Poświata Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Kochany kotecek :biggrina: , a pańcia jakby ciut niezadowolona :hmmmm: . Idę zjeść wreszcie śniadanie, bo jak tak dalej pódzie to pora obiadowa mnie tu zastanie :roll: :-? . Quote
Poświata Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 tajdzi napisał(a):Nie w kocim temacie, ale przypomniało mi się jak: Mój TZ obiera na barku ziemniaczki......... O coś przegapiłam, :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Cola Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Mi to bardzo często się zdarza....Wstaję rano, siadam do dgm i potem to już tylko obiadek :wink: Quote
Poświata Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Może masz rację, w końcu to już niedługo :P , szkoda się odrywać od tak miłej dyskusji i popijania zdrowia Patki :drinking: :drinking: :drinking: . Quote
Cola Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Racja Zdrowie Patki :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
tajdzi Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 [quote name='Cola']Racja Zdrowie Patki :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Oj, bo się tu od rana zawichrujemy A i zdrowie naszej Beatki, co awansowała w zakoceniu i psy-chopaceniu ;) Gratulacje Quote
Poświata Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 tajdzi napisał(a): A i zdrowie naszej Beatki, co awansowała w zakoceniu i psy-chopaceniu ;) Gratulacje :o Oooo nawet nie zauważyłam, taka szybka akcja :P . To za błędny ognik :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Cola Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 ....zawichrujemy się i kto za mnie pójdzie do pracy?? :wink: Quote
tajdzi Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Cola napisał(a):....zawichrujemy się i kto za mnie pójdzie do pracy?? :wink: I tak jesteś w lepszej sytuacji, bo ja się w pracy bym musiała zawichrować ;) Quote
tajdzi Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 My tu świętujemy, a jubilatka się gdzieś zmyła... Quote
Poświata Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Albo leżu już upita gdzieś pod stołem :P . Quote
Cola Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Beata&Poświata napisał(a)::o Poter :lol: ??? haha....Myślisz, że on by chciał wychodzić z domku w taką pogodę?? On co najwyżej poleży sobie na parapecie i popatrzy za okno :lol: Quote
Patka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 BARDZO WSZYSTKIM DOGOMANIACZKOM DZIĘKUJE ZA ŻYCZENIA WZRUSZYŁAM SIĘ :shiny: DZIĘKUJE JESZCZE RAZ BARDZO, ALE TO BARDZO MI MIŁO!!!! PIĘKNE KWIATKI :D :buzi: a TO W RAMACH PODZIĘKOWAŃ pan włochacz pozdrawia ... wczorajsze szaleństwo się kłania :D złapię ta zabaweczkę ;) Quote
tajdzi Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 A wygląda, jakby pędził uściskać pańcię i złożyć jej życzenia :) Quote
Petra_ Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Ja też przyłączam się do życzeń dla Patki i mój kocur również: Quote
M10M Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Patka tysiąc uścisków ode mnie i mojego zwierzyńca :BIG: Quote
Cola Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Jokerek przeczytał i też dołącza się do życzeń dla Patki (ale mi dał reprymendę, że o nim zapomniałam :wink: ) Uwaga Joker śpiewa... STO LAT STO LAT.......!!!!! Quote
souris Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Patka ja też Ci życze wszystkiego najlepszego, żeby Ci się kociaki i psica zdrowo chowały i co dzień miłości swej dowody dawały 8) ( to nie była aluzja do ...ekhm... kupy... ) :lol: :calus: :D :D :D :new-bday: :multi: :smilecol: :new-bday: :multi: Ale Dymuś urósł, nie wiadomo kiedy ! Ja pamiętam jak ogladałam jego pierwsze zdjęcia, taki był maleńki :o :D :D :D No Waler to jest kocur pożądny, tylkow zrok ma taki trochę nie tego... :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted March 11, 2005 Author Posted March 11, 2005 [quote name='Patka']Ano mam :D Patka, wszystkiego naj, naj, najlepszego!!! :tort: Oby Ci się stwory dobrze sprawowały i obyś zawsze była uśmiechnięta!!! łatwo mi będzie zapamiętać dzień Twoich urodzin, bo moja córka też ma urodziny w tym dniu Quote
souris Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Wybacz ciekawość adda ale w jakim wieku jest córka ? :oops: :D Quote
Recommended Posts