Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jej
Poświatko, ale piękne!!
Przyłączam się do życzeń dla solenizantki i moje futra również :)

Dziewczyny
Marceli dziś idzie na ciachanie pomponów :roll:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

ok. Jesteśmy już :)

Beatko, z Lonią tak miałam - zawiozłam ją rano na 8, odebrałam koło 18 wybudzoną (ale nadal pijaną).
Marcel miał zastrzyk, zabieg trwał 3 minuty (robiła moja super extra pani doktor) i zaraz dostał na wybudzenie. Obudził się od razu, a kumaty zrobil się godzinę później. A właśnie go odebraliśmy.
Łazi, rozgląda sie, Lonia go liże po łebku :iloveyou:
Ranka bez szwów, nie wymaga kołnierza o ile nie będzie się bardzo wylizywał. Dostał pozwolenie na robienie tego, co chce (chodzi o łażenie itp). Jedzonko właściwie dopiero rano, ale jak będzie się upominał to może dostać dziebeńko po 22:00 (a stał już pod lodówką)
No i czekamy teraz na noc...

Posted

malawaszka napisał(a):
:hmmmm: to da się tak bez szwów???

Da sie :) Kochana Pani doktor zrobiła takie malusienieńkie nacięcie, że już dziś jest strupeczek :)
Marcel na razie nie jest zainteresowany, trochę się umyla, ale tylko tak od przymusu.
Zjedli właśnie śniadanko i dzielnie się wygłupiają. Jakby nic się nie stało wczoraj :o a ja taka spanikowana łaziłam :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
jejku no to super!!! a u psów to już pewnie tak się nie da co? nie te gabaryty jajeczne :lol:
nie wiem jak z dużymi psami ale małe pieski też można bezszwowo / kundelek znajomej tak miał i ani się nie zorientował że czegoś mu brak :wink: 8) /

Posted

Wczoraj:
Lonia rozpaczała, jak zabrakło Marcela

A rano już było...

No cooo, poranne słoneczko jest najlepsze na balkonie

a kto tu naruszył naszą przestrzeń???

Ale fajnie być w domku

a potem już tylko brykanie

Lonia....

choć...

się...

pobawimy! :)

Dobranoc :D

Posted

Tajdzi czy one mają na prawdę takie kolory oczu czy im wyostrzasz ?? :o :o :o

Ruda i zjadająca kawałek mięska i palca

Fiołek pogryziony ma z lekka ogonek bo sąsiada kot go zaatakował bo też kocur

Posted

Dzisiejsza wizyta w schronisku.
Dwa kocieta, maksymalnie 4 tygodniowe... Bez mamy

na kolankach Myszy

Moim zdaniem nawet jeszcze same nie potrafią jeść... Dziś dziewczyny z miau zabierają jednego, może (MOŻE) jak się uda to dwa...

Tego kociaka Mysza wzięła pod opiekę

A tego zawiozłyśmy do lecznicy

Kot z paskudną raną na boku. Martwica, wyryzione tkanki... Siedział w kącie razem z innym chorym kotkiem. Ponoć one zawsze razem, a siedzą tam podnad rok... Mam ogromne wyrzuty, ze zabrałam tylko jednego. Drugi teraz siedzi sam. Nie wie co się dzieje :( :crying:

To kot z jajcami. Będziemy kastrować, jak tylko podleczymy ranę. Bielmo na oku. Na razie dostał antybiotyk i zajmie się nim chirurg...
Czy ktoś nie może przechować tej drugiej kociny?? (Jest na zdjeciu razem z niebiesko-białym) Ma kłapćnięte uszko... chore biedaczysko, teraz zupełnie same :(

Rana niebiesko-białego wygląda źle. UWAGA ! Zdjęcia drastyczne, dlatego są linkami.
Kot i jego przyjaciel/przyjaciółka pilnie szukają domku!!!

http://img468.imageshack.us/img468/6455/pict61850tm.jpg
http://img468.imageshack.us/img468/7822/pict61892wn.jpg

POMOCY!!!

Posted

A ja wlasnie chcialam o tym wspomniec.Uprzedzilas mnie :wink:
Wkleilam juz na troche for link na miau i mocno trzymam kciuki.Sama niestety juz wiecej narazie nie moge zrobic.