Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Patka napisał(a):
E wolę jej normalne cudne oczęta ale fotka urocza :)

Podpisuję się pod tym, zdjęcia extra, ale modele wolę bez korekty oczu, nie ma to jak naturalna uroda, bez poprawek :)

Posted

Nie słuchaj Tajdzi, nie słuchaj. Mnie dopiero koleżanka w pracy powiedziała, że to jest retuszowanie. Byłam święcie przekonana, że Marcel ma takie niebieściutkie oczka, I dobrze . Na pewno wiecej ludzi tak myśli Hi, hi.

Posted

Sabina1 napisał(a):
Nie słuchaj Tajdzi, nie słuchaj. Mnie dopiero koleżanka w pracy powiedziała, że to jest retuszowanie. Byłam święcie przekonana, że Marcel ma takie niebieściutkie oczka, I dobrze . Na pewno wiecej ludzi tak myśli Hi, hi.

Haha to ja jestem jeden z wielu :evil_lol: :evil_lol: :oops:

Posted

Oczywiście, że ma, błękitne, śliczne oczka i nakrapiany pyszczek. Dymcio ma takie same, bo pamiętam, ze na którymś zdjęciu wstecz "rzucił mi sie w oczy" ten błękit. :lol:

Posted

[quote name='Sabina1']Dymcio ma takie same, bo pamiętam, ze na którymś zdjęciu wstecz "rzucił mi sie w oczy" ten błękit. :lol:

Czy te oczy mogą kłamać :shake: ???

Odmiana kolorystyczna kotów syberyjskich - Neva Masquarade MA niebieskie oczy.

Posted

[quote name='Sabina1']Co tak pusto? Ja myślałam, ze w takie mrozy to wszyscy będą siedziec w domu i
Ja sobie siedzę na sofce z nogami pod kocykiem, z Baryśkiem przy boczku i dziergam na druciorach, oglądając mój ulubiony serial :). Przy komputerze nie mogę siedzieć, bo na krzesełku śpi Dymcio grzejąc doopke o kaloryfer. Nie zgonię przecież kota :roll: :shake: .

Posted

Uwieńczenie łowów Mephista, a dioda w oku to się chyba z podniecenia zapaliła :evil_lol:

Patka, jakiego programu używasz, bo co zdjęcie, to małe arcydzieło...

Posted

Te, Pani, co robisz?????

Prasować będziesz???

Ale po co????!!!!!!

No bo widzisz...

Deska do prasowania, to wcale do prasowania nie służy...

i ja wiem, co mówię