Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

rany ona jest najpiękniejszą kocicą jaką widziałam :loveu: :loveu: :loveu: prawdziwy Ocelot i te uszy przecudowne!!!! ahhhhh

Tajdzi i od nas wszystkiego wszystkiego najlepszego

:BIG: :cunao: :Cool!: :Rose: :tort: :Rose: :Cool!: :cunao: :BIG:

Posted

[quote name='Poświata']A jaaaaa? Czyż nie jestem sliczna??? Mrauuuuuuu???

Śliczna. Piękne umaszczenie i taka tajemnicza minka. Z pyszczka mi trochę przypomina rosyjskiego niebieskiego. Rosyjska tricolorka :lol:

Posted

Dzisiaj zważyłam koty: Barysiek 9 kg, Dymcio 6,5 kg, Milunia 2 kg. Jakby nie liczył, mam prawie 18 kg kota :multi: , dobrze że na kolanka nie przychodzą wsyskie na raz :roll:, bo groziłoby to ciężkim urazem :roll: ;) .

Posted

[quote name='Poświata']Dzisiaj zważyłam koty: Barysiek 9 kg, Dymcio 6,5 kg, Milunia 2 kg. Jakby nie liczył, mam prawie 18 kg kota :multi: , dobrze że na kolanka nie przychodzą wsyskie na raz :roll:, bo groziłoby to ciężkim urazem :roll: ;) .
oooooooooooo - Beata- ooooooooooooooooooooo jesteś:crazyeye:
Beata - Twoje koty ważą chyba połowę Poświaty????
Milusia śliczna jest :loveu:
BTW - mnie się po******ło, że już macie ferie :oops:

Posted

Bardzo, bardzo wszystkim za życzenia dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Malawaszko, z tym Ocelotem, to aż Lonia sie zaczerwieniła :) Dziękujemy i zapraszamy na wystawę :)

Beatko, Baryś waży 9 kg????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: łaaaał
Dymek 6,5kg???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Normalnie masz kawał kotów w domu :)

Lonia niezmiennie od pół roku 4,65 kg :loveu: :multi:
a Marceli 5,10 :razz:

Posted

Aguś, dzieciaki wyjeżdżają w niedzielę :multi: .
Mam lekkie urwanie głowy, ale za to potem jaki spokój będzie .[quote name='tajdzi']Beatko, Baryś waży 9 kg????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: łaaaał
Dymek 6,5kg???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Normalnie masz kawał kotów w domu :)
Lonia niezmiennie od pół roku 4,65 kg :loveu: :multi:
a Marceli 5,10 :razz:
Barysiek mnie nie zadziwił wcale:).
Dziewczyny z forum miaukunowego przewidują wagę ok. 12 kg :lol: kota w kocie. Baryś jeszcze sobie rośnie pomalutku i mężnieje do trzeciego roku życia, tak więc wszystko przed nami :lol: .
Natomiast Dymcio-Pasibrzuch nabiera lekko kulistych kształtów, co mnie przeraża:crazyeye: okrutnie, bo niedługo bedzie się toczył jak piłeczka. Oczywiście imponujące futro dodaje mu nieco w obwodzie, ale mimo to chudzieńki to on nie jest :roll: .
Jedyną lasencją w tym towarzystwie jest Milunia, dłuuuuuuugie nogi, wcięcie w talii, lekkość piórka, gracja i wdzięk............;) :).

A Marcelino, no cóż.... młody jest, wszystko przed nim, myślę że do 8 kg, jak wójcio Walery spokojnie dobiją obaj, jeden wcześniej, drugi później .

Posted

[quote name='Poświata']
A Marcelino, no cóż.... młody jest, wszystko przed nim, myślę że do 8 kg, jak wójcio Walery spokojnie dobiją obaj, jeden wcześniej, drugi później .

łojojojojoj
Lepiej nie
Bo ten mój potfór Marcelinowy to wymaga noszenia na rękach ok godziny dziennie
Już mnie bolą ramiona
a co będzie potem? :crazyeye: :shake:
;)

Gratulacje dla Dymka PasiBrzuszka - Naszego Króla wielkich Kocich Brzuchali (widziałam, że wygrał!!)

Posted

[quote name='tajdzi']łojojojojoj
Lepiej nie
Bo ten mój potfór Marcelinowy to wymaga noszenia na rękach ok godziny dziennie
Już mnie bolą ramiona
a co będzie potem? :crazyeye: :shake:
Masz babo coś chciała :eviltong: .
Jakby nie patrzył, ja do noszenia i trzymania na kolanach mam i tak większą wagę, bo to Baryś jest największym pieszczochem. Gabi już nie może go dźwignąć :roll: . A ramiona bolące nie przeszkoda, idź na siłownie potrenuj i jak znalazł... kota będziesz jedną ręką nosić .
Uwielbiam duuuuuuuuuuże koty:loveu: :loveu: :loveu: .

ps:oops: :oops: :oops: za gratulacje Król Brzuchal Pasibrzuch I łaskawie dziękuje :):):)

Posted

a ja tu pierwszy raz i to calkiem przypadkiem weszla - jakie macie super koty!!! nie mialam czasu czytac 700 stron, ale troche przejrzalam... strasznie fajne koty i zdjecia!!!
bede wpadac. sama kota miec nie moge, bo moja sunia by sie z nim rozprawila...

tajdzi, czy ten twoj kot o dluzszym wlosie to syberyjski?

Posted

Patka napisał(a):
Fruzka tak Kot Tajdzi to syberian :) takze Syba ma Poświata i ja czyli Patka :)

a jednak! bo ja sie czasem zajmuje niejakim Felusiem, czyli kotem syberyjskim wlasnie, i jakos ten kot Tajdzi mi znajomo wygladal. a pokaz swojego :).

ja sie postaram Felusia znalezc i tu wstawic.

Posted

[quote name='tajdzi']Witamy :)
Mamy nowy, nowiusieńki aparacik :)
http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=1238830
Tak patrzę i patrzę i gdzie ten aparacik ;) ??????????
Nie widzę :shake: . A i zdjęcie Marcelina malutkie jakieś takie, nie na moje oczy o tej porze :-o .

ps. tylko czemu mnie nie dziwi, że kot siedzi na desce do prasowania :lol: , ja już swojej nie chowam, bo wszystkie trzy się na niej wylegują, szczególnie jak leży sterta uprasowanych ciuchów. Muszą po mnie jeszcze doprasować :), widać nie dokładna jestem :) .

Posted

Tylko u nas deska sie czesto przewraca :)
Drogie Panie wstepne zapytanie czy macie na "zbyciu" ;) kocurka rudego (no niestety takiego po zakochaniu proszą znajomi)
JUSTINE.24 białasek rosnie w oczach!!!
fruzka polecam cofniecie sie do początków i srodków topicu tam jest pełno Walerego i Luny :)

Posted

Hi hi hi
Deska została z wczorajszego prasowania
Nie miałam serca jej składać, jak mi się koty spać położyły ;)

A zdjęć będzie więcej, obiecuję, ale dziś pierwszy dzień, już noc, więc niczym się nie popiszę ;)
Jutro, mam nadzieję, się coś uda :)