Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Prawie dobrze, po wielkim wysiłku umysłowym :wink: , udało Ci się wstrzelić w pierwszego, owszem to syberyjczyk.
Dobrze, że tak od razu nie poleciałam do sklepu po tę beczkę :D .
I jeśli nie zbzikowałaś jeszcze, to zgadnij rudzielce.

Posted

Nie bede Wam przeszkadzała poco psuc zabawe hi hi :wink: :lol: ale serio nie wiem sama do końca podobne strasznie poczekam na rozwiązanie zagadki a poza tym uciekam do pracy do słodkich aniołeczków :evilbat:

Posted

tajdzi napisał(a):
na górze po lewej Norweg
Niżej MCO
a po prawej SIB?

I znowy tylko syberyjczyka trafiłaś.
Wychodzi na to, że MCO i NFO strasznie do siebie podobne.
SIB ma pysio ciutek inny, bardziej okrągły :P .
No to po wystawie idziemy na piffko, tylko, ze ja z ogonami będę. A co tam cole im sie kupi.

Posted

Bo ja jestem pozytywnie SIBOWO nakręcona

Ale Colę bezalkoholową? ;)
Opowiadałam wam?
Idę z tatą do sklepu, lat parę temu. Mama zażyczyła sobie COLĘ LIGHT. Tata wchodzi do sklepu i pyta:
-"czy dostanę colę bezalkoholową?"
pani expedientka
-"nie"
- "to dziękuję"
A ja stoję w drzwiach i padam ze smiechu. Tata skojarzył dopiero później ;) a expedientka chyba wcale ;)

Posted

Beata

Jedź do Krakowa, jedź - przecie te kociaki , to jak "Sen złoty" jaki.

A Baris , piękny, chociaż mnie się widzi jeszcze Bunge z tą białą klatą.

A mamcia takie dziwne umaszczenie

Moje przyszłe kocię też będzie z Krakowa.

Posted

Czy ktos z was moze ma i kota i gryzonia/ptaka? Jak sie do siebie odnosza?
U nas sa 2 koty i 2 papugi, Krecia oczywiscie tak jak widac na zdjeciu, oczywiscie nie pozwalamy jej. Bandytke nie interesuja papugi.

Posted

Ja mam kota i męża
Oba zwierzaki są soba bardzo zainteresowane
Jak jedno zacznie zabawę - drugie pojawia się choćby spod ziemi
Jak w nocy jedno wstaje - to drugie dołącza, choćby miała być to podróż do kuchni po stopery
Jak jedno je, to drugie narzeka, że tamto dostało coś lepszego
Jak jedno dostanie mleczko na śniadanko to drugie też musi
Jak jedno piej kawe, to drugie próbuje całą głowe zmieścić do filiżnaki, żeby choć powąchać
itd
itd 8)

Posted

Moja Kotecka pierwszą zimę w domu spędziła ze szczurkiem. Jedli z jednej miski. Kotecka na działce jest łownym kotem a w domu zmyliło ją chyba to, że szczur sam do niej podbiegł (bestia towarzyski był) i wcale nie przejawiał chęci do ucieczki. Papużki też miałam ale raz dorwała się do jednej kotka Żabka. Na szczęście kotka była młoda i niedoświadczona w łowach i skończyło się na obskubaniu piórek. Teraz wszystkie moje koty są łowne (z wyjątkiem jednookiego Yoshka, który tylko motylki łapie) i kontakty międzygatunkowe nie wchodzą w grę :wink:

Posted

Ja mialam w domu razem z psem i kotami wszystko co mozna bylo miec ;) papuzki byly umieszczone bardzo wysoko wiec koty nie mialy do nich dostepu,rybki jedynie obserwowaly bo akwarium bylo zabezpieczone za to teraz zyja w zgodzie z moimi dwoma szczurami.
Jak bede miala chwilke pozmniejszam fotki i Wam pokaze :)

pozdrawiam

Posted

Zostawić Was na qwilkę i zgubić się można :o przewertowałam kilka stron wstecz i już wiem co się dzieje 8) Beatko osobiście też wolę rudzielce ale ten pręgusek jest super!

:hmmmm: Dążenie do równowagi w domu ... ludzi sztuk 3, psów 4 (psyt może w sobotę będzie 5), kotów 4, kozy 3, konie 2 (+ nie zapeszać! w czerwcu źrebię) :niewiem: może pewne niezrównoważenie uchroni nas przed komletnym domem wariatów...

Posted

Wiesz co kochana, ja bym bardzo chętnie naocznie zobaczyła tę Twoją gromadkę :P , tylko jakoś strasznie daleko mieszkasz :roll: .

p.s. No to jak super, i wszystkim Wam się podoba, to dziś wysyłam zaliczkę i zaklepuję go :P :D :P .

Posted

Upsss :oops: zapomniałam :-? Mam jeszcze krówkę! (od 1,5 miesiąca ale i tak wstyd zapomnieć) jest jeszcze mała - wielka :lol: i chodzi z nami na spacery 8)

Beatko niom trochę daleko... zwierzyniec można znaleźć w mojej galerii tylko.
Z towarzystwa Dymek się ucieszy :P choć na samym początku może o tym nie wiedzieć :lol: Choć u mnie w domku to kociaki były przeciw i prychały na Tetka a rudzielec na towarzystwo ucieszył się bardzo!