Poświata Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 TUTAJ :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1451978&postcount=7494, dwie strony wcześniej :cool3: . Quote
r_2005 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Poświata, rozumiem, że choróbska zażegnane i teraz będziesz nas raczyła kocimi fotkami:p Baryś i Dymek:loveu: Quote
aga1215 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Poświata napisał(a):TUTAJ :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1451978&postcount=7494, dwie strony wcześniej :cool3: . ale ja pytam o świeżego Barysia, dzisiejszego a nie sprzed 4 dni Quote
asher Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 aga1215 napisał(a):ale ja pytam o świeżego Barysia, dzisiejszego a nie sprzed 4 dni A skąd wiesz, czy Poświata wstawiła świeżego Dymka? Może on też już przeterminowany? :evil_lol: Quote
Poświata Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 r_2005 napisał(a):A Poświata się pokazała i zniknęła znowu:-( Jestem, jestem :lol: , byłam na obiadku, a teraz lekcje z polskiego odrabiam :diabloti: . Zaraz poszukam przetrminowanej Miluni :cool3: . Quote
Poświata Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Jeszcze po drodze obejrzałam filmidło :oops: i trochę późno się zrobiło......... MILUNIA pozdrawia :loveu: A jak się wyśpię, to potrafię takie sztuczki robić :multi: Quote
Patka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 fiu fiu a jaka zgrabna lala :lol: i te bielusieńkie skarpytki :loveu: :evil_lol: Quote
Poświata Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Zgrabna, bo niejadek :shake: , ile ja się namęczę żeby gówniarka coś zjadła :mad: . Same smakołyki ma dawane i jeszcze łyżeczką karmiona, a ona skubnie, liźnie i już się najadła. A suche w ząbki kłuje, zjada po parę ziarenek, no mówię Wam, nie ma chyba nic gorszego jak kot, który nosem kręci na żarełko, jaśnie panienka jedna ....:mad: Quote
r_2005 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Milka jest niesamowita!!!!!!!!!!! Mordziucha słodka:loveu: A to jej umaszczenie... po prostu rewelacja:-o Nie wiem czy dobrze zauważyłam, ale ona ma inaczej kolorki porozkładane na jednym boku, tak są przesiane, a na drugim boku ma łato-pręgi. Cudo!!! Quote
Poświata Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 r_2005 napisał(a):Nie wiem czy dobrze zauważyłam, ale ona ma inaczej kolorki porozkładane na jednym boku, tak są przesiane, a na drugim boku ma łato-pręgi. Cudo!!! Dokładnie tak :multi: , natura miała już dosyć tygrysiego lub klasycznego umaszczenia, poprostu wzięła pędzel z rudym i machnęła od niechcenia, potem to samo zrobiła czarnym kolorem, i wyszła...... Milunia :multi: . Quote
Patka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 to prawda jest przesliczna niejadek no nie!!! toć to niemożliwe ... :lol: p.s teraz mnie chorba dopadła i kociaki mnie terroryzują :evil_lol: Quote
Poświata Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Nie terroryzują, tylko termoforują, jak znam twoje koty ;) . Quote
r_2005 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Poświata napisał(a):Dokładnie tak :multi: , natura miała już dosyć tygrysiego lub klasycznego umaszczenia, poprostu wzięła pędzel z rudym i machnęła od niechcenia, potem to samo zrobiła czarnym kolorem, i wyszła...... Milunia :multi: . I w ten sposób nie mogę się zdecydować, który Twój kot jest najładniejszy:roll: :lol: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Tyle tu kotów domowych, to ja dam koty na lonie natury:cool3: Na poczatek Ruda na drzewie Roni Razem A tu Mycha:razz: Ten zolty rog to dach mego domu,wiec mozna sie domyslic jak wysoko wlazla;) Quote
Poświata Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 To może decyduj zależnie od nastroju, pogody za oknem, koloru sweterka - dla każdego coś miłego... Przed chwilą wyszła od nas znajoma, która po pewnym już czasie bycia u nas i oswojeniu się z widokiem Dymcia i Miluni, zobaczyła Baryśka leniwie wchodzącego na salony z dumnie podniesioną kitą, zaniemówiła, mało z krzesła nie spadła i aż jej dech zaparło ;) :multi: . Takie wrażenie zrobił Malutki, ach, jak ja uwielbiam takie reakcje na jego widok :loveu: . Quote
Patka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Beatko masz rację jak to Piotr mówi o chora jestes na 100%, bo obłozona kotami :evil_lol: Kara ona jest miodzio panienka Beatko no tak na Walera też tak reagują :crazyeye:, a co dopiero na Barysia 100% kota w kocie :evil_lol: Quote
Teba Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 A ja po tych wszystkich pw z Beatką zdecydowałam, że następnym kociem u mnie w domu będzie main :loveu::loveu::loveu::loveu: pierw kocio o umaszczeniu rudym srebrzystym a potem pewnie jakiś ciemny- moja mama kocha czarne kotki :evil_lol: ale wszystko w swoim czasie :) Póki co moja 8 letnie Matylda przytyła i waży już.... 4,5 kg :lol: powoli tyjemy :multi: i co noc coraz dłużej na mnie śpi lub tuż obok :loveu: przedwczoraj w nocy małpa chciała sunie pogonić bo z miejsca w nogach już ją miałam na placach i zamiast psa strzelić pazurem to mi się oberwało :placz: ale zaraz się położyłam na moich biustach i mruczała dobre 30 minut :loveu: szkoda tylko że Mati ma taki głęboki i głośny mruk który nie daje mi zasnąć :mad: i musiałam czekać aż zaśnie żebym i ja mogła zasnąć w spokoju. A pies do rana już tylko w nogach leżał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poświata Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Tebusa napisał(a):A ja po tych wszystkich pw z Beatką zdecydowałam, że następnym kociem u mnie w domu będzie main :loveu::loveu::loveu::loveu: pierw kocio o umaszczeniu rudym srebrzystym a potem pewnie jakiś ciemny- moja mama kocha czarne kotki :evil_lol: ale wszystko w swoim czasie :) BRAWO, super, świetny wybór!!!!!!!!!!!! Zajrzyj koniecznie TUTAJ - miaukunów do wyboru do koloru. Jak już zapadnie decyzja kiedy, daj znać czegoś razem poszukamy :multi: . Quote
Teba Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ale fajna stronka :loveu::loveu::loveu::loveu: dzięki już dodałam do ulubionych :loveu: Póki co myśle co by zrobić żeby kocio miał się gdzie schować przed moją sunią... gdyby jednak miała ochotę się z nim/nią bawić podczas mojej nieobecności- i tak sobie wymyśliłam taki wieeeelki drapak :) to i Matylda by się cieszyła- bardzo lubi mięciutkie dziuple, i Bolek- im wyżej tym cieplej :D no i maleństwo :loveu: Powolutku na spokojnie obmyślam sobie plan :D tak żeby wszystko było dobrze i żeby każdy był szczęśliwy :p choć mi na samą myśl o małym kociambrze serduszko szybciej bije :loveu: Quote
Patka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Tebusiu hura :multi: juz nie moge doczekac sie fotek :cool3: Quote
Teba Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ja się nie moge doczekać chwili kiedy zaczne szukać kocia z zamiarem kupna a nie poznania rasy dokładniej :eviltong: póki co jest zachwycona :) z tego co mówiła Beatka to charakter MCO najbardziej przypomina mi moją Matisię (która wczoraj urządziła mojej mamie w domu awanture że wzięłam psa na spacer zamiast trzymać ją na rączkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Poza tym kiedy już kociamber się pojawi w moim domku chyba będę musiała zamienić galerie suni dla galerie kotków :D taki malutki kochaniutki puchatek :D P.s chyba zaczynam się stawać bardziej kociarą niż psiarą ;) Quote
Patka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Tebusiu ja po miłosciach Walerego staję sie na powrót wierną psią miłośniczką :evil_lol: a tak na serio zawsze sie ekscytujem maluszkiem to normalne :lol: Quote
tajdzi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 To ja tylko przypomnę, że w tą sobotę i niedzielę w centrum handlowym BLUE CITY odbywa się III i IV MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA KOTÓW RASOWYCH 25-26 MARCA 2006, WARSZAWA Centrum Targowe Murator EXPO w Blue City Warszawa, Al. Jerozolimskie 179 25 MARCA - SPECIAL MCO SHOW 26 MARCA - SPECIAL PER SHOW ZAPROSZENI SĘDZIOWIE - Lysiane Chavallard (F) kat. I - Geir J. Edvardsen (NO) kat. I, II - Stephe Bruin (NL) kat. I, II, III, IV - Louis Coste (F) kat. I, II, III, IV - Fabrice Calmes (CH) kat. I, II - Bohumil Mahelka (CZ) kat. I, II, III, IV - Eduard Borras i Bosch (ES) kat. I, III, IV - Wojciech Albert Kurkowski (PL) kat. I, II, IV - Kvetoslava Mahelkova (CZ) kat. I, II, III, IV - Jannick Renault (F) kat. I,II, III,IV Program wystawy na oba dni: - Rejestracja i kontrola weterynaryjna: 7.30 - 9.00 - Korekty: 9.00 - 9.30 - Ocenianie kotów: 10.00 - 16.00 - Best in Show: 16.30 - 18.30 - Zakończenie wystawy: 19.00 Dodam, że koty biorące udział w wystawie to: EXO - 10 PER - 27 MCO - 100 NFO - 39 RAG - 13 SBI - 4 SIB - 37 TUA - 5 TUV - 2 ABY - 3 SOM - 1 BEN - 9 BRI - 30 BUR - 7 CHA - 6 CRX - 6 DRX - 12 OCI - 1 RUS - 22 SPH - 3 XSH - 1 non TOS - 1 BAL - 3 OLH - 1 OSH - 2 SIA - 10 DOM - 5 Jak widzicie będzie można wybierać w MCO :) No i będzie Lonia i Marceli (DROPS ;)) Kochani, przyjedźcie, będzie konkurs na najpiękniejszego kota publiczoci ;) Może Lonia ma u Was szanse? Będziemy całą sobotę i całą niedzielę w sektorze kotów domowych Gdyby ktoś chciał, podam na PW swój tel i będę instrukcje wysyłać ;) PRZYJEDŹCIEEEEE!!!! Quote
Recommended Posts