szaraduszka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Spanie w łóżku to norma... w końcu do czegoś koty się przydają! wykorzystuję je często jako grzejniki, mruczą mi też kołysanki :P Koty w łóżku są ok ale... ostanio obudziłam się rano i nie mogłam się ruszyć... 2 koty + 2 psy i robi się ciasno :lol: A tak moje łóżko wygląda często w środku dnia: Quote
alina71 Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Kuzynka męża twierdzi, że ja mam rozbestwioną Nesię, bo ona by sobie nie pozwoliła i zaraz by kota skrzyczała albo klapsa. Sory ale to moja sprawa. A twierdzi tak dlatego, ze Nesia nie znosi drapania poniżej połowy boku, jak niechcący ręka zjedzie w okolice brzuszka to łapie rękę ząbkami. Nie gryzie tylko tak ostrzega, albo bije łapką. No i to, że koty chodzą sobie u mnie gdzie chcą czyli po blacie, po stole, po biurku, po monitorze. Oczywiście, że śpią jeśli chcą z nami w łóżku choć przez psa nie zdarza się to często. Także Szaraduszko zapisuję się do grona rozpuszczających zwierzaki. ;) Aha Nesia często wącha co jemy ale raczej nie zjada bo jej nie bardzo podchodzi nasze jedzenie, za to nieraz uciekała z zafoliowaną szyneczką, która ukradła z siatki na zakupy. ;) Quote
Patka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Luna nie znosi dotykania brzuszka (no chyba, że wyjątkowy relaks i tylko my) obcym sie nie daje miziać wiec problem z glowy - agresywny kot :lol: Już wszysc sie pogodzili ze jesteśmy "zbzikowani" na punkcie zwierząt i nawet min nie robią a część uuległa urokowi naszych kociaków no i psa ;) Koty spią z nami lażą po blatach (teściowej cieżko z tym sie pogodzić :wink: ale tak pozytywnie) ładują sie gdzie chcą i kiedy chcą o ile nam to jest na rękę :) raz luna dostała we włochatą krągłą pupke po tym jak zniszczyła (wlazła do szafy) mi piękna lnianą sukienkę z solara :evilbat: jedno co nam ciągle zarzucają znajomi, ale mówimy, że inny kot to nie kot iż nasze koty są za grube :D :evilbat: Quote
Evelina Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Patka napisał(a):Evelina czas się zakocić !!! Nic z tego. Mam psa wlasnie dlatego, ze z kotami wystarczajaco sie naprzezywalam :cry: Pisalam juz kiedys, ze po trzecim "zeskrobanym" z ulicy mialam juz dosc. :-? Telefony weta, ze operacja sie udala lecz pacjent (kot) nie przezyl, tez mam w zyciorysie. Trzymac kota cale zycie w domu nie potrafie, szczegolnie ze mam ogrodek. Tak wiec pozostaje mi podziwianie cudzych. :D Quote
aga1215 Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Evelina napisał(a):Patka napisał(a):Evelina czas się zakocić !!! Nic z tego. Mam psa wlasnie dlatego, ze z kotami wystarczajaco sie naprzezywalam :cry: Pisalam juz kiedys, ze po trzecim "zeskrobanym" z ulicy mialam juz dosc. :-? Telefony weta, ze operacja sie udala lecz pacjent (kot) nie przezyl, tez mam w zyciorysie. Trzymac kota cale zycie w domu nie potrafie, szczegolnie ze mam ogrodek. Tak wiec pozostaje mi podziwianie cudzych. :D Evelina - sąsiadka przywozi do swojego domku z ogródkiem na naszą wieś miejskiego, domowego kocurka. Do ogródka wypuszcza go na długaśnej smyczce przypiętej do linki rozciągniętej między domem a drzewem w rogu ogrodu - od czasu do czasu sprawdza, czy się nie zaplątał :P Quote
tajdzi Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Dziś duuużo i nie na temat ;) Loniowy wypoczynek :) o, jak dobrzeeeee Nie ma to jak sobotnie popołudnie Pospać sobie można Marcel, spadaj! śpię! o, właśnie tak śpię I NIE ZAMIERZAM wstawać, jasne??? Ale ja się nuuuudzę Quote
tajdzi Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Marcel, spadaj Lonia :) siostrzyczko moja :) ok, ok, ale daj pospać w końcu! No to będzie spanie synchroniczne :) Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Ja i Kicia (blokersia) paździoszki Quote
alina71 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Tajdzi piękne fotki i piękne koty. :) A skoro taki temat leniuszkowy to ja też pozwolę sobie wrzucić kilka fotek od moich lasek. :) Aylincia zamyślona śpiąca Neśka leżanko na kolanach TZ lekko na klawiaturze zerka co pan robi drapak Quote
kate_m. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Tajdzi, boskie te Loniowo-Marcelkowe fotki! Spanie synchroniczne tym dwóm wdzięcznym modelom wychodzi pięknie :) A jaką słodką minę ma śpiąca Aylin, jakby się usmiechała :) Quote
Evelina Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 aga1215 napisał(a):Evelina - sąsiadka przywozi do swojego domku z ogródkiem na naszą wieś miejskiego, domowego kocurka. Do ogródka wypuszcza go na długaśnej smyczce przypiętej do linki rozciągniętej między domem a drzewem w rogu ogrodu - od czasu do czasu sprawdza, czy się nie zaplątał :PAgus :-? Ja kota na smyczce moge trzymac np w czasie podrozy, ale zeby cale zycie tak spedzal ? :-? Jezdzilam z maine coonem na wakacje pod namiot. Przemieszczalismy sie co kilka dni. Kot byl na smyczce jedynie gdy bylismy w drodze. Juz przy rozbijaniu obozu biegal luzem. Nigdy sie nie zgubil, noce spedzal na polowaniu a dnie, gdy bylismy poza campingiem, na spaniu. :lol: Kociska macie przecudne :angel: Quote
tajdzi Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Przepiękne Wasze kociska :) I Nesia i Aylin i Kocie Bernulki... Więcej, więcej!!! A dziś przyszly do nas w odwiedziny dwie dogomaniaczki Agnes i tanita Więc Marcel zaczął sie popisywać ;) (zdjęcia robione przez Agnes :)) . . . . . Quote
Patka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 BOSKIE BOSKIE I JESZCZE RAZ BOSKIE MARCEL JEST NIESAMOWITY :D Quote
asher Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Hahaha, na mój gust Marcel tańczy "YMCA" :evilbat: :lol: Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 dawno mnie tu nie bylo :D jesienna grazyna Quote
malawaszka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 buuahaha Marcel na dicho :klacz: wow a Grażynka jak rademenes hipnotyzuje wzrokiem Hatorrrr 8) Quote
AniaZi Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 oto Mały na stole na działce :lol: złapałam jakiegoś zwierza :evilbat: którego zjem :oops: uwielbiam wylegiwać się we wszelkich koszach :D nawet jak są tam kwiatki :wink: u tu, kto zgadnie, gdzie jestem :hmmmm: pozdrawiamy wszystkich zakoconych :D Quote
tajdzi Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Kocio w kwiatkach jest exrtraaa!!! Więcej, więcej fotek!!!! Gdzie pozostali zakoceni?? :roll: Quote
Patka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 ale boskei fotki - ta w koszyku cudaśna :D Quote
Poświata Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='tajdzi']Gdzie pozostali zakoceni?? :roll: Ja osobiście nie mam czasu się w tyłek podrapać :roll: , zaczęła się szkoła i zajęcia dodatkowe, wypadł nam remont klasy, bo jedna głupia baba się chciała wykazać itp. itd....... Wpadam na dogo na sekundkę luknąć na zdjęcia (PRZECUDNE zresztą :P :P :P ) i lecę dalej :roll: . Zdjęcia z gatunku krwawych, wrażliwym radzę nie oglądać :wink: :lol: : ale bywa też i tak :P : Quote
Patka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 matyldo jaka oona malutka przy Barysiu :o Widze że już są w pełnej komittywie a Dymek co czuje się juz w pełni zdetronizowany :wink: Beatko miłego remontu :evilbat: Z serii ruchomy kot i jego cień ... Quote
alina71 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 To ja dorzucę zdjęcie kotki mojej siostry - Sary Dziewczyny śliczne zdjęcia. :) Quote
Patka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Alina alez ona jest pięknie umaszczona i te jasno zielone oczęta :D Quote
Recommended Posts