Patka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 tajdzi piekne fotki i sto lat!!!! :wolfie: :klacz: :B-fly: :BIG: jak ja lubie te buzki :) Quote
malawaszka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 rany ona jest najpiękniejszą kocicą jaką widziałam :loveu: :loveu: :loveu: prawdziwy Ocelot i te uszy przecudowne!!!! ahhhhh Tajdzi i od nas wszystkiego wszystkiego najlepszego :BIG: :cunao: :Cool!: :Rose: :tort: :Rose: :Cool!: :cunao: :BIG: Quote
Poświata Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 A jaaaaa? Czyż nie jestem sliczna??? Mrauuuuuuu??? Quote
Alicja Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Tajdzi , a ja wrzuciłam dla ciebie zyczenia na OFFie w topiku o urodzinkach :buzi: Quote
Sabina1 Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Poświata']A jaaaaa? Czyż nie jestem sliczna??? Mrauuuuuuu??? Śliczna. Piękne umaszczenie i taka tajemnicza minka. Z pyszczka mi trochę przypomina rosyjskiego niebieskiego. Rosyjska tricolorka :lol: Quote
Poświata Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Dzisiaj zważyłam koty: Barysiek 9 kg, Dymcio 6,5 kg, Milunia 2 kg. Jakby nie liczył, mam prawie 18 kg kota :multi: , dobrze że na kolanka nie przychodzą wsyskie na raz :roll:, bo groziłoby to ciężkim urazem :roll: ;) . Quote
aga1215 Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Poświata']Dzisiaj zważyłam koty: Barysiek 9 kg, Dymcio 6,5 kg, Milunia 2 kg. Jakby nie liczył, mam prawie 18 kg kota :multi: , dobrze że na kolanka nie przychodzą wsyskie na raz :roll:, bo groziłoby to ciężkim urazem :roll: ;) . oooooooooooo - Beata- ooooooooooooooooooooo jesteś:crazyeye: Beata - Twoje koty ważą chyba połowę Poświaty???? Milusia śliczna jest :loveu: BTW - mnie się po******ło, że już macie ferie :oops: Quote
aga1215 Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Tajdzi - :new-bday: :BIG: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
tajdzi Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Bardzo, bardzo wszystkim za życzenia dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Malawaszko, z tym Ocelotem, to aż Lonia sie zaczerwieniła :) Dziękujemy i zapraszamy na wystawę :) Beatko, Baryś waży 9 kg????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: łaaaał Dymek 6,5kg???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Normalnie masz kawał kotów w domu :) Lonia niezmiennie od pół roku 4,65 kg :loveu: :multi: a Marceli 5,10 :razz: Quote
Poświata Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Aguś, dzieciaki wyjeżdżają w niedzielę :multi: . Mam lekkie urwanie głowy, ale za to potem jaki spokój będzie .[quote name='tajdzi']Beatko, Baryś waży 9 kg????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: łaaaał Dymek 6,5kg???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Normalnie masz kawał kotów w domu :) Lonia niezmiennie od pół roku 4,65 kg :loveu: :multi: a Marceli 5,10 :razz: Barysiek mnie nie zadziwił wcale:). Dziewczyny z forum miaukunowego przewidują wagę ok. 12 kg :lol: kota w kocie. Baryś jeszcze sobie rośnie pomalutku i mężnieje do trzeciego roku życia, tak więc wszystko przed nami :lol: . Natomiast Dymcio-Pasibrzuch nabiera lekko kulistych kształtów, co mnie przeraża:crazyeye: okrutnie, bo niedługo bedzie się toczył jak piłeczka. Oczywiście imponujące futro dodaje mu nieco w obwodzie, ale mimo to chudzieńki to on nie jest :roll: . Jedyną lasencją w tym towarzystwie jest Milunia, dłuuuuuuugie nogi, wcięcie w talii, lekkość piórka, gracja i wdzięk............;) :). A Marcelino, no cóż.... młody jest, wszystko przed nim, myślę że do 8 kg, jak wójcio Walery spokojnie dobiją obaj, jeden wcześniej, drugi później . Quote
tajdzi Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Poświata'] A Marcelino, no cóż.... młody jest, wszystko przed nim, myślę że do 8 kg, jak wójcio Walery spokojnie dobiją obaj, jeden wcześniej, drugi później . łojojojojoj Lepiej nie Bo ten mój potfór Marcelinowy to wymaga noszenia na rękach ok godziny dziennie Już mnie bolą ramiona a co będzie potem? :crazyeye: :shake: ;) Gratulacje dla Dymka PasiBrzuszka - Naszego Króla wielkich Kocich Brzuchali (widziałam, że wygrał!!) Quote
Poświata Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='tajdzi']łojojojojoj Lepiej nie Bo ten mój potfór Marcelinowy to wymaga noszenia na rękach ok godziny dziennie Już mnie bolą ramiona a co będzie potem? :crazyeye: :shake: Masz babo coś chciała :eviltong: . Jakby nie patrzył, ja do noszenia i trzymania na kolanach mam i tak większą wagę, bo to Baryś jest największym pieszczochem. Gabi już nie może go dźwignąć :roll: . A ramiona bolące nie przeszkoda, idź na siłownie potrenuj i jak znalazł... kota będziesz jedną ręką nosić . Uwielbiam duuuuuuuuuuże koty:loveu: :loveu: :loveu: . ps:oops: :oops: :oops: za gratulacje Król Brzuchal Pasibrzuch I łaskawie dziękuje :):):) Quote
kate_m. Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 To jeszcze ja się dopiszę ze spóźnionymi życzeniami: Wszystkiego Najlepszego :D :new-bday: Quote
marlena924 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Hejcie pierwszy raz ja na tym temacie. Kocurki cudne!!! Quote
Patka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Waler ostatnio szczupły chłopak :) dba o linie ;) Quote
fruzka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 a ja tu pierwszy raz i to calkiem przypadkiem weszla - jakie macie super koty!!! nie mialam czasu czytac 700 stron, ale troche przejrzalam... strasznie fajne koty i zdjecia!!! bede wpadac. sama kota miec nie moge, bo moja sunia by sie z nim rozprawila... tajdzi, czy ten twoj kot o dluzszym wlosie to syberyjski? Quote
Patka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Fruzka tak Kot Tajdzi to syberian :) takze Syba ma Poświata i ja czyli Patka :) Quote
fruzka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Patka napisał(a):Fruzka tak Kot Tajdzi to syberian :) takze Syba ma Poświata i ja czyli Patka :) a jednak! bo ja sie czasem zajmuje niejakim Felusiem, czyli kotem syberyjskim wlasnie, i jakos ten kot Tajdzi mi znajomo wygladal. a pokaz swojego :). ja sie postaram Felusia znalezc i tu wstawic. Quote
tajdzi Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Witamy :) Mamy nowy, nowiusieńki aparacik :) Quote
JUSTINE.24 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Nowe zdięcia Gucia..rośnie chłopak,nie długo będziemy ciąć(i pozbędziemy się jajeczek);) Quote
Poświata Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='tajdzi']Witamy :) Mamy nowy, nowiusieńki aparacik :) http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=1238830 Tak patrzę i patrzę i gdzie ten aparacik ;) ?????????? Nie widzę :shake: . A i zdjęcie Marcelina malutkie jakieś takie, nie na moje oczy o tej porze :-o . ps. tylko czemu mnie nie dziwi, że kot siedzi na desce do prasowania :lol: , ja już swojej nie chowam, bo wszystkie trzy się na niej wylegują, szczególnie jak leży sterta uprasowanych ciuchów. Muszą po mnie jeszcze doprasować :), widać nie dokładna jestem :) . Quote
Patka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Tylko u nas deska sie czesto przewraca :) Drogie Panie wstepne zapytanie czy macie na "zbyciu" ;) kocurka rudego (no niestety takiego po zakochaniu proszą znajomi) JUSTINE.24 białasek rosnie w oczach!!! fruzka polecam cofniecie sie do początków i srodków topicu tam jest pełno Walerego i Luny :) Quote
tajdzi Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Hi hi hi Deska została z wczorajszego prasowania Nie miałam serca jej składać, jak mi się koty spać położyły ;) A zdjęć będzie więcej, obiecuję, ale dziś pierwszy dzień, już noc, więc niczym się nie popiszę ;) Jutro, mam nadzieję, się coś uda :) Quote
Recommended Posts