Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Nie da rady :shake: , nie będę stresowała kota.
Wiem co było jak pojechaliśmy na wakacje - trzy dni schowany w "mysiej dziurze". Zmiana miejsca, tłumy ludzi, ciasna klatka, obmacujące łapska sędziego to nie dla Baryśka, nerwy by "go zjadły". Dla mnie i tak jest najpiękniejszy na świecie :lol: , co oczywiście nie przeszkodzi mi przyjść i pogapić się na inne miaukuny. I może wreszcie Twoje cuda zobaczę na własne oczy :shiny: .
Rozumiem, że mówisz o BlueCity 25.03 ??????

Posted

tajdzi napisał(a):
dokładnie tak
powinnam stać w sektorze kotów domowych :)
Zapraszam serdecznie :)

Hihiii, Tajdzi załapała bakcyla :cool3: . A kogo to słyszałam mówiącego, że już nigdy więcej, bo to dla Loni za duży stres? :eviltong:
Nas raczej niestety nie będzie, bo przyjeżdża Mały Wielki Brat, ale duchem będziemy asystować.

Posted

Patka napisał(a):
Beatko 100% kota w kocie :evil_lol:

Beatko, Baryśna powala i wymiata :grins: .

Patka - absolutnie najlepszego na nowej drodze życia :multi:

Posted

coooo??? :( ale przecież
ja
myślałam
że
wy
przyjdziecie
i będziecie z nami umoralniać ludzi
tak myślałam
i dlatego tak was zapraszałam
już od 3 tygodni was zapraszam przecież :placz:

Posted

Troszke zdjec Rudej dla Uschi ;)
jeden boczek pokazuje

i drugi pokazuje

no i mordusia

A co do Czarnej dziś jest jej lepiej wydaje mi się,że poprotu nie miała apetytu przez tą sterylke bo dzisiaj ślicznie jadła i to jakim apetytem;)

Posted

tajdzi napisał(a):
coooo??? :( ale przecież
ja
myślałam
że
wy
przyjdziecie
i będziecie z nami umoralniać ludzi
tak myślałam
i dlatego tak was zapraszałam
już od 3 tygodni was zapraszam przecież :placz:

Tajdzi - zmiana planów, Tanita pewnikiem będzie, a moze i my się z Braciachnym zwalimy, jeśli wykaże zainteresowanie kociambrami. Nie płacz...

Kara - wielkie dzięki za Rudą, będę się miała do kogo modlić... ;)

Posted

To ja Tanitę rezerwuję na cały dzień :p :eviltong: a ty brata męcz, albo brat Ciebie :evil_lol: i koniecznie przyjedźcie :) (jeżeli dacie radę, to też na cały dzień ;)) ta wystawa będzie mało opbfita w koty domowe :(

Posted

No, ależ na prawdę, tajdzi, powtarzam Ci, że TO NIE JA rozplątałam ten motek. TO NIE JA rozpostarłam go po całym dywanie. i bynajmniej NIE JA poplątałam wełnę pomiędzy nogami narożnika, stołu, za meblami i wokół kwiatka

No, ja też nie zrobiłem tego. Poza tym, ja nie wiem o czym w ogóle mówicie. Ja mam ćmę i już

Posted

Ranyrany, Loniakowa to ma czasami taka minę, że się można przestraszyć... :smhair2: . Jak dl amnie to nie jest mina niewiniątka, ale kogoś, kto wysysa krew i odwiedza noca cmentarze...;)

Posted

Uschi napisał(a):

Ranyrany, Loniakowa to ma czasami taka minę, że się można przestraszyć... :smhair2: . Jak dl amnie to nie jest mina niewiniątka, ale kogoś, kto wysysa krew i odwiedza noca cmentarze...;)

Mój aniołek? Moje małe grzeczne maleństwo? ;)
No coś ty

A Lonia dziś rano mnie obudziła wielkim "MRARURARURAAAAA" :) Wstawaj - powiedziała :) I dobrze, bo prawie zaspałam ;)

Posted

Nio Ptasia grypa i kicia biedan , muis siedziec w domu a spacery jak na razie na smyczy .Takie zabezpieczenie bo ja na Slasku mieszakm.Lejdi skonczyła 5 latek :D

jeszcze jedno , oto Rudy zbik :P

Pozdrówka , bardzo mi miło tu u was pisać :)

Posted

Gosica napisał(a):

Nio Ptasia grypa i kicia biedan , muis siedziec w domu a spacery jak na razie na smyczy .Takie zabezpieczenie bo ja na Slasku mieszakm.Lejdi skonczyła 5 latek :D
jeszcze jedno , oto Rudy zbik :P
Pozdrówka , bardzo mi miło tu u was pisać :)

Lejdi piękna niezwykle (kocham rudości...). Choń ją przed grypą, chroń - nasze nie będą nawet na balkon wychodzić w tym sezonie, siatka będzie w oknie.

Posted

Dziękuje USHI , no cóz takie choróbsko , a przeciez koci instynkt jest bardzo rozbudowdny w kierunku łapania skrzydlatych maleństw.Daltego lepiej dmuchac na zimne.Pozdrówka, sloczne macie tu kicuchy naprawde :loveu: