Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka napisał(a):
ASHER matko ja bym do tej godziny z głodu umarła już jadłam, ale tez lece na zakupy :wink:

Ja też nie jadłam :sabber: ale nie mogę polecieć na zakupy bom w pracy :roll: a słyszę takie burburruburr z brzusia :oops:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

:sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber:

Posted

tajdzi napisał(a):
:sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber: :sabber:

ale za to będziesz mieć linię :wink: :lol:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='asher'][quote name='aga1215']ja 16 skończyłam już tydzień temu :oops: I dopiero teraz się chwalisz? :evil: Szybciutko imprezkę urządzaj!!! Ja przynoszę jako wkupne fiolecik :drinking: Wyżerkę :tort: Fanfary :BIG: I najleszpsze życzenia STU LAT I SPEŁNIENIA MARZEN!!! :buzi:

:oops: dzięki, dzięki
stół już nakryty

jeszcze tylko coś na te talerze trzeba przygotować, do wieczora to pewnie się wyrobię :wink: :lol:
fiolecik tysz się przyda :P
marna ze mnie gosposia - dopiero skończyłam :oops:
kolacyjka gotowa - zapraszam :P
mięsko

i śledzik

i witaminek troszku

a teraz pora na deser (prosto z Capri :wink: )

a dla Waszki

i jeszcze jeden

Posted

[quote name='Pasavera']Matko ile tu pyszności :loveu:

To jako mini przerywnik wklejam fotkę malucha,
który błąkał się bidulek koło Sopockiego dworca :wink:

ślicznykociak - i wcale nie wygląda na bezdomnego - taki czyściutki :niewiem: - może wybrał się na samotny spacerek?

Posted

tajdzi napisał(a):
HALOOOO!!!!
POŚWIATKO!!!!!

już przeczytałaś listę zapotrzebowań? 8)
No opowiadaj :)
wklej nam choć kilka zdjęć :puppydog:

Halooooooooooooo!!!!!! Tajdzi!!!!!!!!!!!
Ja nadal nie dowidzę żadnej listy :wink: :wink: :wink: :P .
Ale zdjęcia wkleję, tylko dzieci nakarmię :-? bośmy dopiero co do domu dotarli :P .

Posted

PART I

Baryś podróżował klasą I, Dymcio mial troszkę gorzej, bo na prochach spał w transporterku :oops: .

Zgadnijcie kto był najbardziej zadowolony, że wywozi nas na tak długo :wink: ???

Dymcio na przeprosiny został wyprowadzony na spacerek :P , pierwsze zetkniecie z trawą bardzo mu sie spodobało - nie chciał wracać do autka i został tam zawleczony siłą

cdn w naszym poświatkowym topicu

Posted

A czym my, zakoceni, zasłużyliśmy sobie, żeby dostać mniejszą dawkę zdjęć?
No chyba, że Beatka wprowadza swój plan marketingowy - zwiększenia oglądalności Poświatkowego topicku :)

A zdjęcia ślicznościowe :)
więcej, więcej :)

Posted

[quote name='tajdzi']A czym my, zakoceni, zasłużyliśmy sobie, żeby dostać mniejszą dawkę zdjęć?
No chyba, że Beatka wprowadza swój plan marketingowy - zwiększenia oglądalności Poświatkowego topicku :)

A zdjęcia ślicznościowe :)
więcej, więcej :)
Jakoś tak, po ostatnich doświadczeniach z wirusem komputerowym, wolę żeby rodzina Poświatowskich tkwiła w jednym miejscu. A zakoconych serdecznie do niego zapraszam. Oczywiście zdjęcia kociambrów bedę i tu wrzucała :P :P :P . Sorry jeśli kogoś uraziłam :oops: :lol: .

A teraz kotka Mania Agi1215