Patka Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 KaRa_TC Ruda i dzika na tym zdjęciu :loveu: cudna fota dziewczyny boskie! LONA WRACA DO ZDROWIA SUPER :D Quote
Poświata Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 [quote name='tajdzi'] Poświatko: Przepraszam, nie dałam rady na kocią wystawę Tajdzi nie ma sprawy, są rzeczy ważne i ważniejsze :P . Jeszcze nie jedną wystawę pewnie zaliczymy i to nie tylko jako oglądaczki :D :D :D . Myszko trzymam kciuki za nowy domek dla Mercedes. Ja się dokociłam dwa tygodnie temu, ale popytam, poreklamuję. Zdjęcia wszystkich brudasków i czyścioszków, ganiających po trawce i śpiących na kapciach pancia są SŁODKIE. Jak znajdę chwilę czasu to jutro wstawię parę fotek z wystawy. Sabina o mało co, a bym chyba wróciła z wystawy z kotem :wink: - czteromiesięczna kicia abisyńska, normalne cudeńko - na szczęście dla mnie nie była na sprzedaż. Quote
anetta Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Sa wyrabiste :ylsuper: Kara@ Bardzo ladnie ten kotek sie przeglada w lustrze :lol: :lol: http://i3.photobucket.com/albums/y54/sabaera0404/psyikoty/a63.jpg Lonia jest boska, te furto ahhhhh :ekmm: :iloveyou: Quote
Sabina1 Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 [quote name='dbsst'] To jest cudne, zachwycony światem kot leży, a świeża zielona trawa odbija się w jego oczach. Poświatko - szkoda bardzo, już obejrzałam sobie abisyńskie kotki w internecie, są jak tajemnicze posążki, śmigała by sobie taka Smukła Puma miedzy Twoimi lewkami. Ruda abisynka - miodzio :lol: Quote
Poświata Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='sabina1'] Poświatko - szkoda bardzo, już obejrzałam sobie abisyńskie kotki w internecie, są jak tajemnicze posążki, śmigała by sobie taka Smukła Puma miedzy Twoimi lewkami. Ruda abisynka - miodzio :lol: No zobaczcie, czy ona nie jest przesłodka :P ? W wieku mniej więcej Barego, a taka trzy razy mniejsza i drobniejsza :D . Aga rób zdjęcia, rób bo mam niedosyt Twojego zwierzyńca. I wektora poproszę tak w pozie stójki uchwycić, to jest widok.... :P Quote
aga1215 Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='sabina1'] Poświatko - szkoda bardzo, już obejrzałam sobie abisyńskie kotki w internecie, są jak tajemnicze posążki, śmigała by sobie taka Smukła Puma miedzy Twoimi lewkami. Ruda abisynka - miodzio :lol: No zobaczcie, czy ona nie jest przesłodka :P ? W wieku mniej więcej Barego, a taka trzy razy mniejsza i drobniejsza :D . Aga rób zdjęcia, rób bo mam niedosyt Twojego zwierzyńca. I wektora poproszę tak w pozie stójki uchwycić, to jest widok.... :P dzięki :oops: dopadłam lepszego aparatu :P -walczę z HTML-em :evilbat: Super abisynka - wprawdzie kotki są zawsze mniejsze, ale aż tak :o Ale gdyby Barek był zbyt duży... :wink: :P Quote
tajdzi Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 A dziś Lonię znalazłam na ukochanym drapaku, który dzielnie przenieśliśmy do innego pokoju i zamknęliśmy...Drapak ma 2,5 metra wysokości, a na samej górze jest hamaczek - ulubione miejsce Loniakowej... Nie muszę dodawać chyba gdzie dokładnie na drapaczku leżała? :wink: Oj. ale się cieszę, że mała dochodzi do siebie :) A do tego... Jutro jadę do Filci :)Maluszki mają 4 tygodnie i można już je pooglądać :) Trzymajcie kciuki :) Quote
aga1215 Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='tajdzi']A dziś Lonię znalazłam na ukochanym drapaku, który dzielnie przenieśliśmy do innego pokoju i zamknęliśmy...Drapak ma 2,5 metra wysokości, a na samej górze jest hamaczek - ulubione miejsce Loniakowej... Nie muszę dodawać chyba gdzie dokładnie na drapaczku leżała? :wink: Oj. ale się cieszę, że mała dochodzi do siebie :) A do tego... Jutro jadę do Filci :)Maluszki mają 4 tygodnie i można już je pooglądać :) Trzymajcie kciuki :) brawo Lonia :klacz: jak ona weszła do zamknietego pokoju :o :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
M10M Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 tajdzi napisał(a):Jutro jadę do Filci :)Maluszki mają 4 tygodnie i można już je pooglądać :) Trzymajcie kciuki :) Trzymamy. Może jakieś zdjątka przywieziesz??? A Lonia dzielna panienka. Zresztą wiadomo było, że taka piękność sobie poradzi. :D Pewnie weta oczarowała tak, że się wyjątkowo starał... Quote
szaraduszka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ja się chyba zaraz rozchoruję... ta abisynka jest... brak mi słów... :angel: :angel: :angel: Ale ja mam już 4 koty i więcej nie mogę :cry: a już na pewno nie rasowca :evil: Miałam w planach burmę (lub rozważane: abisyński, rosyjski niebieski)... ale w tym czasie znaleźliśmy Małą Mi i Pinka... ot życie 0X Mały, krótkowłosy rasowiec to moje marzenie. Spełnię je pewnego dnia... ale jak widzę takie zdjęcia... czas się strasznie dłuży... Quote
Poświata Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='aga1215'] Super abisynka - wprawdzie kotki są zawsze mniejsze, ale aż tak :o Ale gdyby Barek był zbyt duży... :wink: :P .......i przerósł nam mieszkanie :D . Wiem, wiem dobra kobieto, że na Ciebie mogę liczyć. [quote name='tajdzi'] A do tego... Jutro jadę do Filci :)Maluszki mają 4 tygodnie i można już je pooglądać :) :angel: :angel: :angel: Suuuuuuuper. Czekamy na relację i zdjęcia, może pani pozwoli Ci zrobić, albo podeśle do Ciebie jakieś swoje??? Wczoraj na wystawie były malutkie nevki :D I pomyśleć, że Dymcio był kiedyś taki malutki :P , ja już tego nie pamiętam :-? . Quote
tajdzi Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='aga1215'] brawo Lonia :klacz: [size=7]jak ona weszła do zamknietego pokoju :o :kciuki: :kciuki: :kciuki: No właśnie pojęcia nie mam :) Ale prawdopodobnie "same" się otworzyły ;) Quote
aga1215 Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='aga1215'] brawo Lonia :klacz: [size=7]jak ona weszła do zamknietego pokoju :o :kciuki: :kciuki: :kciuki: No właśnie pojęcia nie mam :) Ale prawdopodobnie "same" się otworzyły ;) to Lonia już jest w formie, skoro "same" drzwi się otwierają :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
souris Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Ta koteczka jest rzeczywiście cudowna :angel: :angel: Wy nie pokazujcie więcej fotek takich bóstw bo ja już zachorowałam na co najmniej 5 ras :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='souris']Ta koteczka jest rzeczywiście cudowna :angel: :angel: Wy nie pokazujcie więcej fotek takich bóstw bo ja już zachorowałam na co najmniej 5 ras :lol: :lol: :lol: Souris - a moja "ulicznica środkowoeuropejska " nie jest słodka :( przybłęda prosto z ulicy, przygarnął ją mój poprzedni psiak, Bubi ... prawą łapkę ma w pogotowiu, dla obrony przed Wektorem :wink: :lol: Quote
Patka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Aga nie martw sie Souris co chwila kogos zdradza :wink: ake ja jestem wierna cudna :loveu: Quote
aga1215 Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 [quote name='Patka']Aga nie martw sie Souris co chwila kogos zdradza :wink: ake ja jestem wierna cudna :loveu: dzięki :calus: co masz w podpisie??? - bo mi się nie otwarło :( Quote
Patka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Nie? buuu a tak sie postarałam i Walerego fajnie zrobiłam :-? Quote
Teba Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 no to i ja przedstawie moje kotki i krotko o nich opowiem :D to jest Matylda- moja koteczka znaleziona w srodku zimy w drewnianym zabitym gwozdziami pudle- koledzy rozwalili pudlo a ja wzielam kruszynke do domu. oto jej zdjecie po kapieli (niestety przeokropnie smierdziala i trzeba bylo ja wykapac) teraz nadal jest kruszynka jest bardzo chudziutka i ma krociutkie lapki, a jak sie ja wezmie na kolana i drapie to przestaje polykac sliczne :/ ale jest bardzo kochaniutka. tylko jak kogos nie lubi to sika mu na ubrania (preferuje kurtki) teraz ma juz 7 lat i wyglada tak: drugi kot ktorego mam w domu rowniez jest znajda i stanowczo jest to kot mojej mamy. zawsze jak moja Matisia sie gdzies polozy to on do niej podchodzi i ja wygryza- wtedy podbiega moj piesek i Bolek dostaje becki :D i na zakonczenie najwiekszy kot jakiego w zyciu widzialam z najwredniejszym kotem (juz doroslym) jakiego w zyciu widzialam- czyli koty moich sasiadow Quote
M10M Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Patka napisał(a):Nie? buuu a tak sie postarałam i Walerego fajnie zrobiłam :-? Fajnie, fajnie - długo się zastanawiałam co to jest zanim stwierdziłam, że to przecież mój ulubieniec :D Ależ te koty potrafią się zmieniać :hmmmm: Quote
aga1215 Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Patka napisał(a):Nie? buuu a tak sie postarałam i Walerego fajnie zrobiłam :-? to Walery :o :o :o :smhair2: :shock: coś Ty mu zrobiła???? bidulek :bigcry: a tak w ogóle to SUPER :klacz: Quote
Recommended Posts