Poświata Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='malawaszka'] co z tą białą koteczką??? gdzieś ma swój topic na miau???? :modla: ja się w niej zakochałam :( ??? :roll: Waszka, biała głucha koteczka nie ma swojego topicu na miau. Zostalo o niej wspomniane w topicu MCO klub miłośników powstaje i z tego co pamiętam to jest odzew o chęci zaadoptowania. A co z tego wyniknie zobaczymy. Warunki stawiane przez hodowcę są dość rygorystyczne - wiadomo, kociak specjalnej troski. Quote
Justa Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='malawaszka'][quote name='malawaszka'] co z tą białą koteczką??? gdzieś ma swój topic na miau???? :modla: ja się w niej zakochałam :( ??? :roll: Waszka, biała głucha koteczka nie ma swojego topicu na miau. Zostalo o niej wspomniane w topicu MCO klub miłośników powstaje i z tego co pamiętam to jest odzew o chęci zaadoptowania. A co z tego wyniknie zobaczymy. Warunki stawiane przez hodowcę są dość rygorystyczne - wiadomo, kociak specjalnej troski. Oj, a juz myslałam, że biały puszek u waszki wyląduje... Quote
malawaszka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 bardzo bym tego chciała, ale pewnie przy takim przesiewie bym nie dostała koteczki - Luna jest dość poważną barierą :roll: ale mimo wszystki Beatko bardzo proszę Cię o wieści jak koteczka trafi do noweg odmku :modla: Quote
tajdzi Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 malawaszka: dopóki nie spróbujesz - nie dowiesz się ;) A nuż się uda? Mamusiu, gdzie jesteś? krzyczałam Nie było jej nigdzie Było mi smutno, balam się Płakałam I przyszła ta wielka... Powiedziała, że jestem śliczna i malutka Zabrała mnie Teraz mówi, że znajdzie mi domek...że będę miała nową panią Zjadłam pyszny obiadek, taka byłam głodna... I okazuje sie, że myszką można się bawić :) dostałam piękne łóżeczko bawiłam się myszką faaajna ta myszka zjem ci to coś, co tak świeci po oczach :evilbat: jestem jeszcze malusia ale taaaaaaka urosnę no przecież grzeczna jestem :roll: Na razie mieszkam u tajdzi w łazience... Quote
malawaszka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Tajdzi :calus: Kochana ta koteczka!!! Za dobry domek :drinking: Quote
tajdzi Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 w klinice pani doktor powiedziała, że chyba jakieś magnesy mamy pomontowane :roll: że zwierzaki tak lgną do nas :roll: Quote
malawaszka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Lgną do dobrych ludzi :calus: i to jest ten magnes :fadein: Quote
daga10011 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 masz nowego kota?????? :o :D slicznosci :D Quote
tajdzi Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 daga10011 napisał(a):masz nowego kota?????? :o :D slicznosci :D eee, khem, no mam ale nie swojego... w sensie że szukamy domku I może się udało ale ciiii :D Quote
kate_m. Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Też trzymam kciuki Fajniutka jest ta mała kicia. Quote
Patka Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 a to Luna na ocenzurowanych kolanach :wink: Quote
aga1215 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='Patka']a to Luna na ocenzurowanych kolanach :wink: ale pozycja :lol: :lol: :lol: Quote
alina71 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Cudnie wygląda i jak pięknie pozuje. :) Quote
Poświata Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 A my od rana wylegujemy się na balkonie :P :P :P ...... ...wczoraj też do późnej nocki siedzieliśmy na balkonie...... .....i jutro też będziemy lenić się na balkonie :P Quote
Patka Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 zdjecie z latarkami jest niesamowite :D ale Ci Twoi chłopcy przystojni :D Quote
tajdzi Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Mrufka, bo takie ma od dziś imię - ma swoją paneczkę :) Cudowna kocinka - pierwsze siuu od razu do kuwetki... Nakolankowa 8O Mruczkowa 8O Przytulaśna 8O śliczna Quote
tajdzi Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 I nasze kocie weekendy uuuuaaaaaaa pospać? niepospać? Quote
aga1215 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Poświata'] zakocony :o :o :o :wink: :multi: :multi: :multi: Quote
Poświata Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata']http://img328.imageshack.us/img328/9507/balko2fk.jpg zakocony :o :o :o :wink: :multi: :multi: :multi: Na amen :P :angel: :P :angel: :P Quote
aga1215 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata']http://img328.imageshack.us/img328/9507/balko2fk.jpg zakocony :o :o :o :wink: :multi: :multi: :multi: Na amen :P :angel: :P :angel: :P sukces pedagogiczny :klacz: :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
tajdzi Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata']http://img328.imageshack.us/img328/9507/balko2fk.jpg zakocony :o :o :o :wink: :multi: :multi: :multi: Na amen :P :angel: :P :angel: :P sukces pedagogiczny :klacz: :wink: :lol: :lol: :lol: czyli rudasek w drodze??? :D Quote
Recommended Posts