weihaiwej Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Cześć! Nie wklejałam tu jeszcze zdjęć moich kotek, najwyższy czas :D Oto Drapula: Quote
tajdzi Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Upał Nic się nie dzieje Co by tu porobić? "miauuuu?" już wiem posiedzę sobie w kwiatkach :) Quote
alina71 Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Anka jakby nie koc to bym nie wiedziała która jest która. ;) Quote
Poświata Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='asher'][quote name='Wojtecki']Podobno Barysiek ma już ponad półtora metra długości ( z wyciągniętym ogonem ) :o :o :o Nie boisz się, że ten tygrys po powrocie z wakacji cię nie pozna? 8) oj chyba pora zacząć się bać :o :wink: 8) :lol: bać się to chyba trzeba o transport takiego olbrzyma :roll: :wink: :lol: hm, zawsze można gdzieś, u jakiś znajomych w domku z ogródkiem po drodze zostawić :wink: :lol: Aga kochana, Ty mnie nie drażnij.. :evil: . Z transportem tego kociego olbrzyma nie ma najmniejszego problemu, bo podróżuje na ...... kolakach i jest niezwykle spokojny. Za to wariat Dymek musi dostawać głupiego jaśka, bo roznosi i transporter i samochód :roll: :-? . [quote name='tajdzi']No tak :roll: Poświatki nie ma to i nikt Marcelowi życzeń nie składa :( :cry: Jezzzzzzzzzdem już............ Mój Marcyś koffany, :BIG: rośnij duuuuuuuzi i bądź grzeczny dla swojej pańci :BIG: !!! :beerchug: buziaki ode mnie, :buzi: dzieciaków i chłopaków :P . [quote name='tajdzi']Nooo Duży, duży chłopak z niego już :) i puuuuuchaaaatyyyy :) Gadu, gadu, a gdzie są zdjęcia??????????????????????? O były jakieś dwa, czy trzy po drodze. oj nie rozpieszczasz nas fotkami :nono: niedobra :-? [quote name='aga1215']A co, chcesz Beacie zrobić niespodziankę - trzeciego koteczka? O ile pamiętam, marzyła o rudym :wink: :lol: Cały czas niezmiennie marzę!!!!!!!!!!!! Powiem więcej mam już nawet upatrzoną piękną rudą dziewczynkę MCO, ale Wojtecki stawia zdecydowany opór :cry: :cry: :cry: . Nawet dyplomatycznie przemilczał tę kwestię :roll: :lol: Quote
asher Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote name='Poświata']Z transportem tego kociego olbrzyma nie ma najmniejszego problemu, bo podróżuje na ...... kolakach i jest niezwykle spokojny. Stado wam się rozrosło? :o Kolaki macie? :o :lol: :wink: Quote
Poświata Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 ...kolankach... wyszłam nieco z wprawy, komputer jakoś mi pod ręką nie leży :oops: . Quote
tajdzi Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Panie i Panowie Po przeszło 2 miesiacach intensywnego odwiedzania seci sklepów Empic i przeglądania każdego czasopisma branżowego z radością (choć niezupełną) przedstawiam gwiazdę Kociej Reklamy Lonia :) Nie umieszczam całości reklamy jedynie jej fragment, zainteresowanych odsyłam do nowego numeru Mojego Psa :) Quote
agabass Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 no proszę proszę ale gwiazda super widziałam tajdzi czy ktoś się do ciebie odzywał w sprawie kotków, bo podałam dwóm osobom twój nr i maila. Pytam z ciekawości czy zadzwonili czy olali sprawę. I czy zostały ci jeszcze kociaki jak tak to będę odsyłać do Ciebie nadal. Quote
tajdzi Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='agabass']no proszę proszę ale gwiazda super widziałam tajdzi czy ktoś się do ciebie odzywał w sprawie kotków, bo podałam dwóm osobom twój nr i maila. Pytam z ciekawości czy zadzwonili czy olali sprawę. I czy zostały ci jeszcze kociaki jak tak to będę odsyłać do Ciebie nadal. 2 dziewczyny napisały mi maila, ale brzmiało to tak "chcę kota, chcę kota teraz, wszystko jedno jakiego, byle teraz" Na moją odpowiedź o umaszczenie, charakter i jaki byłby nowy dom dla kota nawet nie odpowiedziały. Domów szukam nadal, mamy z koleżankami spooooro maluszków do adopcji. Quote
agabass Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 no to będę nadal podawać twoje namiary a co do takich maili to zanim znalazłam nowe domy dla maluchów to z pięć czy sześć osób takich miałam co to chciały nie chciały i milkły Quote
kate_m. Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 No proszę, ale mamy gwiazdę na zakoconej dogomanii :) Brawo Lonia :) Quote
Patka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Tajdzi wiedziałam ma gwiazdorstwo w oczętach :D :klacz: Quote
asher Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 o rany...! tajdzi, rozumiem, że podajesz Gwieździe kawior do łóżka i poisz szampanem??? 8) A Marcel robi za bodyguarda? 8) Quote
aga1215 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='asher']o rany...! tajdzi, rozumiem, że podajesz Gwieździe kawior do łóżka i poisz szampanem??? 8) A Marcel robi za bodyguarda? 8) :roflt: :laugh2_2: :roflt: :laugh2_2: :roflt: :laugh2_2: Quote
tajdzi Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 No coś w tym stylu ;) Ale wiecie, jaki świat jest mały? Wczoraj pomagałam przy adopcji niewidomego kota. Dziewczyna, która go zaadoptowała okazała się pracować w agencji, która tworzyła kampanię "Loniową" Nie zdradzę wszystkiego, ale będzie więcej Loni :D Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 rany ale mamy gwiazdeczkę :klacz: i czekamy na więcej :multi: a u mojej siostry w bloku widziałam baaardzo podobnego kota - piękny, ale chyba czyjś jest :-? kiedyś nie wytrzymam i go zwinę :lol: Quote
Patka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Beatko jak miło :D z serii: ... A gdzie podziała się ta wstrętna myszka ?? .... Quote
kate_m. Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Ale słodkie różowe łapki :angel: Dzisiaj w empiku oglądnęłam sobie w "Moim Psie" w powiększeniu reklamę z Lonią w roli głównej :D Quote
Recommended Posts