Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

wiem , wiem u p. Przykop zapewne.
Urodziły się też u Krawczyka w Orloffie

Ale ja niestety nie mogę pojawić się z kociakiem w domu.
Na to ,jeżeli wogóle będzie, potrzeba mi czasu po wakacyjnego.

Posted

Beata&Poświata napisał(a):
dbsst napisał(a):
qrna jutro jade do bydgoszczy :evilbat: 0X :evil:
ale jesli bedziesz sie jeszcze kiedys wybierac do tej Pani to ja z checia za pchle zrobie ;)

Zdam w piątek relację po wizycie.
Jeśli się zakocham, to niewykluczone, że będę tam częstym gościem :P .

oki oki D

Posted

Kochane ja wam zrobię coś złego. Muszę znowu hurtem odpowiadać, stanowczo za dużo gadacie jakl na moje potrzeby i możliwości czasowe. !

Ja sobie nawet w punktach zapisałam podczas czytania poszczególne rzeczy.

1. Tajdzi ile Twoje cudo ma ? Ona na każdym zdjęciu wychodzi jak dama, damą się chyba rodzi, bo sądzę że gdyby stała na głowie przebrana za klauna też by wyglądała jak dama. Uwielbiam na nią patrzeć, bije od niej takie ciepło i opanowanie. A może to tylko zdjęcia takie wychodzą ? Nie, za dużo ich, ona jest pełna wdzięku zaru uroku i co tam jeszcze chcecie. Podoba mi się szalenie i ja chcę więcej foteczek. :loveu:

2. Beata to rude jest cudowne, mam hopla na punkcie rudych zwierząt. Nawet sobie zaplanowałam mieć rude szczury psy koty i co tam jeszcze jest! Wiesz teraz bedzie lepiej, bo nawet jeśli Wojtecki się do tego nie przynzjae to już się na pewno przełamał. Sadzę że upiera się dla zachowania honoru i potem będzie gadał z oboma kotami. :lol: :wink: Nie mam już połowy serca, te koty są takie śliczne, że oczu nie mogłam oderwać. :angel:

3. No i cholera stało się, zapomniałam połowy rzeczy o których miałam napisać, dostanę nerwicy przez was, proszę mi poprawić humorek i pokazać jakieś piękne fotki pięknych kociaków.

4. Adda bo kota się czesze, a nie... :lol: :wink: :wink: :wink:

Przepraszam za przydługi post, ale same mnie zmuszacie 8) :wink:

Posted

Lunka jak zwykle piękna :angel: , a co Ty chcesz Patka skromna koteczka jest, woli wdzięki zachowywać dla Mruczysława, a nie dla fanek :wink:

Ja uwielbiam jej łapki, ona ma urocze te łapeczki, że Ty ich jeszcze nie shcrupałaś to ja Ci się dziwię :D

Posted

Oj jest, jest :P .
A wiecie, że Dymek bardzo lubi sie rozwlać na plecach?
Zawsze myślałam, że kotki to tak bardziej zwinięte sypiają, a nie czterema kołami do góry. A on o ile znajduje się na dużej powierzchni, podłoga, łóżko, zaraz na plecki bach.

Posted

Beata jak widziałas na fotkach takie spanie na plecach jest normalne u sybiraków trzeba sie wietrzyć dobrze :D futerko grzeje a poza tym czuje sie chłopak bezpiecznie :D
Souris ja je co noc chrupię jakl mi na podusie włazi wygodnicka panna ale trzeba przyznac ma cudne Luna różowe poduszczeczki i pachnące nbaiałe skarpetki :D
Jeszcze jedna fotka na zapas z serii co te wstrętne patrz smakowite ;) ptaszki robią za tym oknem chodzcie ptaszki do Lusi ... :wink:

Posted

[quote name='souris']
1. Tajdzi ile Twoje cudo ma ? Ona na każdym zdjęciu wychodzi jak dama, damą się chyba rodzi, bo sądzę że gdyby stała na głowie przebrana za klauna też by wyglądała jak dama. Uwielbiam na nią patrzeć, bije od niej takie ciepło i opanowanie. A może to tylko zdjęcia takie wychodzą ? Nie, za dużo ich, ona jest pełna wdzięku zaru uroku i co tam jeszcze chcecie. Podoba mi się szalenie i ja chcę więcej foteczek. :loveu:

Moje cudo to baba pełną gębą. :) od niedawna :) i daje nam to do wiwatu :)
A ona zawsze jest przecudną modelką. łapka tu, ogonek tam, ale tylko wtedy kiedy nie mam aparatu w dłoni. Bo jak mam, to kota nie ma :o
I weź tu coś wymyśl...

No ale jeszcze może was pozadręczam Lonką...

Lonia kwiatkowa. Musiałam przenieść kwiatka, bo ewidentnie nie pasował do wystroju dużego pokoju :roll:

Lonia rozmarzona, bo na rączce paneczka

Lonia pracująca

No i na ukochanej torbie (każda nowa torba z zakupami jest ukochana)