac było po nim nerwy, nie wyprawiał wolnej amerykanki i całą podróż spędził na smyczy leżac na podłodze w moich nogach. Za to na nowym miejscu zdecydowanie szybciej zaaklimatyzował się Dymcio - Patuś uszy do góry - dobrze będzie
kate_m. napisał(a):
Tajdzi, więcej taki wspominek! Bo nie mogę się na nie napatrzeć :smile:
Wspominki wspominkami, Tajdzi, ale co się stało że nie ma nowych fotek z nowego aparatu???

Posted

Chciałam Wam napisać,że koty po sterylkach strasznie leniwe się zrobiły:crazyeye: Kiedyś nie chciały wchodzić wogóle do domu, a teraz otwieram drzwi a kot mi pod nogami leci. Nawet Mycha, która była agresywną kotką złagodniała i sama pcha się do głaskania:crazyeye:. Kupiłam im obóżki i adresówki:razz:

Posted

:smile:

KaRa_TC napisał(a):

Silna Grupa pod Wezwaniem :Cool!: . Boskie są :loveu: . Strasznie się cieszę, że są w formie, a że takie przytulaśne - to chyba dobrze, nie? Też bym tak chciała - Mrufka po sterylce to takie samo diablę wcielone, jak była, tyć też nie chce, patyczak jeden :shake: .

A tak w ogóle - to najcieplejsze życzenia pięknych Świąt dla tych, co obchodzą - niech będą dokładnie takie, jak Wam potrzeba :-) . Dla tych, co nie obchodzą - udanego dłuższego weekendu ;) . Mrufka szalejąca z rureczką od napojów po podłodze oraz Nicia i Tanita słodko drzemiące po trudach dnia przyłączają się :fadein: .

O, takiej harmonii Wam życzymy: