Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna tajdzi prawie sama ze sobą gada - :evilbat: :evilbat: :evilbat: a mnie powiadomienia nie przychodzą :evilbat: :evilbat: :evilbat:.
Cudna parka, Marcel to już kawał kota, a miny strzela zupełnie jak Dymcio :P .

Posted

Poświata napisał(a):
Biedna tajdzi prawie sama ze sobą gada - :evilbat: :evilbat: :evilbat: a mnie powiadomienia nie przychodzą :evilbat: :evilbat: :evilbat:.
Cudna parka, Marcel to już kawał kota, a miny strzela zupełnie jak Dymcio :P .

no i ponoć zajęta jesteś :wink: :evilbat:

Guest bernulka
Posted

A my mamy dwa kotki - blokersy. Jeden - Maciuś 0 jest bardzo przyjazny dla psów, bawi sie z nimi itd. On cały czas siedzi pod naszym blokiem, dokarmiamy go jest kochany i oswojony. A wygląda tak;) Z Herutkiem:

I Kicia. Zamieszkuje nasz blok - konkretniej naszą klatke - w budce z ochroniarzem ;) Budka jest spora wiec;) Również dokarmiamy ją i jej ulubienicą (razem z Maciusiem oczywiscie) wszystkich ochroniarzy i lokatorów. Maciek śpi na dworze, nie lubi w klatce, za to Kicia zawsze śpi na swoim miejcu u Ochrony. Kocia jednak za pieskami nie przepada. To właśnie Kicia na swoim miejscu ;) :

paździoszki

Posted

zaczał znaczyć ?? Walery pierwszy raz jak miał 3 lata to zrobił i wtedy ciach ciach .... ale hodowczyni nam powiedziała, że niektóre nie znaczą wcale :D

Posted

Patka napisał(a):
zaczał znaczyć ?? Walery pierwszy raz jak miał 3 lata to zrobił i wtedy ciach ciach .... ale hodowczyni nam powiedziała, że niektóre nie znaczą wcale :D

nieee, nie znaczy
ale
interesuje sie Lonia trochę inaczej niż do tej pory
łazi taki jakiś naburmuszony... taki inny jest...

Posted

Też nie miałam powiadomień. Jak miło znów tu zajrzeć.
Waleryyy ty słodziaczku. :)
A ja dziś złapałam Neskę jak obdziera tapetę, chciałam ją zabrać spod drzwi to szczeliła mnie łapką dwa razy po rękach. :o

Posted

I znowu mi powiadomienia nie przychodzą :evilbat: :evilbat: :evilbat: , za karę chyba.
Wczoraj miałam kiepski dzionek i wogóle nie zaglądałam do netu.
No i tak, zwariowałam już doszczętnie :roll: , biorę trzeciego kota, rok po pierwszym :roll: :P :P :P . Milka jaka jest każdy zobaczy - będzie u nas w domku już w sobotę (o ile Barysiek jest już na tyle zdrowy, żeby przyjąć nowego kociaka). Wojteckiemu ręce opadły, nie ma już do mnie ani zdrowia, ani sił, ale walizek nie pakuje, no chyba że na delegacje :lol: . Cieszę się narazie umiarkowanie, bo co innego zwaliło mi się na głowę. Podobno szylkretki szczęście przynoszą - fajnie by było :P