Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

A ja myślałam, ze wiosenne kotki to na drzewach rosną? A tu proszę - dobrze nawozić meble i też wyrosną ;)

A to jeszcze moja Loniakowa...I jej ulubione miejsce na ziemi - hamaczek. Nie wiem po co nam tyle półek, skoro ona i tak zawsze śpi na hamaku - na samej górze ;)

o właśnie tak najczęściej Lonia odpoczywa ;)

A dzis poznalam ślicznotka Ma 18 lat. Nie wygląda :) Podobny do Truskawka co nie? Też taki wielgusek futrusek. Myślałam, że nie zmieści się przez ogrodzenie, ale ten upchnął swoje kłaki i przelazł do mnie się pomiziać ;)

Posted

Patka napisał(a):
Boski ten drapak prawdzice cudo nie pokazuję oimn kocikom, bo tez taki będą chciały :wink:
Na razie zadowoliły sie żonkilami :wink:

Ciekawe jak się tak dobrze wychowuje koty. Przy moich ten wazon musiałby być z betonu i w dodatku stanowić monolit z komódką i kwiatkami. Inaczej - cudów nie ma, każdy element już po 10 minutach byłby osobno. :D
Chyba, ze zrobiłaś zdjęcie akurat przed upadkiem elementów na ziemię :P :P :P

Posted

Mój kot ćwiczy czasem boks na kwiatku, który co jakiś czas wypuszcza nowe kwaituszki...Siada przed doniczka i tak brzdąc brzdąc łapkami ;) ale większych szkód na razie nie ma w głowie robić (tfu tfu)

A dziś mało co nie wyniosłam jej w torbie z domu :roll: schowała się maupa i siedziała cicho...dopiero ogon zobaczyłam ;)

Posted

Taka ładna dzisiaj pogoda była,że koty cały dzień wylegiwały się na podwórku, a o to fotki :D
Kąpiel w piachu

Fiołek gdzie wszedłeś?

Opalamy się

Gimnastykujemy się

A ty tu czego?

Gdzie mój ogonek?

Pupa na słoneczku, reszta w cieniu. żeby na rudym piegi nie wyszły

Co tam masz fajnego?

Myju noska

A to co?

Co powiesz ?

Obiad sam przychodzi

Śpimy

Mój nosek

zmieniamy poze

Trza wszystko zwiedzić

Kąpiel w piasku w wykonaniu Czarnulki

I Ruda

Cała trójeczka odpoczywa

Tak koty okupowały mój taras

Posted

Tajdzi nie pozwalaj jej tyle kreskówek oglądać - sama widzisz co kotu do głowy przychodzi - w torbie chce być wynoszona przypadkiem - znany numer... :P

Niestety wciąż jest zimno i moje koty są jeszcze w domu. I są też rozsady. Papryki na pewno nie będziemy w tym roku hodować, bo Żabka oberwała wszystkie listki. Ona tak lubi: siedzi i skubie po sztuce. To samo robi na działce z kwiatkami na drzewach. Traktujemy to jako naturalne przerzedzanie zawiązków - bardzo pożyteczny zabieg. Przy papryce się nie sprawdza, więc nie wiadomo, czy Żaba doczeka prawdziwej wiosny. Albo ona nie przeżyje albo mój ślubny (szlag go trafi przy kolejnej roślince - kikutku) :evilbat:

Posted

M10M napisał(a):
... siedzi i skubie po sztuce. To samo robi na działce z kwiatkami na drzewach.

Tak straciłam borówkę świąteczną
(o baranku i kielbasce nie wspomnę)
Ale borówkę siedziała i dzielnie skubala. Listek po listku
Ale przyjamniej się w końcu wyspałam ;) nikt mnie nie podeptał bo za bardzo zajęty był ;) :lol:

Posted

M10M u nas takie rzeczy juz po tylu latach nie podniecaja lepiej kartonik lub kabeli od słuchawek albo cos czarenego to masz kota na 100% :D
Piekne fotki widze że mała ruda juz całkiem zeszczurzała :D super zazdroszczą moje koty twoim, bo na razie szeroki parapet w domku na okienku mają do dyspozycji :D żeby potwierdzic, że żonkile stoją :D pięknie pachną te kwiatki rzekła Luna :D z dedykacją dla Dbsst :)

Posted

KaRa ile ty masz przestrzeni dla zwierzaków. Super. :)
Patka pięknie wyglądają z tymi kwiatami koty, po prostu wiosna w pełni. :) A jak wąchają kwiaty. :)
Tajdzi super drapak. Lonia wygląda słodko na tej fotce gdzie śpi.
Piękne kociaki. Uuuuwielbiam ten wątek. :)

Posted

alina :iloveyou: nie wiem co jest takiego w ttych łapeckach że je tak kocham wielbię i aż podskoczyłam na krześle jak zobaczyłam tą cudowną czarna łatkę na slicznej różowej podusiuni :angel: :angel: :angel: aaaaa całowałabym takie stopecki całymi dniami :angel:

Posted

Malawaszka mamy te same ciągoty, łapeczki są boskie. :angel: alina koteczka śliczna, ja Wam mówię to jest rasa, tylko jeszcze nie uznana. Do tego wypada mieć czarnobiałego borderka :lol: :wink: :wink:

No i "moja" :wink: Lusia śliczna :angel: :angel: :angel: :angel: