aga1215 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='tajdzi']Dorwę cie, ty wielka, fstętna myszo!!! ooooooooooooooooooooooooooooooo a co to za myszol??? Quote
M10M Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='tajdzi']Dorwę cie, ty wielka, fstętna myszo!!! Wygląda, jakby mysza dorwała jego... :D Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 M10M napisał(a):Wygląda, jakby mysza dorwała jego... :D To samo pomyślałam :lol: Quote
tajdzi Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Zapewniam Was, że to Mysza ucierpiała w pojedynku, a nie Marcel. Marcel bardziej ucierpiał na późniejszym bliskim spotkaniu z: - oknem - drzwiami do balkonu - stołem - szafką - kilka razy Lonią - podłogą przy próbie złażenia z drapaka i chyba jeszcze zaliczył poślizg w łazience... Ogólnie wesoło nam ;) zwłaszcza o 4 nad ranem, kiedy to któreś futro włączyło światło :evilbat: TZ wstał wyłączyć, ale minę miał nietęgą ;) :roll: Quote
M10M Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 tajdzi napisał(a): Ogólnie wesoło nam ;) zwłaszcza o 4 nad ranem, kiedy to któreś futro włączyło światło :evilbat: TZ wstał wyłączyć, ale minę miał nietęgą ;) :roll: Ależ Wam zazdroszczę. Moje potworki są już na tyle dorosłe (stare), że nie rozrabiają po nocach. Nuda.... :sleep: Quote
tajdzi Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Czy ja wiem, czy jest czego zazdrościć Dziś koło 3 nad ranem obudziło mnie łaskotanie wąsów na twarzy. Otwieram oczy, a tam Marcel patrzy się na mnie. Nos w nos. Udałam że go nie widzę, odwróciłam sie na drugi bok, to skubane światło zapaliły :roll: A ja mam oczy na zapałki :evil: Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 tajdzi napisał(a):Otwieram oczy, a tam Marcel patrzy się na mnie. No a co Ci przeszkadza, że kotek się trochę pogapi? :lol: Quote
tajdzi Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 adda napisał(a):tajdzi napisał(a):Otwieram oczy, a tam Marcel patrzy się na mnie. No a co Ci przeszkadza, że kotek się trochę pogapi? :lol: Gapić niech się gapi, ale niech tymi wąsami nie smyrga mi po nosie :roll: :lol: Quote
adda Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 tajdzi napisał(a):Gapić niech się gapi, ale niech tymi wąsami nie smyrga mi po nosie :roll: :lol: Marcel tylko się gapił, a smyrał Cię na pewno jakiś pajączek, albo inny przyjemny zwierzaczek :evilbat: Quote
tajdzi Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 taaak tylko coś Marcel tak podejrzanie blisko mojego nosa miał przypuszczalne źródło smyrgania :lol: Quote
tajdzi Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 no to mam nadzieję, że upolował I dziś w nocy nie będzie musiał polowania powtarzać :lol: A czy ktoś wie, co się dzieje z Poświatką? Nie ma jej już jakiś czas??? Quote
Poświata Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Jezdem, obecna :P [quote name='tajdzi']A ja mam oczy na zapałki :evil: A ja Cię świetnie rozumiem. Moje jeszcze nie wyrosły z nocnego brykania i nie zanosi się na to zbyt szybko :roll: . Jeszcze jak brykają w dalszych ostępach mieszkania, to pół biedy - nie budzę się, gorzej jak z siłą tajfunu wpadają na łóżko :evilbat: . Na szczęście godzinę pobudki przesunęły na jakąś 6 :lol: . Albo tak z nienacka - najpierw wali mi się na nogi ok.6 kg, zanim oczy otworzę słyszę pomruk lwa i wszystko jasne :P . Potem dźwięk się przesuwa bliżej i uwala obok na poduszce, oczka ma zupełnie raźniutkie i dałabym słowo że się uśmiecha :P . I jak ja mam spać, wolę pomiziać się z kotem. Quote
tajdzi Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: U mnie ostatnio spanie bierze górę nad smyrgającymi wąsami Marcela :D Poświatko, A może jakieś zdjecia chłopaków? Baruś to pewnie już podrośnięty chłopak, co? Quote
Poświata Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='tajdzi']Poświatko, A może jakieś zdjecia chłopaków? Baruś to pewnie już podrośnięty chłopak, co? Powiedziałabym, że Rysiek to kawał chłopa :P , jest wielki, ma długie łapska i długaśny ogon, cały taki długi, tylko narazie nie ma masy, chudzinka taka :roll: :P . Quote
asher Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Poświata napisał(a):Jeszcze jak brykają w dalszych ostępach mieszkania, to pół biedy - nie budzę się, gorzej jak z siłą tajfunu wpadają na łóżko :evilbat: . Na szczęście godzinę pobudki przesunęły na jakąś 6 :lol: . Albo tak z nienacka - najpierw wali mi się na nogi ok.6 kg I robisz afere z powodu marnych sześciu kilo??? :roll: U nie niedawno zatrzymała sie na kilka dni znajoma. Spała w salonie na wersalce i zamykała na noc drzwi. A pech chiał, że w salonie stoi tez kanapa, na której zwyczajowo sypia moja sucz... Pierwszą noc Sabina jakoś wytrzymała. Drugiej nocy była już nieco podenerwowana. Trzeciej się zbuntowała. I urządziła meksyk. Tłukła się po mieszkaniu, stawała mi nad uchem i wymownie piszczała, zaczepiała łapą, a ja głupia ją ignorowałam, bo sen mam dośc krzepki. I to był błąd. O trzeciej nad ranem zirytowane 36 kilogramów Sabiny z impetem wskoczyło mi na łóżko i bezceremonialnie rozłożyło się na śpiącej pańci :evilbat: I zejśc nie chiało, ani porśby, ani groźby nie skutkowały :evil: Pomógł dopiero spacer. O czwartej rano!!! 0X Quote
Poświata Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Przebiłaś mnie o 30 kg !!! Żebym nie wiem jak pasła koty, to do Sabinki nie doskoczymy :P . Quote
Sabina1 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Baree ma chyba ogon na meetr ! Asher moja jest Sabina, ja jestem Sabina1 i Twoja jest Sabina :lol: A już myślałam , że Helga :P Quote
asher Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='sabina1']Asher moja jest Sabina, ja jestem Sabina1 i Twoja jest Sabina :lol: A już myślałam , że Helga :P Helga to jest biedna bezdomna sunia, która szuka domu :( Sabinę znam jeszcze jedną - na Ursynowie jest taka czarna podpalana sunia, która miała chyba jakiegos ogórka w rodowodzie :wink: A ja myślałam, że to będzie oryginalne imię :-? :wink: A moim znajomym urodziła się córeczka i o mało nie padłam, kiedy usłyszałam, że chrzczą ją Sabiną 8) Oczywiście nie powstrzymałam się od nietaktu i podziękowałam im, że w tak wymowny sposób oddają hołd mojej psicy :lol: Sabina1, mam dla ciebie propozycję na weselne menu. Chcesz? 8) Poświata Kotecki przepięęęęękneeeee :iloveyou: Quote
Sabina1 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Chcęęęę ! Ale mnie się zdaje Asher, że Ty mi jakiś kawał zrobisz (jak Cię znam). Quote
asher Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='sabina1']Ale mnie się zdaje Asher, że Ty mi jakiś kawał zrobisz (jak Cię znam). Ależ skąąąąd :roll: hihihihi BARDZO PROSZĘ Ciekawe co na to teść :cooldevi: Quote
Poświata Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='sabina1']Baree ma chyba ogon na meetr ! Asher moja jest Sabina, ja jestem Sabina1 i Twoja jest Sabina :lol: A już myślałam , że Helga :P Sabina1, a ty jesteś Sabina czy jak??? Quote
Sabina1 Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 No widzisz, że Cię znam? Baaardzo fajna stronka. A teścia nie omieszkam zapytać, czy lubi świerszczyki :oops: :oops: Quote
asher Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='Poświata']Sabina1, a ty jesteś Sabina czy jak??? Jak... Bardzo oryginalne imię, nie powiem 8) Quote
Recommended Posts