r_2005 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosica, Lady na spacerki na smyczy chadza? Patka, jakie ślubne kwiatki??:crazyeye: Quote
Patka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 r_2005 pozstaje mi tylko zaprosić Cię do naszego Topicu :evil_lol: Quote
tajdzi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Patka, a ty już MĘŻATKA :) no daj jakąś fotkę no!!! :) Podziel się z nami choć trochę ;) GRATULACJEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! :multi: Quote
Poświata Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Barysiek pozdrawia..........:cool3: PIJ MLEKO, BĘDZIESZ WIELKI Quote
tajdzi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Beatko, masz jeszcze szansę (do środy) zgłosić Barusia na wystawę :) Będzie MCO show!!! :) no i będę ja z Lonią i Marcelkiem ;) Quote
Poświata Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Nie da rady :shake: , nie będę stresowała kota. Wiem co było jak pojechaliśmy na wakacje - trzy dni schowany w "mysiej dziurze". Zmiana miejsca, tłumy ludzi, ciasna klatka, obmacujące łapska sędziego to nie dla Baryśka, nerwy by "go zjadły". Dla mnie i tak jest najpiękniejszy na świecie :lol: , co oczywiście nie przeszkodzi mi przyjść i pogapić się na inne miaukuny. I może wreszcie Twoje cuda zobaczę na własne oczy :shiny: . Rozumiem, że mówisz o BlueCity 25.03 ?????? Quote
tajdzi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dokładnie tak powinnam stać w sektorze kotów domowych :) Zapraszam serdecznie :) Quote
Uschi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 tajdzi napisał(a):dokładnie tak powinnam stać w sektorze kotów domowych :) Zapraszam serdecznie :) Hihiii, Tajdzi załapała bakcyla :cool3: . A kogo to słyszałam mówiącego, że już nigdy więcej, bo to dla Loni za duży stres? :eviltong: Nas raczej niestety nie będzie, bo przyjeżdża Mały Wielki Brat, ale duchem będziemy asystować. Quote
Uschi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Patka napisał(a):Beatko 100% kota w kocie :evil_lol: Beatko, Baryśna powala i wymiata :grins: . Patka - absolutnie najlepszego na nowej drodze życia :multi: Quote
tajdzi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 coooo??? :( ale przecież ja myślałam że wy przyjdziecie i będziecie z nami umoralniać ludzi tak myślałam i dlatego tak was zapraszałam już od 3 tygodni was zapraszam przecież :placz: Quote
KaRa_ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Troszke zdjec Rudej dla Uschi ;) jeden boczek pokazuje i drugi pokazuje no i mordusia A co do Czarnej dziś jest jej lepiej wydaje mi się,że poprotu nie miała apetytu przez tą sterylke bo dzisiaj ślicznie jadła i to jakim apetytem;) Quote
Uschi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 tajdzi napisał(a):coooo??? :( ale przecież ja myślałam że wy przyjdziecie i będziecie z nami umoralniać ludzi tak myślałam i dlatego tak was zapraszałam już od 3 tygodni was zapraszam przecież :placz: Tajdzi - zmiana planów, Tanita pewnikiem będzie, a moze i my się z Braciachnym zwalimy, jeśli wykaże zainteresowanie kociambrami. Nie płacz... Kara - wielkie dzięki za Rudą, będę się miała do kogo modlić... ;) Quote
tajdzi Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 To ja Tanitę rezerwuję na cały dzień :p :eviltong: a ty brata męcz, albo brat Ciebie :evil_lol: i koniecznie przyjedźcie :) (jeżeli dacie radę, to też na cały dzień ;)) ta wystawa będzie mało opbfita w koty domowe :( Quote
tajdzi Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 No, ależ na prawdę, tajdzi, powtarzam Ci, że TO NIE JA rozplątałam ten motek. TO NIE JA rozpostarłam go po całym dywanie. i bynajmniej NIE JA poplątałam wełnę pomiędzy nogami narożnika, stołu, za meblami i wokół kwiatka No, ja też nie zrobiłem tego. Poza tym, ja nie wiem o czym w ogóle mówicie. Ja mam ćmę i już Quote
Uschi Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Ranyrany, Loniakowa to ma czasami taka minę, że się można przestraszyć... :smhair2: . Jak dl amnie to nie jest mina niewiniątka, ale kogoś, kto wysysa krew i odwiedza noca cmentarze...;) Quote
tajdzi Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Uschi napisał(a): Ranyrany, Loniakowa to ma czasami taka minę, że się można przestraszyć... :smhair2: . Jak dl amnie to nie jest mina niewiniątka, ale kogoś, kto wysysa krew i odwiedza noca cmentarze...;) Mój aniołek? Moje małe grzeczne maleństwo? ;) No coś ty A Lonia dziś rano mnie obudziła wielkim "MRARURARURAAAAA" :) Wstawaj - powiedziała :) I dobrze, bo prawie zaspałam ;) Quote
Gosica Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Nio Ptasia grypa i kicia biedan , muis siedziec w domu a spacery jak na razie na smyczy .Takie zabezpieczenie bo ja na Slasku mieszakm.Lejdi skonczyła 5 latek :D jeszcze jedno , oto Rudy zbik :P Pozdrówka , bardzo mi miło tu u was pisać :) Quote
Uschi Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Gosica napisał(a): Nio Ptasia grypa i kicia biedan , muis siedziec w domu a spacery jak na razie na smyczy .Takie zabezpieczenie bo ja na Slasku mieszakm.Lejdi skonczyła 5 latek :D jeszcze jedno , oto Rudy zbik :P Pozdrówka , bardzo mi miło tu u was pisać :) Lejdi piękna niezwykle (kocham rudości...). Choń ją przed grypą, chroń - nasze nie będą nawet na balkon wychodzić w tym sezonie, siatka będzie w oknie. Quote
tajdzi Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Przypomnę Wam tylko, jak wygląda Lonia i Marceli Quote
Gosica Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dziękuje USHI , no cóz takie choróbsko , a przeciez koci instynkt jest bardzo rozbudowdny w kierunku łapania skrzydlatych maleństw.Daltego lepiej dmuchac na zimne.Pozdrówka, sloczne macie tu kicuchy naprawde :loveu: Quote
tajdzi Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Lonia jak widzicie, dziś od rana wysokogórska ;) Quote
Uschi Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 tajdzi napisał(a):Lonia jak widzicie, dziś od rana wysokogórska ;) Hm. A jak ona tam wlazła? Nie bardzo to sobie wyobrażam...:crazyeye: Quote
aga1215 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 śliczny Dymcio :loveu: a gdzie Baryś??? :crazyeye: Quote
Recommended Posts