aga1215 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::wink: rude na topie 8) :hmmmm: ten wirus w kompie Wojteckiego :hmmmm: :wink: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
alina71 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='musia'] To zdjęcie jest cudne, ta różnica w wielkości urocza. :) Chciałabym mieć więcej kotów. Patka nie ma to jak umiejętnośc odpoczynku. Słodkości. :) Quote
Justa Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 tajdzi napisał(a):a już chciałam sie cieszyć, ze się dokociłaś... :roll: czyżby twoja gwiazda nie lubiła kotecków? :) Hmmm Galcinek to nie wiem czy kotecki lubi... Bo nie miała do czynienia w warunkach domowych... :roll: Ale mama kota nie chce. Nie w bloku. Jak wygramy w totka to mam obiecanego drugiego psa i kota :D Quote
alina71 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 A właśnie teraz zauważyłam, że pańcia od wypoczywających rudości też się relaksuje pasjansem. :D ;) Quote
kate_m. Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Hoho, ile rudości piękności do podziwiania :) Lonia mi się podoba na fotce nr 2. Quote
Patka Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 RELAKSU CIĄG DALSZY, ALE TO NIE PASAJANS (CHOCIAŻ TEŻ CHĘTNIE) TYLKO BRYDŻ :D Quote
tajdzi Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Nasze koty poznały relatywistykę: Lonia? czemu jak przebieram łapami po podłodze, to ja muszę biec dłużej niż ty? Marcel się ślizga ;) to ja sie umyję Quote
alina71 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Patka cudowny relaks widzę trwa. :) Moja siostra pasjami kiedyś grała w pasjansa dlatego tak mi skojarzyło. ;) Quote
alina71 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 U Tajdzi podobają mi się fotki gdzie jest gra ze światłem. Te zdjęcia są takie inne, naprawdę ciekawe a bohaterowie zdjęć prezentują się cudnie. Quote
malawaszka Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 w pełni się zgadzam z przedmówczyniami :klacz: Tajdzi robi super fotki super kotkom :D haloo chcę wyjść!!! puk puk, szur szur noo nareszcie :fadein: Quote
aga1215 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='malawaszka']w pełni się zgadzam z przedmówczyniami :klacz: Tajdzi robi super fotki super kotkom :D no, ona czaruje światłem :D :klacz: [quote name='tajdzi']Haloo chcę wyjść!!!(...) noo nareszcie :fadein: dlaczego to śliczne kocie ma lampki zamiast oczu :P a moja Maniusia jakzwykle w rynnie :lol: Quote
aga1215 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Poświata']Wróciłam!!!!!!!!!!!!!!!!! Witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Poświata Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 :P :P :P Witaj, witaj.............no myśmy się najdłużej :wink: nie widziały i słyszały :buzi: . Quote
aga1215 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Poświata napisał(a)::P :P :P Witaj, witaj.............no myśmy się najdłużej :wink: nie widziały i słyszały :buzi: . to co - przywitać się nie mogę :fadein: :lol: :buzi: Quote
tajdzi Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Łał! dziekuję serdecznie za komplementy strasznie mi miło :) przyznam, że lubię sie bawić światłem, a koty moje jak tylko się zaczaję i nie wiedzą, że robię im zdjęcia to przepięknie pozują. Jak nakryją mnie z aparatem to tyle ich widziałam. Nie wiem czemu? :hmmmm: Beatko witaj!!! Prosimy o relację + zdjęcia podopiecznych! Barusia i Dymcia pewnie już nie poznamy :D Quote
Patka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Beatko rozpakuj to co napotrzebniejsze czyli dzieci, aparat i koty i opowiadaj tak pusto było bez Ciebie :D ale starałysmy sie dzielnie :D Quote
Poświata Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Witajcie moje kofane :buzi: :buzi: :buzi: !!!!!!!!!!!!!!!!! Z bólem serca przyznam, że ze zdjęć narazie nici będą. Jak zapewne niektórym wiadomo zawirusował nam się komputer :cry: :evil: - całkowicie i kompletnie. Wojtecki jest w trakcie odtwarzania i ratowania co się da, co wcale nie jest proste :( . Nie mogę przegrać zdjęć, nie mam jak ich obrobić, potraciłam różne potrzebne i nie rzeczy, jestem jak ślepiec - wszystko na macanego :( :cry: . Pogadać, z przyjemnością pogadam wieczorkiem. Teraz NIESTETY :evil: czeka mnie sporo robotki, więc chcąc nie chcąc się za nią łapię. ps Tajdzi czy na MIAU zaszły jakieś zmiany??? Nie mogę się dostać :( . Quote
tajdzi Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Poświata']... ps Tajdzi czy na MIAU zaszły jakieś zmiany??? Nie mogę się dostać :( . Zmieniły się zasady dostępu, ale raczej na plus, bo mogą pisać niezalogowani... Nie wiem co mogło się stać :( Powodzenia w walce z kompem Quote
agabass Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 ach te wasze kotki cudne moje maluch już w nowych domach kicia Kunta pojechała do Łodzi, Koshi jest w Wawie, a Kinte jest pod Wawą w Jadwisinie czekam na ich zdjęcia w nowych domach wiem, ze się już a zadomowiły Quote
musia Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Beata, może jeszcze rudy miakunek z dedykacją dla ciebie, co.... Mówię ci . Jest słodki. Do wzięcia. Hodowczyni baaardzoo zależy , żeby trafił do oddanej rodziny. A teraz z ulubienicą mego Witka - tricolorką persiczką Quote
Recommended Posts