Squ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Myślałam, że częściowo rozróżniam kocie rasy, ale najwyraźniej nie :eviltong: Tak więc proszę o pomoc ;) To Nevki czy birmańskie? Quote
Poświata Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jak dla mnie koty ze zdjęcia to birmy, Dymek jest nevą więc możesz sobie porównać wygląd, szersza głowa, krótszy pyszczek, kryza pod szyją i generalnie inny wyraz pyska. Quote
anetta Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Wega :mdleje: Na pierwszej focie jej nie widze za to oczy TAK. Jakoś obrabiasz te zdjęcia czy coooo? Quote
gatara Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 :lol: Trochę poprawiam :), mam fatalną idiotokamerę i zdjęcia bez lampy są strasznie niedoświetlone, a z lampą do chrzanu :placz: Powiem Ci szczerze, Wegunia na żywo jest jeszcze ładniejsza, a w jej zielonych oczętach można utonąć ;), tylko żeby sfocić jej urodę musiałabym mieć porządną lustrzankę, a to chyba nie za mojego życia już nastąpi :eviltong: Tutaj jeszcze głęboko zamyślony Azor ;) Quote
Squ Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Poświata napisał(a):Jak dla mnie koty ze zdjęcia to birmy, Dymek jest nevą więc możesz sobie porównać wygląd, szersza głowa, krótszy pyszczek, kryza pod szyją i generalnie inny wyraz pyska. Dzięki ;) Bardzo mi się one spodobały :loveu: jednak jak pomyślę o pielęgnacji sierści.. Wystarczą mi dwa zwykłe koty i mocno osierściony pies do czesania :eviltong: Ale może kiedyś :loveu: Moje robaczki Fibi Amigo Quote
anetta Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Gatara, a skąd ją masz? :evil_lol: :eviltong: Z lustrami to chyba nie jest tak tragicznie jeśli chodzi o ceny :hmmmm: Amigo to chyba na coś polował :evil_lol: Quote
gatara Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 anetta napisał(a):Gatara, a skąd ją masz? :evil_lol: :eviltong: Z lustrami to chyba nie jest tak tragicznie jeśli chodzi o ceny :hmmmm: Wega jest pochodzenia kanałowo-działkowego ;), mój pies wyciągnął ją z kanału na pobliskich ogródkach działkowych, ktoś chciał utopić malucha :angryy:... mam ją już 9 lat :) Quote
Squ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Na mnie polował :eviltong: Miałam patyczek w ręce, którym próbowałam zwrócić jego uwagę ;) Quote
Czoko Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Przed chwilą Mruczuś po raz ostatni w swoim 8 letnim życiu tuż obok swojej bramy wybiegł na ulicę i już nie zdążył wrócić ze spaceru. Quote
kate_m. Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ruda:loveu: Jak ja jej dawno nie widziałam tutaj! Quote
Jupi Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 wieeeeki całe nie było mnie w tym wątku;) kilka fotek mojego Tygryska Quote
KaRa_ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Moje aż wstyd pokazywać przy takich rasowcach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdzichu Quote
alina71 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ale mnie tu dawno nie było. Muszę trochę poczytać wstecz. :) Quote
kate_m. Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 O rany, Dogomaniacy o kotach całkiem zapomnieli... Quote
Recommended Posts