dbsst Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 tajdzi napisał(a):No dobra: gdzie najwygodniej się siedzi kotu(owi) w bloku, gdzie nie ma kominka (tylko proszę nie wspominać o kuchence :evilbat: ) 8) hahahha na piecyku gazowym :-? Quote
M10M Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Bogarka poprosimy jeszcze pare słów o tej zakochanej parce :oops: sypiajacej wspólnie w takiej zgodzie Quote
tajdzi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='tajdzi']No dobra: gdzie najwygodniej się siedzi kotu(owi) w bloku, gdzie nie ma kominka (tylko proszę nie wspominać o kuchence :evilbat: ) 8) hahahha na piecyku gazowym :-? No dobra, odpowiedź macie tu ;) :lol: Quote
dbsst Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='dbsst'][quote name='tajdzi']No dobra: gdzie najwygodniej się siedzi kotu(owi) w bloku, gdzie nie ma kominka (tylko proszę nie wspominać o kuchence :evilbat: ) 8) hahahha na piecyku gazowym :-? No dobra, odpowiedź macie tu ;) :lol: hahahahaha w zyciu bym nie zgadla hahahahahha Bogarka cuuudo Quote
tajdzi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Ona w ogóle uwielbia doprowadzać mnie do stanu przedzawałowego... łażę po domu, szukam, wołam - jej nie ma a potem patrzę - siedzi gdzieś na szafie i tylko łypie (a na imię reaguje - przyłazi!) Łobuz jeden...A ja tu mam już serce staruszka z tego wszystkiego :roll: Quote
M10M Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 tajdzi napisał(a):Ona w ogóle uwielbia doprowadzać mnie do stanu przedzawałowego... łażę po domu, szukam, wołam - jej nie ma a potem patrzę - siedzi gdzieś na szafie i tylko łypie (a na imię reaguje - przyłazi!) Łobuz jeden...A ja tu mam już serce staruszka z tego wszystkiego :roll: I tak masz dobrze, że na imię przybiega. Ja już pare razy przeszukałam klatke schodową i nic... :( A kotek (każdy ma takie wyskoki) spokojnie śpi w szafie. Najlepsza jest Żaba bo czarna i w ciemnym wnetrzu można szukac do upojenia. Jedyne co działa zawsze to otwarcie puszki. Ten dźwięk jest niezawodny... :thumbs: Quote
tajdzi Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 tyle, że Lońka to niejadek reaguje najwyżej na otwieranie wora z suchym :roll: Będę musiała grzechotkę kupić :lol: Quote
M10M Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 tajdzi napisał(a):tyle, że Lońka to niejadek reaguje najwyżej na otwieranie wora z suchym :roll: Będę musiała grzechotkę kupić :lol: A wiesz, że pisałam trochę bez zastanowienia, bo przecież moja Żabka też nie lubi puszki. To znaczy inaczej - ona je to mięcho ale wcale nie uważa, że to najlepsze co może się kotu przydarzyć. Woli suche. Reszta za puszkę da się posiekać a nawet polizać psu. Quote
Poświata Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 tajdzi napisał(a):tyle, że Lońka to niejadek reaguje najwyżej na otwieranie wora z suchym :roll: Będę musiała grzechotkę kupić :lol: No to ja mam problem załatwiony. Mój Dymuś reaguje na otwieranie lodówki :P :D :P . Nie wiem jak mocno musiałby spać, żeby nie usłyszeć tego dźwięku. Wyrywa go z najdalszych zakamarków chałupy. :P :P :P Quote
Bogarka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 [quote name='M10M']Bogarka poprosimy jeszcze pare słów o tej zakochanej parce :oops: sypiajacej wspólnie w takiej zgodzie To mój greyhound Bogar, i nasza kotka Krecia. Quote
AnkaW Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 To widzę że Lonia tak jak Harry, chwila nieuwagi otwarta szafa a on juz na górnych wieszakach wisi :evilbat: Quote
Bogarka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 tajdzi, nie za bardzo widze, gdzie jest ten kotek. W szafie? Quote
Bogarka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Nasza druga kotka Bandytka tez lubi wlazic do szaf i do szuflady z posciela, pare razy nawet zostala zamknieta i w jednym i w drugim Quote
AnkaW Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 A Harry uwielbia otwierać w nocy szufladę z bielizną córci i rano wszystko jest na dywanie a on w szufladzie. Quote
Patka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 koty w szafie raz ( sporp pewnie uz widziało ta fotke ) przypomne :D Luna kocha szafy pudła itp, a Waler preferuje pościel i reklamówki :D Poza tym wszystkie sybiraki chyba tak reagują drzwiczki od lodówki lub od szafki z karmą i kotek wyłania sie z najgłębszych czeluści :lol: Quote
Bogarka Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Ale fajne zdjecia :): A to jest nasza Bandytka Bandytka w siatce Quote
Poświata Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Bandytka robi magisterkę? Mądra kicia :D . Dymcio ciągle poniewiera się dzieciom po książkach i zeszytach, a żeby było ciekawiej to nie położy się z boczku tylko zawsze w centrum nauki :P :P :P . Muszę poszukać zdjęć :D . A to ciąg dalszy gdzie można znależć koteczka: do spania nadaje się też szafka z butami co ciekawsze, jest to zawsze część z butami pańcia :hmmmm: torby też uwielbiam – wszystkie! duże małe, papierowe, plastikowe a ostatnio trenuję intensywnie przed Wielkanocą:P :P :P p.s. Patuś kochana co ciebie ostatnio tak mało widzę??? Quote
Patka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Oj Dymek piekne oczy jak jajeczka wielkanocne :wink: :D Mnie mało widac juz się skarzyłam mam dwie prace i jakas taka zdechła jestem ciesze sie że wogóle moge do was zajrzec a jak juz jestem to nie mam czasu nawet pisnąc ale oglądam :o :D Dymus piekny Walery własnie myje futerko i czasem Lilith Quote
Recommended Posts