malawaszka Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 [quote name='alina71'] :klacz: booska fota jak się kopią tylnymi łapami hahahha :angel: Quote
Patka Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Alina ładne rzeczy koty zdominowały nawet wasze miseczki :wink: Super fotka :D Quote
Patka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Wiosenne usmiechnięte koty :D z dedykacją dla wszystkich kociomaniaków! Quote
tajdzi Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 A ja myślałam, ze wiosenne kotki to na drzewach rosną? A tu proszę - dobrze nawozić meble i też wyrosną ;) A to jeszcze moja Loniakowa...I jej ulubione miejsce na ziemi - hamaczek. Nie wiem po co nam tyle półek, skoro ona i tak zawsze śpi na hamaku - na samej górze ;) o właśnie tak najczęściej Lonia odpoczywa ;) A dzis poznalam ślicznotka Ma 18 lat. Nie wygląda :) Podobny do Truskawka co nie? Też taki wielgusek futrusek. Myślałam, że nie zmieści się przez ogrodzenie, ale ten upchnął swoje kłaki i przelazł do mnie się pomiziać ;) Quote
anetta Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 http://img233.exs.cx/img233/1931/img27053zj.jpg :cunao: jaki usmiech :cunao: Ach, piekna jest i te oczy :iloveyou: http://www.album.com.pl/s45632KoLa/124439.jpg Bardzo ladnie :lol: sie bawi z tym drugim kociamberkiem :lol: Quote
Patka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Boski ten drapak prawdzice cudo nie pokazuję oimn kocikom, bo tez taki będą chciały :wink: Na razie zadowoliły sie żonkilami :wink: Quote
M10M Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Patka napisał(a):Boski ten drapak prawdzice cudo nie pokazuję oimn kocikom, bo tez taki będą chciały :wink: Na razie zadowoliły sie żonkilami :wink: Ciekawe jak się tak dobrze wychowuje koty. Przy moich ten wazon musiałby być z betonu i w dodatku stanowić monolit z komódką i kwiatkami. Inaczej - cudów nie ma, każdy element już po 10 minutach byłby osobno. :D Chyba, ze zrobiłaś zdjęcie akurat przed upadkiem elementów na ziemię :P :P :P Quote
tajdzi Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Mój kot ćwiczy czasem boks na kwiatku, który co jakiś czas wypuszcza nowe kwaituszki...Siada przed doniczka i tak brzdąc brzdąc łapkami ;) ale większych szkód na razie nie ma w głowie robić (tfu tfu) A dziś mało co nie wyniosłam jej w torbie z domu :roll: schowała się maupa i siedziała cicho...dopiero ogon zobaczyłam ;) Quote
KaRa_ Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Taka ładna dzisiaj pogoda była,że koty cały dzień wylegiwały się na podwórku, a o to fotki :D Kąpiel w piachu Fiołek gdzie wszedłeś? Opalamy się Gimnastykujemy się A ty tu czego? Gdzie mój ogonek? Pupa na słoneczku, reszta w cieniu. żeby na rudym piegi nie wyszły Co tam masz fajnego? Myju noska A to co? Co powiesz ? Obiad sam przychodzi Śpimy Mój nosek zmieniamy poze Trza wszystko zwiedzić Kąpiel w piasku w wykonaniu Czarnulki I Ruda Cała trójeczka odpoczywa Tak koty okupowały mój taras Quote
M10M Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Tajdzi nie pozwalaj jej tyle kreskówek oglądać - sama widzisz co kotu do głowy przychodzi - w torbie chce być wynoszona przypadkiem - znany numer... :P Niestety wciąż jest zimno i moje koty są jeszcze w domu. I są też rozsady. Papryki na pewno nie będziemy w tym roku hodować, bo Żabka oberwała wszystkie listki. Ona tak lubi: siedzi i skubie po sztuce. To samo robi na działce z kwiatkami na drzewach. Traktujemy to jako naturalne przerzedzanie zawiązków - bardzo pożyteczny zabieg. Przy papryce się nie sprawdza, więc nie wiadomo, czy Żaba doczeka prawdziwej wiosny. Albo ona nie przeżyje albo mój ślubny (szlag go trafi przy kolejnej roślince - kikutku) :evilbat: Quote
tajdzi Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 M10M napisał(a):... siedzi i skubie po sztuce. To samo robi na działce z kwiatkami na drzewach. Tak straciłam borówkę świąteczną (o baranku i kielbasce nie wspomnę) Ale borówkę siedziała i dzielnie skubala. Listek po listku Ale przyjamniej się w końcu wyspałam ;) nikt mnie nie podeptał bo za bardzo zajęty był ;) :lol: Quote
dbsst Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 http://img94.exs.cx/img94/2147/img26918ir.jpg :iloveyou: Quote
Patka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 M10M u nas takie rzeczy juz po tylu latach nie podniecaja lepiej kartonik lub kabeli od słuchawek albo cos czarenego to masz kota na 100% :D Piekne fotki widze że mała ruda juz całkiem zeszczurzała :D super zazdroszczą moje koty twoim, bo na razie szeroki parapet w domku na okienku mają do dyspozycji :D żeby potwierdzic, że żonkile stoją :D pięknie pachną te kwiatki rzekła Luna :D z dedykacją dla Dbsst :) Quote
alina71 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Specjalne dedykacja dla Malawaszki Mój TZ wczoraj latał za kotką. :D Co by łapeczki sfotografować. Quote
alina71 Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 KaRa ile ty masz przestrzeni dla zwierzaków. Super. :) Patka pięknie wyglądają z tymi kwiatami koty, po prostu wiosna w pełni. :) A jak wąchają kwiaty. :) Tajdzi super drapak. Lonia wygląda słodko na tej fotce gdzie śpi. Piękne kociaki. Uuuuwielbiam ten wątek. :) Quote
malawaszka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 alina :iloveyou: nie wiem co jest takiego w ttych łapeckach że je tak kocham wielbię i aż podskoczyłam na krześle jak zobaczyłam tą cudowną czarna łatkę na slicznej różowej podusiuni :angel: :angel: :angel: aaaaa całowałabym takie stopecki całymi dniami :angel: Quote
Kasienka_ Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 padusie sliiicne :) KaRa jej, Ty masz caly zwierzyniec, kocury, psy, szczury i kroliki razem... jej, to jakis paradoks :o :lol: Quote
souris Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Malawaszka mamy te same ciągoty, łapeczki są boskie. :angel: alina koteczka śliczna, ja Wam mówię to jest rasa, tylko jeszcze nie uznana. Do tego wypada mieć czarnobiałego borderka :lol: :wink: :wink: No i "moja" :wink: Lusia śliczna :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
tajdzi Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 Oj, coś mało mało zdjeć Lonia nie ma różowych łapeczek...ale... Quote
malawaszka Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 tajdzi napisał(a):Lonia nie ma różowych łapeczek...ale... ... jest przepiękna :angel: Quote
tajdzi Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 malawaszka napisał(a):tajdzi napisał(a):Lonia nie ma różowych łapeczek...ale... ... jest przepiękna :angel: Dziękujemy :oops: Quote
M10M Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 A mój Pinki się zapakował i chce, żeby go wysłać na działkę - w domu już mu nudno - i na ptaszki polować się nie da.... Quote
Recommended Posts