tajdzi Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Jej Poświatko, ale piękne!! Przyłączam się do życzeń dla solenizantki i moje futra również :) Dziewczyny Marceli dziś idzie na ciachanie pomponów :roll: Quote
Poświata Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='tajdzi']Dziewczyny Marceli dziś idzie na ciachanie pomponów :roll: Pamiętam!!! I trzymam kciuki i za niego i za Ciebie !!! Melduj w międzyczasie co słychać :D . Quote
alina71 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Bardzo bardzo dziękuję. :) Za Marcela trzymam kciuki. Quote
malawaszka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Marcel trzymaj się dzielnie :drinking: :drinking: :drinking: Quote
tajdzi Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 hi hi ale fajne te ikonki :) Chyba jeszcze raz życzenia solenizantce złożę :wink: Jesooo, ale się nerwuję :roll: Quote
Poświata Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 No coś Ty :o ? My obydwu cięliśmy w Oazie, Wojtecki ich zawoził rano, a odbierał wieczorkiem w stanie "nadającym sie już do użytku". Quote
tajdzi Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 ok. Jesteśmy już :) Beatko, z Lonią tak miałam - zawiozłam ją rano na 8, odebrałam koło 18 wybudzoną (ale nadal pijaną). Marcel miał zastrzyk, zabieg trwał 3 minuty (robiła moja super extra pani doktor) i zaraz dostał na wybudzenie. Obudził się od razu, a kumaty zrobil się godzinę później. A właśnie go odebraliśmy. Łazi, rozgląda sie, Lonia go liże po łebku :iloveyou: Ranka bez szwów, nie wymaga kołnierza o ile nie będzie się bardzo wylizywał. Dostał pozwolenie na robienie tego, co chce (chodzi o łażenie itp). Jedzonko właściwie dopiero rano, ale jak będzie się upominał to może dostać dziebeńko po 22:00 (a stał już pod lodówką) No i czekamy teraz na noc... Quote
Poświata Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Brawo Marcelino, dzielny chłopczyk!!!!!!!! A Pańcia takiego cykora miała :wink: :P . Quote
alina71 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Brawo dla dzielnego Marcela. Super, że już po wszystkim. Quote
kate_m. Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Brawo brawo, Marcel to wytrzymała bestia :wink: Quote
Patka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 no to pieknie buziaki - witaj w groni meskich inaczej ... :wink: Quote
tajdzi Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 malawaszka napisał(a)::hmmmm: to da się tak bez szwów??? Da sie :) Kochana Pani doktor zrobiła takie malusienieńkie nacięcie, że już dziś jest strupeczek :) Marcel na razie nie jest zainteresowany, trochę się umyla, ale tylko tak od przymusu. Zjedli właśnie śniadanko i dzielnie się wygłupiają. Jakby nic się nie stało wczoraj :o a ja taka spanikowana łaziłam :oops: Quote
malawaszka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 jejku no to super!!! a u psów to już pewnie tak się nie da co? nie te gabaryty jajeczne :lol: Quote
Alicja Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 malawaszka napisał(a):jejku no to super!!! a u psów to już pewnie tak się nie da co? nie te gabaryty jajeczne :lol:nie wiem jak z dużymi psami ale małe pieski też można bezszwowo / kundelek znajomej tak miał i ani się nie zorientował że czegoś mu brak :wink: 8) / Quote
tajdzi Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Wczoraj: Lonia rozpaczała, jak zabrakło Marcela A rano już było... No cooo, poranne słoneczko jest najlepsze na balkonie a kto tu naruszył naszą przestrzeń??? Ale fajnie być w domku a potem już tylko brykanie Lonia.... choć... się... pobawimy! :) Dobranoc :D Quote
anetta Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 http://img485.imageshack.us/img485/504/loniowe25ca.jpg cudna fota :D a te oczy :loveu: Quote
Patka Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Nie moge "leją się" dokładnie jak Luna z Walerym :lol: jak zawsze extra fotki !!! Quote
KaRa_ Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Tajdzi czy one mają na prawdę takie kolory oczu czy im wyostrzasz ?? :o :o :o Ruda i zjadająca kawałek mięska i palca Fiołek pogryziony ma z lekka ogonek bo sąsiada kot go zaatakował bo też kocur Quote
tajdzi Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Dzisiejsza wizyta w schronisku. Dwa kocieta, maksymalnie 4 tygodniowe... Bez mamy na kolankach Myszy Moim zdaniem nawet jeszcze same nie potrafią jeść... Dziś dziewczyny z miau zabierają jednego, może (MOŻE) jak się uda to dwa... Tego kociaka Mysza wzięła pod opiekę A tego zawiozłyśmy do lecznicy Kot z paskudną raną na boku. Martwica, wyryzione tkanki... Siedział w kącie razem z innym chorym kotkiem. Ponoć one zawsze razem, a siedzą tam podnad rok... Mam ogromne wyrzuty, ze zabrałam tylko jednego. Drugi teraz siedzi sam. Nie wie co się dzieje :( :crying: To kot z jajcami. Będziemy kastrować, jak tylko podleczymy ranę. Bielmo na oku. Na razie dostał antybiotyk i zajmie się nim chirurg... Czy ktoś nie może przechować tej drugiej kociny?? (Jest na zdjeciu razem z niebiesko-białym) Ma kłapćnięte uszko... chore biedaczysko, teraz zupełnie same :( Rana niebiesko-białego wygląda źle. UWAGA ! Zdjęcia drastyczne, dlatego są linkami. Kot i jego przyjaciel/przyjaciółka pilnie szukają domku!!! http://img468.imageshack.us/img468/6455/pict61850tm.jpg http://img468.imageshack.us/img468/7822/pict61892wn.jpg POMOCY!!! Quote
Anka_1 Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 A ja wlasnie chcialam o tym wspomniec.Uprzedzilas mnie :wink: Wkleilam juz na troche for link na miau i mocno trzymam kciuki.Sama niestety juz wiecej narazie nie moge zrobic. Quote
Recommended Posts