M10M Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 U nas w INTERMARCHE (Muszkieterowie) są takie dla psów i dla kotów. Ale ceny nie sprawdzałam bo moje jakoś żyją bez swoich własnych łyżeczek :D Quote
Poświata Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Wróciliśmy :P :P :P !!! Przebrnęłam dzielnie przez 24 strony i jestem pod wrażeniem Waszej pracowitości :wink: :P . Cieszę się, że wszyscy w dobrym zdrowiu (nie licząc mlecznej wpadki) i dobrych humorach :D . Tajdzi gratuluję nowego członka rodziny!!! Kicia jest piękna i zanosi się na super charakter :P . Zrobiło się nas tutaj sporo - mam w związku z tym wniosek o zrobienie remanentu/inwentaryzacji kto co ma, w jakiej ilości, imiona . Teraz dam chwile oczom wypocząć i niebawem wracam z fotkami :P . Quote
Poświata Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Na zaostrzenie apetytu Dymkowe wydanie walentynkowe :P : Quote
tajdzi Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Witaj Beatko!! :) Cieszę się, że nasze kocicho się podoba. A to kilka wczorajszych zdjęć...Jak to sobie brykała na ukochanym drapaczku I moje ulubione :) Zobaczcie, mam kotećka z niebieskimi oćkami ;) Quote
Poświata Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Podoba, podoba :P . Drapaczek też, zbieram się na zakup takiego, ale muszę chyba kasę do skarbonki zbierać po trochu, bo mi Wojtecki kilkuset zeta nie da tak od ręki :cry: . Powiedz kiedy odbierasz Filcie, bo to już chyba jakoś niedługo? Quote
tanita Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 tajdzia Ty nie biegasz z nią razem po tym drapaczku? :wink: 8) Quote
tajdzi Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Tanitko, Biegam, biegam 8) wspinam się, drapię i wkurzam Lońcię...A ta rozbrykana już wisiała zaczepiona pazurkami - do góry kołami i łapą próbowała myszkę jeszcze złapać :lol: chciałabym być tak wygimnastykowana Beatko, Szkoda słów. Filci nie ma. To co dostałam - to chłopak. Ponoć panieniek nie ma w miocie :roll: mimo iż miałam zapewnienie, że to MOJA Filcia... Załamałam się... Quote
tanita Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 tajdzi napisał(a): :lol: chciałabym być tak wygimnastykowana Praktyka czyni mistrza 8) Quote
Poświata Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Cholercia, ale Cię wyrolowała baba wstrętna :evilbat: . Miałam rację, mówiąc żebyś jej nie ufała, po moich doświadczeniach z Dymkiem :evil: :evil: :evil: . Uszy do góry :D !!! Zaczynamy odkładać forsę do skarbonki, Ty na nevkę, ja na drapak. Mam zacząć poszukiwania, czy chcesz ochłonąć??? Na kociej wystawie przed naszym wyjazdem był hodowca z Lublina z małymi nevami za 800 zł. Zresztą dawałam Ci jego namiary, może odezwij się do niego? Quote
Poświata Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Mam znalazłam tak na szybko: Pola Elizejskie spodziewany miot pod koniec lutego :angel:, może warto pomyśleć? Mama kociątek Syberion z Warszawy zobaczcie jakie cudeńka!!! Quote
tajdzi Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 :buzi: Bierzemy się Beatko za te nasze skarbonki ;) Bo mój TZ nawet dziś napomknął "Coś Lonia się chyba sama nudzi, to co z tym drugim kotem?" :lol: Tanitko, Ja ćwiczę, ćwiczę na nasze spotkanie... A może i Gringulec poćwiczy na Loniowym drapaku, a ty dasz się zakocić?:) Quote
Poświata Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Tajdzi, czy to umaszczenie czegoś Ci nie przypomina :P ??? A to jest kot bengalski :D :P :D . Quote
tajdzi Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 To jeszcze na miły początek dnia - seria Lońkowa :) Z serii - dziwne minki :o Uaaaaaaaaa To ja pójdę spać Ale mam oczyska...I nie zawacham się użyć! Quote
Patka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 hura Dymus wróćił i jak mu klimat słuzył coraz bardziej męski i urodziwy !!! Całuski :D :D :D Quote
tanita Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [quote name='tajdzi']Uaaaaaaaaa Ekhmm...to ja chyba z Gringiem jednak nie wpadnę, bo mi Lonia go zje :wink: :evilbat: Quote
Poświata Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Męskość i uroda (7miomiesięcznego kocurka) w całej krasie: Quote
malawaszka Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Tajdzi :klacz: za sesję z drapakiem - śliczne zdjęcia robisz :angel: no a Lonia faktycznie umaszczenie jak Bengalski :P Quote
tajdzi Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 tanita napisał(a):Ekhmm...to ja chyba z Gringiem jednak nie wpadnę, bo mi Lonia go zje Eeeeee, gdzie tam ona trenuje przed przyjazdem Gringulca :) Quote
Poświata Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Tajdzi a może takie cudeńko, cena tylko trochę wyższa niż u wstrętnej baby: Quote
adda Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 W swojej galerii już wklejałam, ale tutaj też dam. Truskawek po wycince (pracowałam nad kołtunami). Quote
anetta Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Wyglada jakby byl na Ciebei obrazony za ta wycinke :lol: :lol: Beatko, po prostu brak mi slow gdy widze Dymka :lookarou: Tajdzi, robisz niesamowite zdjecia ze swiatlem :loveu: i modelka tez jest niesamowita :angel: A kociaki ze stronek podanych przez Beatke+ ta kicia z czarnym nochalem.....zatkalo mnie!!! :roll: A tu cos dla was mam :D Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 [quote name='tajdzi']Witaj Beatko!! :) Cieszę się, że nasze kocicho się podoba. A to kilka wczorajszych zdjęć...Jak to sobie brykała na ukochanym drapaczku I moje ulubione :) Zobaczcie, mam kotećka z niebieskimi oćkami ;) o rany thrinity z Matrixa :o :lol: Walentynkowy Dymek :iloveyou: ja wiem ze on tak dla mnie ;) Quote
souris Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 dbsst Ty sobie nie rób nadzieji, On to zrobił dla mnie :lol: :wink: :wink: tajdzi masz cudo koteczkę, mnie się bardz9o podobają koty bengalskie ! :angel: :angel: :angel: Lonia jest śliczna koteczka :angel: :angel: Dojdzie do tego, że będę miała neve, rudą i bengalskiego :lol: :lol: :wink: :wink: Jak myślicie takie trio to dobry pomysł ? :lol: Quote
dbsst Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 souris napisał(a):dbsst Ty sobie nie rób nadzieji, On to zrobił dla mnie :lol: :wink: :wink: tajdzi masz cudo koteczkę, mnie się bardz9o podobają koty bengalskie ! :angel: :angel: :angel: Lonia jest śliczna koteczka :angel: :angel: Dojdzie do tego, że będę miała neve, rudą i bengalskiego :lol: :lol: :wink: :wink: Jak myślicie takie trio to dobry pomysł ? :lol: souris nawet nie probuj sie tu miedzy mnie a Dymka wcisnac nie ma szans ;) :) trio bardzo dobre ;) a jakie fotogeniczne :D Quote
Recommended Posts