Kasia_i_Łukasz Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 A teraz my pochwalimy sie naszym Filipkiem :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Qurcze troche małe wyszło mi to zdjęcie :( Quote
adda Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 Kasia i Łukasz, prosim o większą fotkę :D Bo chcielibyśmy jeszcze bardziej podziwiać :D Tajdzi, to wychodzi 40 groszy za kota :lol: Quote
tajdzi Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='adda']... Tajdzi, to wychodzi 40 groszy za kota :lol: Z tej strony na to nie patrzyłam :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='adda']Kasia i Łukasz, prosim o większą fotkę :D Bo chcielibyśmy jeszcze bardziej podziwiać :D nie potrafimy wstawić wiekszej fotki :( adda pomocy Quote
tajdzi Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz'][quote name='adda']Kasia i Łukasz, prosim o większą fotkę :D Bo chcielibyśmy jeszcze bardziej podziwiać :D nie potrafimy wstawić wiekszej fotki :( adda pomocy Prześlijcie mi oryginalne zdjęcie, to wstawię :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='Kasia_i_Łukasz'][quote name='adda']Kasia i Łukasz, prosim o większą fotkę :D Bo chcielibyśmy jeszcze bardziej podziwiać :D nie potrafimy wstawić wiekszej fotki :( adda pomocy Prześlijcie mi oryginalne zdjęcie, to wstawię :) ale my chcemy wiedzieć jak to sie robi bo chcemy zamieścic na innym forum kilka zdjęć z wystawy :placz: Quote
tajdzi Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 ok. No więc zmieniacie rozmiar zdjęcia na 400x300 (lub odwrotnie ;)) potem umieszczacie na serwerze i wklejacie Zdjęcie widać - kwestia tylko jego rozmiaru. Najlepiej zrobić to ręcznie w programi graficznym jak np Corel lub photoshop. Quote
KaRa_ Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Kasia i Łukasz piękny jest ten wasz kot! poprostu miód i malina :angel: Dziś troche ganiałam za kotamii poprobiłam i troche zdjęć :wink: Na poczatek Mycha Mycha z Czarną Kocia dama Dzikuska vel Kicia Łapeczki myjemy Fiołek na kolankach Wyginam się w każdą strone Długi jestem prawda? Quote
dbsst Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 http://i5.photobucket.com/albums/y184/sabaera5555/koc/a11.jpg :angel: hehehe kot z kaskiem ;) Quote
tajdzi Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Podziwiam i podziwiam :) Sporo zdjęć ma pozakrzywiane przestrzenie, jakby rozmazane - czy to nie jest przypadkiem kwestia złego dobrania czasu naświetlania? Na ostatnim zdjęciu kotek wygląda, jakby w czapce siedział ;) Quote
KaRa_ Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Czarna (chociaż jest brązowa :lol: ) Co tam jest Czarna i Szymon Quote
KaRa_ Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 I moja ulubienica Ruda :) Pokazujemy śmieszny brzuchol] Z boczku Quote
tajdzi Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 A gdzie Poświatka? I czemu nikt nie zgaduje co za kotki obfotografowałam? :cry: :placz: :motz: Quote
Poświata Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Poświatka dzisiaj cały dzień w biegu, zaraz dam dzieciom papuńciu i spróbuję odgadnąć zagadkę :P :P :P . A ja dzisiaj na Dzień Matki kupiłam sobie kolczyki-koteczki i śmieszny wisiorek-też kotecek :angel: :angel: :angel: . Quote
aga1215 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Poświata']Poświatka dzisiaj cały dzień w biegu, zaraz dam dzieciom papuńciu i spróbuję odgadnąć zagadkę :P :P :P . A ja dzisiaj na Dzień Matki kupiłam sobie kolczyki-koteczki i śmieszny wisiorek-też kotecek :angel: :angel: :angel: . a on może rudy jest? :wink: :P Quote
Poświata Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 One są "żywe jak SREBRO" :P :P :P , a wisiorek ma ruchomy łepek i naprawdę się rusza :P . Quote
aga1215 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Poświata napisał(a):One są "żywe jak SREBRO" :P :P :P , a wisiorek ma ruchomy łepek i naprawdę się rusza :P . sam :o Quote
asher Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Poświata, zywego kota sobie na szyi wieszać :o To się do TOZu kwalifikuje :o Quote
M10M Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='tajdzi']A gdzie Poświatka? I czemu nikt nie zgaduje co za kotki obfotografowałam? :cry: :placz: :motz: Tajdzi pytanie jest zbyt łatwe "co za kotki"? Cudne kotki i tyle :D B to chyba sfinks a C to może Wasz ulubiony maine coon ale za to już głowy nie dam (za to pierwsze zresztą też nie mam zamiaru). Ale fajnie koty Najlepszy ten pierwszy.... Quote
Poświata Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 asher napisał(a):Poświata, zywego kota sobie na szyi wieszać :o To się do TOZu kwalifikuje :o Nie żywego - tylko ruchliwego, a rusza się wtedy kiedy ja się ruszam :P . M10M ma rację, kotki cudne :P , ale jak się bawić to się bawić; A wygląda mi na jakiegoś orientalnego, ale przybiera takie pozy, że nie zdziwiłabym się gdyby to była jakakolwiek inna rasa w kolorze point; B sfinx, któremu jest gorąco i futerko zostawił w domu; C :hmmmm: syberyjczyk albo norweg, ale raczej SIB; D Maine Coon duzi; E maine coonki małe :P . A teraz proszę o punktację. Quote
Recommended Posts