kate_m. Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Ale te kociska piękne. Nic, tylko je cały czas obfotografowywać, bo one ciągle wymyslają jakąś śmieszną nową pozę, albo minę :) Quote
tajdzi Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 spadliśmy na drugą stronę :( Nie podobają się zdjęcia? Quote
tajdzi Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 to ja jeszcze z weekendowego chorowania zdjęcia wstawię ;) Tym razem Loniowo będzie :) :) Już pewnie macie dosyć... Quote
Poświata Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Biedna tajdzi prawie sama ze sobą gada - :evilbat: :evilbat: :evilbat: a mnie powiadomienia nie przychodzą :evilbat: :evilbat: :evilbat:. Cudna parka, Marcel to już kawał kota, a miny strzela zupełnie jak Dymcio :P . Quote
tajdzi Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Poświata napisał(a):Biedna tajdzi prawie sama ze sobą gada - :evilbat: :evilbat: :evilbat: a mnie powiadomienia nie przychodzą :evilbat: :evilbat: :evilbat:. Cudna parka, Marcel to już kawał kota, a miny strzela zupełnie jak Dymcio :P . no i ponoć zajęta jesteś :wink: :evilbat: Quote
Poświata Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Noo, nie aż tak. Jakby mi uprzejmie doniesiono, że coś się u zakoconych dzieje, to rzuciłabym robotę chociaż na 5 minut. A tak w skrzynce cisza, to i się nie wyrywam :-? . Quote
tajdzi Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 no to widzisz, że się dzieje :) wrzucaj coś :) Quote
Guest bernulka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 A my mamy dwa kotki - blokersy. Jeden - Maciuś 0 jest bardzo przyjazny dla psów, bawi sie z nimi itd. On cały czas siedzi pod naszym blokiem, dokarmiamy go jest kochany i oswojony. A wygląda tak;) Z Herutkiem: I Kicia. Zamieszkuje nasz blok - konkretniej naszą klatke - w budce z ochroniarzem ;) Budka jest spora wiec;) Również dokarmiamy ją i jej ulubienicą (razem z Maciusiem oczywiscie) wszystkich ochroniarzy i lokatorów. Maciek śpi na dworze, nie lubi w klatce, za to Kicia zawsze śpi na swoim miejcu u Ochrony. Kocia jednak za pieskami nie przepada. To właśnie Kicia na swoim miejscu ;) : paździoszki Quote
Patka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 dobrze ze tak dobrze mają Wasze blokowe kociaki :D Quote
kate_m. Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ale ładna sielanka Loniowo-Marcelkowa :) A kotkom "blokersom" całkiem nieźle się wiedzie z tego co widzę :) Quote
tanita Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Głodny kot na dziendobry :evilbat: 8) Quote
Patka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 jenki jakie kły :o ostre jak wampirek wygląda :lol: kotek po śniadanku uskutecznia mycie :) Quote
tajdzi Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 oj, Mrufka ma kły, oj ma ;) A Marcel mi zaczyna się w dorosłego kota zamieniać... pora udać się z pomponami :roll: Quote
Patka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 zaczał znaczyć ?? Walery pierwszy raz jak miał 3 lata to zrobił i wtedy ciach ciach .... ale hodowczyni nam powiedziała, że niektóre nie znaczą wcale :D Quote
tajdzi Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Patka napisał(a):zaczał znaczyć ?? Walery pierwszy raz jak miał 3 lata to zrobił i wtedy ciach ciach .... ale hodowczyni nam powiedziała, że niektóre nie znaczą wcale :D nieee, nie znaczy ale interesuje sie Lonia trochę inaczej niż do tej pory łazi taki jakiś naburmuszony... taki inny jest... Quote
Patka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 ha ha ale Waleremu po kastracji to nie przeszło nadal (rzadziej ale jednak) próbuje ją za kark łapać i takie tam ... :wink: Quote
tajdzi Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 tutaj cisza, a Poświata sie dokaca!!!! I nic, ale zupełnie nic tu nie pisze :evil: :cry: Quote
musia Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 No właśnie przyuważyłam milkę. A co na to Wojtecki?? Quote
Patka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 a dlaczego ja nic nie wiem ?? ale jesteście na miau pewnie sie zakaca ?? :-? :wink: Quote
alina71 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Też nie miałam powiadomień. Jak miło znów tu zajrzeć. Waleryyy ty słodziaczku. :) A ja dziś złapałam Neskę jak obdziera tapetę, chciałam ją zabrać spod drzwi to szczeliła mnie łapką dwa razy po rękach. :o Quote
tanita Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Nasza Nitka w roli księżniczki Głaszcz-Mnie-Głaszcz-Człowieniu Quote
malawaszka Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Tricolorka ze zdjęć z Seti Pysi szuka domu teraz ma ok 4 miesiące i niełatwe życie :( Quote
Poświata Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 I znowu mi powiadomienia nie przychodzą :evilbat: :evilbat: :evilbat: , za karę chyba. Wczoraj miałam kiepski dzionek i wogóle nie zaglądałam do netu. No i tak, zwariowałam już doszczętnie :roll: , biorę trzeciego kota, rok po pierwszym :roll: :P :P :P . Milka jaka jest każdy zobaczy - będzie u nas w domku już w sobotę (o ile Barysiek jest już na tyle zdrowy, żeby przyjąć nowego kociaka). Wojteckiemu ręce opadły, nie ma już do mnie ani zdrowia, ani sił, ale walizek nie pakuje, no chyba że na delegacje :lol: . Cieszę się narazie umiarkowanie, bo co innego zwaliło mi się na głowę. Podobno szylkretki szczęście przynoszą - fajnie by było :P Quote
Patka Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Beatko trzymaj sie we wszystkich "kwestiach" :D Quote
Recommended Posts