asher Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Baby nie spały w szlafmycach (nota bene z kutasem, szlafmyce znaczy się :oops: ), ino w czepkach! Beata, to ja tez sie wpraszam :D Wezmę spiwór i swoje piwo, bo ja jaboli nie pijam 8) Tylko jest mały problem - pogoda się zepsuła. Obawiam się, że Beata wcale nie będzie musiała się starać, żeby zrobić z balkonu akwarium... Ma ktoś pożyczyć strój płetwonurka? Tak na wszelki wielki? Quote
aga1215 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka'] :roflt: :lol: i szlafmyca :lol: Baby spały w szlafmycy? :o Byłam przekonana, że tylko chłopy :roll: rety, co to się będzie działo :o biedne nieletnie dzieciątka :cry: - może Beata wypraw je najpierw na jakąś zieloną szkołę :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 adda napisał(a):No to cosik sobie wezmę do spania :roll: Mam mieć piżamę, czy przewiewna koszulka wystarczy? :lol: Jeżeli mogę coś zasugerować , to preferuję zwiewną koszulkę 8) Ale jak zapomnisz, to też może być :D A jakieś cygara to już ja załatwię.... :HUT012: Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Poświata']A na to pytanie niech odpowiedzi udzieli Wojtecki. Jak dla mnie mogą być siermiężne barchany z golfem :wink: Jak Szanowni Czytacze widzą - nastąpiła tu pewna rozbieżność poglądów moich i Beaty :P Quote
asher Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Oj adda, coś czuję, że gospodyni ci na balkonie ścieżke zdorwia zrobi 8) Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 malawaszka napisał(a):adda napisał(a):malawaszka napisał(a): :roflt: :lol: i szlafmyca :lol: Baby spały w szlafmycy? :o Byłam przekonana, że tylko chłopy :roll: a to wszystko jedno - Byleś jak najgorzej wyglądała u Beaty :lol: No, no - niedobra Malawaszka :nono: :P Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='adda'][quote name='malawaszka'] :roflt: :lol: i szlafmyca :lol: Baby spały w szlafmycy? :o Byłam przekonana, że tylko chłopy :roll: rety, co to się będzie działo :o biedne nieletnie dzieciątka :cry: - może Beata wypraw je najpierw na jakąś zieloną szkołę :wink: :lol: :lol: :lol: Droga Agusiu :fadein: Dzieci są już - jak widzę - zaprawione w boju :lol: Konrad do dzisiaj nosi butelki do punktu skupu , po tym jak była u nas narada w/s Kalendarza (to taki pretekst był-ta cała narada :drinking: ) :D Oj, że też wtedy musiałem być w tej mojej delegacji i tak ciężko tam tyrać i w ogóle .... 8) Quote
alina71 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 To jakaś mega impreza koszulowa się szykuje. :o Braknie nawet tego olbrzymiego balkonu. To ja poproszę fotki później. Bo coś czuje, że będzie się działo. :P Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 alina71 napisał(a):To jakaś mega impreza koszulowa się szykuje. :o Braknie nawet tego olbrzymiego balkonu. To ja poproszę fotki później. Bo coś czuje, że będzie się działo. :P Ty mi tu nie o fotkach, tylko pakuj jakieś mini-ciuszki i przyjeżdżaj - Maleńka !! 8) :B-fly: :BIG: Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 malawaszka napisał(a):sie Wojtecki rozbrykał :evilbat: Malawaszko - na Ciebie też czekamy :lol: Quote
alina71 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Moje ciuszki nie są maleńkie niestety. :P No i piwa nie lubię. Tylko martini bianco. :D Ale dawno nie byłam na żadnej imprezie więc już szukam torby podróżne co by się spakować. A zwierzaki brać? 8) Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 alina71 napisał(a):Moje ciuszki nie są maleńkie niestety. :P No i piwa nie lubię. Tylko martini bianco. :D Ale dawno nie byłam na żadnej imprezie więc już szukam torby podróżne co by się spakować. A zwierzaki brać? 8) Martini bianco się już chłodzi 8) Szukaj toreb, zwierzaki weź - niech też się uczą życia :D Quote
malawaszka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Wojtecki napisał(a):malawaszka napisał(a):sie Wojtecki rozbrykał :evilbat: Malawaszko - na Ciebie też czekamy :lol: no nareeeszcieee tak się przypominam i przypominam delikatnie i w końcu ktoś się domyślił :evilbat: :lol: Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 malawaszka napisał(a):Wojtecki napisał(a):malawaszka napisał(a):sie Wojtecki rozbrykał :evilbat: Malawaszko - na Ciebie też czekamy :lol: no nareeeszcieee tak się przypominam i przypominam delikatnie i w końcu ktoś się domyślił :evilbat: :lol: Trza było od razu do mnie pisać , a nie kombinować :lol: Quote
malawaszka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 ach no bo ja taka nieśmała jestem :oops: :lol: Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 malawaszka napisał(a):ach no bo ja taka nieśmała jestem :oops: :lol: Patrz , Pani - toż to tak samo jak i ja :oops: Góra z górą się nie zejdą , ale człowiek z człowiekiem - zawsze :D 8) Quote
Wojtecki Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 no, a tak w ogóle , to gdybym jutro się nie pojawił, to będzie znaczyło, że zostałem wykwaterowany z chałupy 8) Kto mnie wtedy przygarnie ?.... :cry: Quote
aga1215 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Wojtecki']no, a tak w ogóle , to gdybym jutro się nie pojawił, to będzie znaczyło, że zostałem wykwaterowany z chałupy 8) Kto mnie wtedy przygarnie ?.... :cry: sie będzie działo :shock: a ja muszę do roboty :evilbat: z naklejkami i paskami kodowymi oraz z odtwarzaczem CD walczyć :evilbat: dobrej zabawy :drinking: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Wojtecki napisał(a):Jeżeli mogę coś zasugerować , to preferuję zwiewną koszulkę 8) Ale jak zapomnisz, to też może być :D Ulala, konflikta małżeńskiego widzę :lol: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 malawaszka napisał(a):ach no bo ja taka nieśmała jestem :oops: :lol: :o :o :o Quote
tajdzi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 no ładnie ładnie się tu porabia 8) Widzę, że piwo i martini będzie się lało strumieniami? :) To ja nie wiem czy mogę Lonie zabrać Ona jeszcze NIELETNIA :grins: Czy ze względu na pogodę - namiot na balkon się przyda? :lol: Quote
jovanna Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 No wiec ja mam też koteczka ,kicię co się wabi Puma i ona ma już 14 lat.No niestety z moją psinką to raczej są na dystans, chociaż Angie próbuje zaczepiać kotecka.A Pumeczka tylko fuka i po pysku pazurkami trzepie pieseczka.Ale ze mną śpią obie ;) Każda w innym kącie:D tu robione niedawno a to jakies 2-3 lata temu Quote
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):ach no bo ja taka nieśmała jestem :oops: :lol: :o :o :o no co? co Ci tak gały wybałuszyło?? :grab: Quote
Recommended Posts