Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata napisał(a):
a nie może Mefisto z dzwoneczkiem na szyi latać???

Patka napisał(a):
Greven dzwonek mu!!!

Mogę założyć dzwonek Mephistowi (i pozostałym siedmiu), ale nie zrobię tego, bo kot chodzący luzem za dużo ryzykuje, nosząc obrożę (z tym dzwonkiem) na szyi. Poza tym z dzwonkiem nie będą tępiły myszy w paszarni.

Wolę mieć koty-morderców, niż koty ze skręconym karkiem, lub plagę myszy :mad: Kot eliminuje osobniki najsłabsze.

Posted

Greven napisał(a):
Wolę mieć koty-morderców, niż koty ze skręconym karkiem, lub plagę myszy :mad: Kot eliminuje osobniki najsłabsze.
Kot polujacy to kot szczesliwy. Bolesne to, ale tak je natura stworzyla :roll:

Posted

Oj, niestety nam też się ptaszki trafiają :roll:

Ale w stosunku do upolowanych myszy...
Dzwoneczki można zakładać kotom domowym, które na chwilę idą sobie do ogrodu i mogą przypadkiem ptaszka spotkać.
Koty polujące oraz szwędające się po dziwnych miejscach nie mogą mieć obroży (bo się gdzieś zawiesić mogą) ani dzwoneczka, bo on wybiórczo na ptaki działać nie będzie :roll:

Gryza z mychą

Posted

Patka,
Ja Ci chyba w końcu nie odpowiedziałam?
Robię sobie w PS ćwiczonka, bo chcę się nauczyć go obsługiwać... Tak dla siebie samej
A im więcej robię, tym lepiej umiem (teoretycznie)

A powiedz mi, skąd masz filtry? Ściągasz? czy z biblii masz?

Posted

Postaram się przesłać zobaczę jakie są duze te pliki, bo to jest serwis ogólnie dostępny :diabloti: :oops: prosze wyślij mi na priva swojego maila

Posted

Patka napisał(a):
Piena fotka jak mu kolorem papirus do oka pasuje ;)

ee tam. Gizmo był wybierany pod kolor kanapy i foteli :evil_lol: a tak na powaznie to znalazłam go 3,5 toku temu nad morzem. przyjechał do Warszawy szukac domu i znalazł :lol:

Posted

Aska napisał(a):
Witajcie! Przedstawiam jednego z moich kociastych.

Fajnie, że zajrzałaś do zakoconych :). Mam nadzieję, że zabawisz dłużej i zasypiesz nas fotkami Twoich kociambrów :multi: .

Posted

Co tu taka cisza panuje?
Głupaweczka może was trochę rozweseli i zachęci do odwiedzania :)

Przypominamy, o 11-12 lutego, zapraszamy wszystkich do kibicowania Loni na wystawie!!!