adda Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 malawaszka napisał(a):no dyć to robia :drinking: :lol: A niech to, nie lubiem ale pomogiem :drinking: Quote
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 czego się nei robi dla zdrowia - dzięki :lol: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
adda Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: dla zdrowia :roll: Quote
grygy Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 pięknie! pieknie! rozpijacie nam koci temat :evilbat: jaki wy przykład kotom dajecie :evilbat: :evilbat: ?? :lol: :lol: :lol: Quote
alina71 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 A tam rozpijacie ;), to dla zdrowotności. Dobrze czasem posmakować. Chętnie bym skosztowała ale jakoś nie mam z kim. Aylin obserwująca. Quote
tajdzi Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Dziś koty o 5 stwierdziły, że pora na śniadanie... :roll: Marcel wlazł na mnie i zaczął się gapić (normalnie nie wiem czy nie zacząć spać w jakimś urządzeniu zakrywajacym oczy :roll: ) A Lonia dzielnie odkopywała moje stopy i łapkami "pyc pyc" robiła mi po palcach :roll: Niewyspałam się :( Quote
Anka_1 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 to mozemy sobie podac reke :D Moje kochane zwykle wlasnie tak kolo 5-6 testuja swoj upor i moja cierpliwosc.Czasem wstaje sypie na slepo do miski sucha karme i klade sie spowrotem,czasem jestem twarda i nie wstaje,ale na dluzsza mete sie nie da :wink: Quote
adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 [quote name='alina71']Chętnie bym skosztowała ale jakoś nie mam z kim. Z nami, z nami 8) Aylin obserwująca. Strasznie ona tajemnicza :D Ładniutka :angel: Ja nie wiem co Wy macie z tymi kotami :roll: Moje nauczone som, że póki pańcia śpi, to one tysz śpiom :D Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 okazali się być prawie kotami polującymi na ćmy :-? i tańczącymi synchronicznie :lol: było ciemno to świecili sobie oczami Quote
tajdzi Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 malawaszka napisał(a):okazali się być prawie kotami polującymi na ćmy :-? i tańczącymi synchronicznie :lol: było ciemno to świecili sobie oczami a malawaszka w tym czasie kichała i smarkała do rytmu :grins: Quote
adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Malawaszka, ale nie dałaś sie zapłodnić kosmitom? :o Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 a potem okazało się, że to koty - normalne koty - :hmmmm: a właściwie nienormalne - tyle szkód co one narobiły przez 3 dni pobytu u nas to... :o :lol: ale i tak są fajne - tylko dzikusy :roll: i nie lubią pozować - udało mi się tylko Fionę ufocić podczas zabawy jedzeniem :roll: idę jeść ale najpierw się pobawię tym co rozsypałam Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 tajdzi napisał(a):malawaszka napisał(a):okazali się być prawie kotami polującymi na ćmy :-? i tańczącymi synchronicznie :lol: było ciemno to świecili sobie oczami a malawaszka w tym czasie kichała i smarkała do rytmu :grins: aż tak źle nie było bo koty nie wchodzą do mojego pokoju - bo Luna stróżuje - a ja mało z niego wychodzę :lol: Quote
adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 A co to jest? Nie chce mi się zainstalować, a parę filmów z kociakami mom 8) Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 to jest mały biały kociak zalecający się i zachęcający do zabawy leniwego chyba goldena leżącego na schodach :lol: Quote
adda Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Ha ha, też mam :lol: A macie takie, że są różne kotki, a to jeden z wazonu spada, a to jeden przestraszony skacze, a inny w kamerę leci... i takie tam... w rytm superowej muzyki? Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 hahah noo - jest tam taki mały (c)hojrak który idzie do okna i ryp bo mu się blat kończy? :lol: Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 adda napisał(a):No!!! I taki co na kaktusa wlazł :lol: aaa ten na kaktusa to aż wszystko boli jak się to ogląda jak on te łapeki przekłada :lol: Quote
asher Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 A ja nie mam kaktusa, ani wazona. Przyślijcie :modla: Quote
Recommended Posts