Poświata Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Alina, dobrze pamiętasz, ale jak na złość gdzie nie trafię to rude chłopaki już zarezerwowane, zostały tylko dziewczyny. No i te rude, to takie mocno białym przesiane i jasne, a mnie się podoba taki kolor jak Lunka Patki. I ja jakoś tak do koteczek nie jestem przekonana. One, jak to baby, humorzaste są podobno. Rudy będzie następny :evilbat: :wink: Quote
kacpru Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 ale wymagania macie 8) ja tam wole te najbardziej oklepane ;) Oto moje skarby: Quote
malawaszka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Kacpru :klacz: boskie - ja też takie będę miała kiedyś :-? jak się odczulę :roll: Quote
M10M Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Kacpru - śliczne kotki, prawie jakbym moje oglądała: pręgowana Kotecka, jasny Pinki i czarna Żaba. :lol: Napisz o nich coś więcej... Beata maluszek przecudny. :D Quote
kacpru Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 bardzo sie ciesze ze moje kociaste sie Wam podobaja :) Ryłko pregowany mlodzieniaszek zostal znaleziony w ostatni dzien wakacji na parkingu jako samotny 7 dniowy kotek, zostal wiec recznie wykarmiony i teraz mi uroslo wielkie latajace po scianach pregowane cos,ktore wiecznie jest glodne :) Biala kotka w bure laty to Maja,ktora zostala zabrana 30 pazdziernika z przedszkola po ktorym sie walesala,bylo to 5 lat temu. Obecnie jest pania domu,jest bardzo wrazliwa,uwielbia sie przytulac,ma magiczne zielone oczy co z reszta widac na zdjeciu 8) Nastepnie czarna dwuletnia Szkaradka,imie pasowlao do niej od poczatku. Ja zgarnelam z ulicy niemalze martwa,sama skora i kosci,pyszczek caly zaropialy,nie umiala oddychac,jesc za to umiala mruczec i dzieki temu nie zostala uspiona :) Wyleczylismy ja i dzisiaj jest okazem zdrowia mimo nieproporcjonalnej budowy ciala :lol: i zamglonego jednego oka co jest pamiatka po kocim katarze :-? staralam sie napisac to jak najbardziej skrotowo ale kiepsko mi to wyszlo bo o kotach moglabym nawijac godzinami :oops: Jezeli chcecie chetnie pokaze Wam fotki Rylka z mlodosci gdy mial kilka tygodni 8) pozdrawiam Was i Wasze mruczki Quote
M10M Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 kacpru napisał(a): nie umiala oddychac,jesc za to umiala mruczec i dzieki temu nie zostala uspiona :) Widać coś w tym jest, bo moja czarna też wspanaiale mruczy. kacpru napisał(a): staralam sie napisac to jak najbardziej skrotowo ale kiepsko mi to wyszlo bo o kotach moglabym nawijac godzinami :oops: Jezeli chcecie chetnie pokaze Wam fotki Rylka z mlodosci gdy mial kilka tygodni 8) Pokazuj zdjęcia i nie przejmuj sie skrótami - sama popatrz ile tu już stron zapisano i zarzucono zdjęciami naszych piękności :lol: :lol: :lol: Quote
kacpru Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Nie wiem czy tak jest tez w przypadku Twojego czarnego kota ale mimo ze Szkaradka jest bardzo towarzyska,chetnie sie lasi to nigdy nie lubi sie narzucac,rzadko kiedy sama od siebie wskakuje na kolana itp przychodzi przytulic sie tylko kiedy ma na to ochote ale za to mozna z nia zrobic co sie chce,wziasc na rece,przekrecic na plecy itp ona poprostu bardzo ufa ludziom :) a teraz zdjecia Ryleczka,tak wygladal na samym poczatku: http://upload.miau.pl/22994.jpg http://upload.miau.pl/22957.jpg a tu 3 tygodnie ( w tle Szkaradka ;) ) http://upload.miau.pl/23510.jpg Quote
AnkaW Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Kacpru jakie sliczności, a ten maluszek - jak mu się łapki fajnie rozjezdżają :lol: Quote
kacpru Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 wtedy nie umial jeszcze chodzic,tylko tak smiesznie czlapal,nawet nie potrafil ustac na wszystkich czterech lapkach :) pozdrawiam Quote
M10M Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Kacpru - jestem pełna podziwu. Miałam już kocięta, które trzeba było karmić strzykawką bo same jeszcze jeść nie umiały, więc wiem przez co przechodziliście. A moja czarna Żabka ma bardzo podobny charakter - typowy kot chodzący swoimi drogami. Czasem przychodzi na głaskanko a czasem nie - nie tak jak moje chłopaki - kocury, co walą mi się na kolana ledwo gdzieś usiądę a w łózku są jeszcze przede mną a potem tylko układają się wygodniej (czyli tak, że ja ruszyć się nie mogę). Jak masz to daj więcej zdjęć. Zawsze miło popatrzeć na kotki :lol: Quote
alina71 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Kacpru słodki ten śpiący kociaczek. Beata jeszcze nic straconego z rudym bo jeszcze nie podjęta żadna decyzja. U nas też tak było, że wydawało się, że nic z tego bo cena a potem nagle jeden mail, że jest jedna tańsza (dziwne określenie wiem) i dama Aylin przyszła do nas. Trzymam kciuki byś znalazła to co chcesz. A z kocicami to chyba prawda, maaają humorki. :D Quote
kacpru Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 prosze bardzo 8) narazie tylko tyle bo nie mam teraz mozliwosci zmniejszenia fotek. http://upload.miau.pl/1/3165.jpg maja http://upload.miau.pl/1/3166.jpg szkaradka http://upload.miau.pl/1/3172.jpg rylko Quote
Poświata Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='alina71'] Beata jeszcze nic straconego z rudym bo jeszcze nie podjęta żadna decyzja. :P Już podjęta :P Quote
adda Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 Beata, to który w końcu będzie Twój??????? :D Quote
Poświata Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 A obejrzałaś ten montaż zdjęć ze dwie strony wcześniej??? I jakie jest Twoje zdanie? :P Quote
adda Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 Beata, nie drażnij rekina :lol: Ciągle są jakieś zdjęcia z miliona hodowli :roll: Który?!?!?!?!?! Quote
Poświata Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='Beata&Poświata'] Zdjęcia zdjęciami, a teraz poproszę o popatrzenie na tę fotkę, ze szczególnym zwróceniem uwagi na malucha i wyrażenie swoich opinii. BARDZO WAŻNE!!!! Niech REKIN się uspokoi, popatrzy i wyda opinię? Było nie było to ma być dogomaniacki kot :P . Quote
adda Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 O mamo, ja to bym te wszystkie nosy zacałowała na śmierć!!! To który??? Mów kobito!!! :D Quote
Poświata Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Na wszystkich małych zdjęciach (tych nie grupowych) jest jeden i ten sam kociaczek Baris :P . No i co? Quote
adda Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 Brałabym właśnie tego!!! :angel: No i będę Ci teraz zazdrościła, to moja najulubieńsza maść :oops: Quote
Poświata Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='adda']Brałabym właśnie tego!!! :angel: No i będę Ci teraz zazdrościła, to moja najulubieńsza maść :oops: Nie ma czego zazdrościć, tylko wyrównać u siebie rachunki: troje ludziów, trzy piesy, a kotów ile........dwa :evil: . Coś mi tu nie pasuje :hmmmm: Zaraziłaś mnie Truskawkiem, to teraz Ci się odwdzięczę :P :D :P . Quote
adda Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 Beata&Poświata napisał(a):Zaraziłaś mnie Truskawkiem, to teraz Ci się odwdzięczę :P :D :P . To na mnie teraz zwalasz wszystko??? :o A jak Ci powiem np. za miesiąc, że nie masz równowagi??? No??? :lol: Quote
Poświata Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 No, na kogoś muszę. Aga zaczęła, Ty dokończyłaś :P . To se kupie rybki. Tyle żeby się zrównoważyć . Quote
Recommended Posts