tajdzi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Moje dwa aniołeczki z różkami ;) http://img60.imageshack.us/img60/7440/kamcio2ez.jpg http://img61.imageshack.us/img61/3241/kamil21dl.jpg [SIZE="1"][ZA DUZE FOTKI ! Mod E. :shake: ] Quote
Patka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Tylko, który ma większe różki hę :evil_lol: gwiazda ma relaks ... Quote
KaRa_ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Patka napisał(a): Kara ja jednak na Twoim miejscu zalożyłabym sobie konto jesteś w takim wieku ze mus :) Tak wiem,ale narazie dowod mam wyrabiany a to trzeba isc dowodem a zeby konto zalozyc, a papiery na dowod dalam dwa dni temu do gminy. Quote
tajdzi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Pamiętaj, że są też banki internetowe ;) Quote
Teba Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 KaRa_TC napisał(a):Tak wiem,ale narazie dowod mam wyrabiany a to trzeba isc dowodem a zeby konto zalozyc, a papiery na dowod dalam dwa dni temu do gminy. na konto studenckie wystraczy chyba tylko legitymacja :p a takie konto jest tańsze w utrzymaniu :p Quote
KaRa_ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Tebusa napisał(a):na konto studenckie wystraczy chyba tylko legitymacja :p a takie konto jest tańsze w utrzymaniu :p Studentka przewiduje byc za poltora roku dopiero zgodnie z ustawa ;). Chyba,ze licealista moze takie sobie zrobic Quote
KaRa_ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dobra wyslałam na INTELIGO wniosek o konto można było zrobić na paszport;). Siostra w tym ma konto i powiedziała,że tam mogę sobie spokojnie otworzyć Quote
Teba Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 KaRa_TC napisał(a):Studentka przewiduje byc za poltora roku dopiero zgodnie z ustawa ;). Chyba,ze licealista moze takie sobie zrobic Licealista też może :p ja zaczęłam pracować zanim dostałam do ręki swoją legitymację studencką :p Quote
Uschi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Jako że tematu Kary nie znam, to siedziałam cichutko, ale cieszę się, bo wygląda na to, że sprawa idzie ku dobremu - Kara, trzymam za Ciebie kciuki. A tymczasem skromniutko i cichutko wklejam kolejne fotosy naszych słodziaków :razz: . Najpiewr wersja "przedszkole": (do dziś im została namiętność do nawalania się) Dzisiaj to już dojrzałe panienki (czasem nawet nieźle ułożone) - małe plotkary ("a pamiętasz, jak to było...") :cool3: Quote
KaRa_ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 tajdzi napisał(a):no już migusiem. I kto założy nowy wątek? Może na "Psy w potrzebie"? Umieść zdjęcia wszystkich psów i kotów, napiszemy, ze są to znajdy, dokarmiane i w ogóle.... Ja raczej nie bo niektórzy mogą pomysleć,że ja to tak dla siebie chce, ze z wlasnych dac nie chce albo cos. Lepiej jakby ktos z zewnatrz;). Quote
Jureja Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1385180#post1385180 <--- to jest link na nasza akcje! Może tak być? Quote
KaRa_ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 I już się tam zaczyna....czuje że nie był to najlepszy pomysł niestetu:roll: Quote
Patka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Kara dlaczego Ty sie martwisz ... debata debatą w Ciebie nie uderza a mozę cos dobrego z tego wyjdzie :razz: Quote
KaRa_ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Patka napisał(a):Kara dlaczego Ty sie martwisz ... debata debatą w Ciebie nie uderza a mozę cos dobrego z tego wyjdzie :razz: Bo ja juz taka jestem,ze sie martwie na zapas;) Quote
KaRa_ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Patka']Kara oto banerek dla Akcji :) A jak mam go wkleic a zeby mozna bylo go kliknac?:oops: Quote
Patka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Zaraz minutka ...męczę sie ale chyba Ewleina dzis mi będzie zmuszona pomóc ... Quote
Jureja Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 KaRa_TC napisał(a):I już się tam zaczyna....czuje że nie był to najlepszy pomysł niestetu:roll: spokojnie jak jeszcze sie nam nie dostało to będzie O.K:p Quote
KaRa_ Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']KaRa będzie dobrze;) Mam nadzieje,ze bedzie dobrze;) Quote
Sabina1 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ojej ! Na piatej stronie znalazłam zakoconych. Poświatko, czy już wszystkie jednostki ludzkie w domu wyzdrowiały ? No wiem, ze temat na chwilę skręcił w odnogę, ale już wrócił do głównego nurtu. Przez ten czas pewnie Tajdzi zrobiła nowe fotki Loni i Marcelka, a moze niejakie Barysie i Dymki też zostały obfotografowane ? Quote
tajdzi Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Niech wraca ;) Dziś zdjęcia lekko śmieszne, powyginane i głupawkowe ;)... Pierwszy cieplejszy słoneczny dzień na balkonie Piękny romantyczny, wiosenny buziak! :) :loveu: Wielka głupia Loniowa minka i najgłupsza Loniakowa minka ;) Quote
Recommended Posts