asher Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Poświata napisał(a):poznałam takiego wielkiego co syczy, warczy i leje mnie po łbie :evil: Ale Milka też Barysia nie oszczędza. Pełne uzbrojenie :o :lol: Quote
aga1215 Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 asher napisał(a):Poświata napisał(a):poznałam takiego wielkiego co syczy, warczy i leje mnie po łbie :evil: Ale Milka też Barysia nie oszczędza. Pełne uzbrojenie :o :lol: i chyba jest ciut zaczepialska :lol: Quote
Patka Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 I takie właśnie są kocie kobiety oj chłopaki nie będą juz miały słodkiego kawalerskiego życia :evilbat: :wink: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 zapraszamy do odwiedzenia naszej nowej stronki: www.asztariarashi.prv.pl , w dziale przyjaciele można zobaczyć nasze kociaki: kotkę Pysię i kocurka Filipka :lol: Quote
tajdzi Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Dziś pokażę Wam MarceLOTA :) Szykuje się do lotuuuu iiiiiiiiii uaaaaaaaa huuuuuuu Kot na metry, kto zamawiał? iiiiihaaaaaa :wink: Quote
Sabina1 Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Ale trafiłaś fantastycznie Tajdzi z tym Marcelotem :lol: , strasznie mi się podobało. Pomysł obfotografowania lotów Marcela znakomity. :klacz: :klacz: :klacz: Quote
asher Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Marcelasty super :lol: Teraz poprosimy o zdjecia latającej Loni :multi: Quote
tajdzi Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Sabina1, Wielkie dzięki, choć muszę przyznać, że wyczyn zaiste nielada: jedną ręką bawiłam sie z Marcelotem, drugą celowałam na ślepo aparatem i pstrykałam ;) Asher, Lonia to raczej łazik jest ;) ona twardo stąpa po ziemi, jedyne co, to czasem skoczy sobie z drapaka na szafkę, z podłogi na ostatnią półke w szafie, z podłogi na meble w kuchni... Ogólnie nie skacze, ale jak już się jej zbierze to idzie na jakość, a nie jak Marcel - na ilość ;) Quote
Poświata Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Marcelot kapitalny :P !!!! Dymek też lubi skakać i skacze wysoko. Ostatnio robiliśmy pomiary to wyszło nam na 1,5 metra :o :P . Quote
tajdzi Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Już myślałam, że nas Poświatka opuściła :-? Dawno nie było wieści o Poświatowych rozbójnikach a my spragnieni jesteśmy i wieści i zdjęć :) Quote
kate_m. Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Nadrabiam zaleglosci w czytaniu i ogladaniu. Latajacy Marcel jest swietny, chyba ciezko bylo uchwycic w locie taki wielki kawalek kota :) Milka zapowiada sie na charakterne stworzonko, skoro nic sobie nie robi z pogrozek Barysia, tylko wyciaga do niego pazurzaste lapki. A mikroskopijny Lucky przesliczny! I jeszcze trikolorka zainteresowana pileczka i Nesia wystepujaca jako "kot z gumy":) Rzeczywiscie zakocony ten temat, coraz bardziej :D Quote
tajdzi Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 kate_m. napisał(a):... chyba ciezko bylo uchwycic w locie taki wielki kawalek kota :) ... ej, no :roll: to niecałe 4 kg kota :wink: Jest mniejszy od Loni nadal tylko futrzak obrósł jak Gremlin na zimę :D Quote
malawaszka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 a ja juz nie mam koty :( pojechała do domu :cry: Quote
KaRa_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Roni na drzewie :wink: Mycha kolacja Pieszczoszek i B&W Quote
kate_m. Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 tajdzi napisał(a):kate_m. napisał(a):... chyba ciezko bylo uchwycic w locie taki wielki kawalek kota :) ... ej, no :roll: to niecałe 4 kg kota :wink: Jest mniejszy od Loni nadal tylko futrzak obrósł jak Gremlin na zimę :D To pewnie przez to futro nie wyglada na MALY kawalek kota :wink: KaRa- ten Pieszczoszek cos lubi zbika udawac :) Quote
Patka Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Oj futro pogrubia to prawda :D szczególnie to "prawie białe" na brzuszku :) Quote
Anka_1 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Ale cudenka :D to ja sie pochwale najnowsza seria zdjec swoich kitek: Kicia rozmarzona.... moze znajde tam cos ciekawego? z kubka najlepiej smakuje za firanka okno-ulubione miejsce moich kotek Quote
Justa Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 kara, czyżbyś nowy aparacik nabyła? :D Piękne kicie!!! Quote
KaRa_ Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Justa napisał(a):kara, czyżbyś nowy aparacik nabyła? :D Piękne kicie!!! Tak nowy wparacik mam :wink: Quote
tajdzi Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 KaRa_TC napisał(a):Justa napisał(a):kara, czyżbyś nowy aparacik nabyła? :D Piękne kicie!!! Tak nowy wparacik mam :wink: Już się przestrzeń nie zakrzywia :) Quote
tajdzi Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 I znowu weekend... Co by tu porobić... hmmm Lońka, a feee, co Ci tam do głowy przychodzi :roll: Prawdziwy kot to... albo tudzież Quote
Poświata Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 * *kliknij na fotkę, a może zobaczysz więcej :wink: :P Quote
malawaszka Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 jesooo dziewczyny ja przez Was oszaleje :lol: Quote
tajdzi Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 malawaszka napisał(a):jesooo dziewczyny ja przez Was oszaleje :lol: No, a trikolorkę wczoraj dokarmiłam :roll: Z brzuniem biega, a ja się klatki łapki nie mogę doczekać... zamówiłam na tydzień temu, ale nadal jest przez kogoś użytkowana... A MUSZĘ ją złapać... :-? :( Quote
Recommended Posts