Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='alina71']Dziękuję Tajdzi już zrobiłam. :)

Ale super :)
Ale jakbyś piechola postawiła jako pierwszego to od największego do najmnijeszego zwierzaka byś miała ;)

Posted

[quote name='tajdzi']Pokazać Wam coś?........

Siem powtórzę, ale co mi tam:
CUDEŃKO, gdyby nie Dymcio chybabym Ci pozazdrościła :wink:. A Mimi, mama Marcela jest najpiękniejszą nevką jaką do tej pory widziałam (z dziewczyn oczywiście, bo najpiękniejszy facet to Dymek :P )

A za rudzielca dziękuję....

Posted

Beatko,
a mogę Cie prosić o wklejenie zdjęcia małego Dymeczka - tak do porównania? Czy będą podobnie umaszczeni???
Dymek chyba miał mniej znaczeń na uszkach?

Posted

[quote name='tajdzi']
To mama i tata Marcela :)

Przecudowna para :angel: :angel: :angel:
Normalnie odlot :angel: :angel: :angel:
Ślicznościowe :angel: :angel: :angel:
Tajdzi, tobie też zazdroszczę :oops: Też, bo jeszcze Poświacie :D

Posted

[quote name='Poświata']Adda na miau ktoś oddaje z powodu alergii rudego rocznego norwega - CHCESZ???
Ja już jednego rudego mam :roll:
Tobie się marzył... zdaje mi się... :D

Posted

adda napisał(a):
Tobie się marzył... zdaje mi się... :D

A owszem marzy mi się cały czas :oops: . Ale jak Ci się zdaje co ze mną i kotami zrobiłby mój mąż jakbym do domu przytachała trzeciego??? Jakoś nie mam odwagi wypróbowywać granic jego cierpliwości :roll: :lol: .

Posted

A ja Wam zazdroszczę rasowców :roll: (choć wolę te małe, krótkowłose :lol: )
Dymcio, Baryłka, Walerek, Truskawek, a teraz jeszcze Marcel... :angel:
niezłe stadko się zrobiło 8)

Ale mam chociaż rudzielca 8) i z 4 kotami w domu nie będę na razie sprawdzać granic cierpliwości rodziców... :roll:

(Jeszcze kilka fotek w moim topiku)

Znów wyjeżdżam na weekend i znów zgubię się w topiku :evil:

Posted

Poświata napisał(a):
A owszem marzy mi się cały czas :oops: . Ale jak Ci się zdaje co ze mną i kotami zrobiłby mój mąż jakbym do domu przytachała trzeciego??? Jakoś nie mam odwagi wypróbowywać granic jego cierpliwości :roll: :lol: .
E tam... jedna moja znajoma miała w mieszkaniu tyle kotów, że mąż już się nie orientował, czy jakiś nowy przybył... :roll: Stracił rachubę i kobita miała święty spokój :D
Najwyżej powiesz Wojteckiemu, że to kot interaktywny na baterie :roll:

Posted

szaraduszka napisał(a):
Ale z czymś to on się pomieszał :roll: i dużo mu z rasowca zostało 8)
Tak, to pomieszaniec norweżki z ragdollem, tylko skąd ma nos prawie perski? :lol:

Posted

adda napisał(a):
szaraduszka napisał(a):
Ale z czymś to on się pomieszał :roll: i dużo mu z rasowca zostało 8)
Tak, to pomieszaniec norweżki z ragdollem, tylko skąd ma nos prawie perski? :lol:

Może po dziadku? :roflt:

Posted

szukałam fotki jakiegos młodego Walerego i znalazłam najstarszą jak miał 1.5 roku zobaczcie jaki byl z niego wyploszek :D
Buu nie mama fotek jak był takim maluszkim jak Wasze nevki :-? :wink:

Posted

[quote name='szaraduszka']A ja Wam zazdroszczę rasowców :roll: (choć wolę te małe, krótkowłose :lol: )
Dymcio, Baryłka, Walerek, Truskawek, a teraz jeszcze Marcel... :angel:
niezłe stadko się zrobiło 8)
Ale mam chociaż rudzielca 8) i z 4 kotami w domu nie będę na razie sprawdzać granic cierpliwości rodziców... :roll:
Znów wyjeżdżam na weekend i znów zgubię się w topiku :evil:
Dymcio jest bez papierów, więc mimo że niby rasowy, należy go podciągnąć "pod kundelka" :lol: . A Ty masz rudzielca, (o czym niektóre marzą, a nie będę pokazywała palcem). Ja już przy drugim mam obawy co do granic cierpliwości mojego męża :roll: .

[quote name='adda']Najwyżej powiesz Wojteckiemu, że to kot interaktywny na baterie :roll:
Nie da rady, za iteligentnego chłopa mam, jego nie można podciągnąć pod blondynizm. Ale pewnie coś kiedyś wymyślę :evilbat: .

[quote name='alina71']Piękne te wasze kotki :)
I Poświaty i Tajdzi i wszystkie inne także. :)
W tym koty Aliny również :P !!!

[quote name='adda'][quote name='szaraduszka']Ale z czymś to on się pomieszał :roll: i dużo mu z rasowca zostało 8) Tak, to pomieszaniec norweżki z ragdollem, tylko skąd ma nos prawie perski? :lol:
I zapomniałaś dodać perskie kudełki, bo tylko persom się kołtunią i tylko persy trzeba czesać codziennie :-? .

[quote name='Patka']szukałam fotki jakiegos młodego Walerego i znalazłam najstarszą jak miał 1.5 roku zobaczcie jaki byl z niego wyploszek :D
Buu nie mama fotek jak był takim maluszkim jak Wasze nevki :-? :wink:

:o :o :o Waluś??? Chłopie aleś wyrósł!!! E chyba coś Ci się Patka pomyliło, Dymcio ma 9 miesięcy (o właśnie dziś kończy :angel: ) i jakiś taki mniej wypłoszkowaty jest. Bardziej puchaty i ogoniasty. Nie był Walery na tym zdjęciu młodszy, tak do roku???

ps. Szaraduszko współczuję Ci po weekendzie. mnie nie było raptem trzy godziny, a ile musiałam nadrobić :D :P :D .

Posted

ja sobie tu codziennie regularnie zagladam i podziwiam nic nie mowi bo i po co ale czasem jakos tak emocje mna targna i musze cos napisac i dzis chce WAM powiedziec ze KOCHAM WASZE KOTY :D

to tyle znowu milkne ;)