Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Zapewniam Was, że to Mysza ucierpiała w pojedynku, a nie Marcel.
Marcel bardziej ucierpiał na późniejszym bliskim spotkaniu z:
- oknem
- drzwiami do balkonu
- stołem
- szafką
- kilka razy Lonią
- podłogą przy próbie złażenia z drapaka
i chyba jeszcze zaliczył poślizg w łazience...

Ogólnie wesoło nam ;) zwłaszcza o 4 nad ranem, kiedy to któreś futro włączyło światło :evilbat: TZ wstał wyłączyć, ale minę miał nietęgą ;) :roll:

Posted

tajdzi napisał(a):

Ogólnie wesoło nam ;) zwłaszcza o 4 nad ranem, kiedy to któreś futro włączyło światło :evilbat: TZ wstał wyłączyć, ale minę miał nietęgą ;) :roll:

Ależ Wam zazdroszczę. Moje potworki są już na tyle dorosłe (stare), że nie rozrabiają po nocach. Nuda.... :sleep:

Posted

Czy ja wiem, czy jest czego zazdrościć
Dziś koło 3 nad ranem obudziło mnie łaskotanie wąsów na twarzy. Otwieram oczy, a tam Marcel patrzy się na mnie. Nos w nos.
Udałam że go nie widzę, odwróciłam sie na drugi bok,
to skubane światło zapaliły :roll:
A ja mam oczy na zapałki :evil:

Posted

tajdzi napisał(a):
Otwieram oczy, a tam Marcel patrzy się na mnie.

No a co Ci przeszkadza, że kotek się trochę pogapi? :lol:

Posted

adda napisał(a):
tajdzi napisał(a):
Otwieram oczy, a tam Marcel patrzy się na mnie.

No a co Ci przeszkadza, że kotek się trochę pogapi? :lol:

Gapić niech się gapi, ale niech tymi wąsami nie smyrga mi po nosie :roll: :lol:

Posted

tajdzi napisał(a):
Gapić niech się gapi, ale niech tymi wąsami nie smyrga mi po nosie :roll: :lol:
Marcel tylko się gapił, a smyrał Cię na pewno jakiś pajączek, albo inny przyjemny zwierzaczek :evilbat:

Posted

no to mam nadzieję, że upolował I dziś w nocy nie będzie musiał polowania powtarzać :lol:

A czy ktoś wie, co się dzieje z Poświatką? Nie ma jej już jakiś czas???

Posted

Jezdem, obecna :P
[quote name='tajdzi']A ja mam oczy na zapałki :evil:
A ja Cię świetnie rozumiem.
Moje jeszcze nie wyrosły z nocnego brykania i nie zanosi się na to zbyt szybko :roll: .
Jeszcze jak brykają w dalszych ostępach mieszkania, to pół biedy - nie budzę się, gorzej jak z siłą tajfunu wpadają na łóżko :evilbat: .
Na szczęście godzinę pobudki przesunęły na jakąś 6 :lol: .
Albo tak z nienacka - najpierw wali mi się na nogi ok.6 kg, zanim oczy otworzę słyszę pomruk lwa i wszystko jasne :P . Potem dźwięk się przesuwa bliżej i uwala obok na poduszce, oczka ma zupełnie raźniutkie i dałabym słowo że się uśmiecha :P .
I jak ja mam spać, wolę pomiziać się z kotem.

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol:
U mnie ostatnio spanie bierze górę nad smyrgającymi wąsami Marcela :D

Poświatko,
A może jakieś zdjecia chłopaków? Baruś to pewnie już podrośnięty chłopak, co?

Posted

[quote name='tajdzi']Poświatko,
A może jakieś zdjecia chłopaków? Baruś to pewnie już podrośnięty chłopak, co?
Powiedziałabym, że Rysiek to kawał chłopa :P , jest wielki, ma długie łapska i długaśny ogon, cały taki długi, tylko narazie nie ma masy, chudzinka taka :roll: :P .

Posted

Poświata napisał(a):
Jeszcze jak brykają w dalszych ostępach mieszkania, to pół biedy - nie budzę się, gorzej jak z siłą tajfunu wpadają na łóżko :evilbat: .
Na szczęście godzinę pobudki przesunęły na jakąś 6 :lol: .
Albo tak z nienacka - najpierw wali mi się na nogi ok.6 kg

I robisz afere z powodu marnych sześciu kilo??? :roll:

U nie niedawno zatrzymała sie na kilka dni znajoma. Spała w salonie na wersalce i zamykała na noc drzwi. A pech chiał, że w salonie stoi tez kanapa, na której zwyczajowo sypia moja sucz...
Pierwszą noc Sabina jakoś wytrzymała. Drugiej nocy była już nieco podenerwowana. Trzeciej się zbuntowała. I urządziła meksyk.
Tłukła się po mieszkaniu, stawała mi nad uchem i wymownie piszczała, zaczepiała łapą, a ja głupia ją ignorowałam, bo sen mam dośc krzepki.
I to był błąd. O trzeciej nad ranem zirytowane 36 kilogramów Sabiny z impetem wskoczyło mi na łóżko i bezceremonialnie rozłożyło się na śpiącej pańci :evilbat: I zejśc nie chiało, ani porśby, ani groźby nie skutkowały :evil: Pomógł dopiero spacer. O czwartej rano!!! 0X

Posted

[quote name='sabina1']Asher moja jest Sabina, ja jestem Sabina1 i Twoja jest Sabina :lol: A już myślałam , że Helga :P

Helga to jest biedna bezdomna sunia, która szuka domu :(

Sabinę znam jeszcze jedną - na Ursynowie jest taka czarna podpalana sunia, która miała chyba jakiegos ogórka w rodowodzie :wink: A ja myślałam, że to będzie oryginalne imię :-? :wink:

A moim znajomym urodziła się córeczka i o mało nie padłam, kiedy usłyszałam, że chrzczą ją Sabiną 8) Oczywiście nie powstrzymałam się od nietaktu i podziękowałam im, że w tak wymowny sposób oddają hołd mojej psicy :lol:

Sabina1, mam dla ciebie propozycję na weselne menu. Chcesz? 8)

Poświata Kotecki przepięęęęękneeeee :iloveyou:

Posted

[quote name='sabina1']Baree ma chyba ogon na meetr ! Asher moja jest Sabina, ja jestem Sabina1 i Twoja jest Sabina :lol: A już myślałam , że Helga :P
Sabina1, a ty jesteś Sabina czy jak???