Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

U nas w INTERMARCHE (Muszkieterowie) są takie dla psów i dla kotów. Ale ceny nie sprawdzałam bo moje jakoś żyją bez swoich własnych łyżeczek :D

Posted

Wróciliśmy :P :P :P !!!
Przebrnęłam dzielnie przez 24 strony i jestem pod wrażeniem Waszej pracowitości :wink: :P .
Cieszę się, że wszyscy w dobrym zdrowiu (nie licząc mlecznej wpadki) i dobrych humorach :D .
Tajdzi gratuluję nowego członka rodziny!!!
Kicia jest piękna i zanosi się na super charakter :P .

Zrobiło się nas tutaj sporo - mam w związku z tym wniosek o zrobienie remanentu/inwentaryzacji kto co ma, w jakiej ilości, imiona .
Teraz dam chwile oczom wypocząć i niebawem wracam z fotkami :P .

Posted

Witaj Beatko!! :)
Cieszę się, że nasze kocicho się podoba.
A to kilka wczorajszych zdjęć...Jak to sobie brykała na ukochanym drapaczku

I moje ulubione :) Zobaczcie, mam kotećka z niebieskimi oćkami ;)

Posted

Podoba, podoba :P .
Drapaczek też, zbieram się na zakup takiego, ale muszę chyba kasę do skarbonki zbierać po trochu, bo mi Wojtecki kilkuset zeta nie da tak od ręki :cry: .
Powiedz kiedy odbierasz Filcie, bo to już chyba jakoś niedługo?

Posted

Tanitko,
Biegam, biegam 8) wspinam się, drapię i wkurzam Lońcię...A ta rozbrykana już wisiała zaczepiona pazurkami - do góry kołami i łapą próbowała myszkę jeszcze złapać :lol: chciałabym być tak wygimnastykowana

Beatko,
Szkoda słów. Filci nie ma. To co dostałam - to chłopak. Ponoć panieniek nie ma w miocie :roll: mimo iż miałam zapewnienie, że to MOJA Filcia...
Załamałam się...

Posted

Cholercia, ale Cię wyrolowała baba wstrętna :evilbat: .
Miałam rację, mówiąc żebyś jej nie ufała, po moich doświadczeniach z Dymkiem :evil: :evil: :evil: .
Uszy do góry :D !!!
Zaczynamy odkładać forsę do skarbonki, Ty na nevkę, ja na drapak. Mam zacząć poszukiwania, czy chcesz ochłonąć??? Na kociej wystawie przed naszym wyjazdem był hodowca z Lublina z małymi nevami za 800 zł. Zresztą dawałam Ci jego namiary, może odezwij się do niego?

Posted

:buzi:
Bierzemy się Beatko za te nasze skarbonki ;) Bo mój TZ nawet dziś napomknął "Coś Lonia się chyba sama nudzi, to co z tym drugim kotem?"
:lol:

Tanitko,
Ja ćwiczę, ćwiczę na nasze spotkanie...

A może i Gringulec poćwiczy na Loniowym drapaku, a ty dasz się zakocić?:)

Posted

Wyglada jakby byl na Ciebei obrazony za ta wycinke :lol: :lol:

Beatko, po prostu brak mi slow gdy widze Dymka :lookarou:

Tajdzi, robisz niesamowite zdjecia ze swiatlem :loveu: i modelka tez jest niesamowita :angel:

A kociaki ze stronek podanych przez Beatke+ ta kicia z czarnym nochalem.....zatkalo mnie!!! :roll:

A tu cos dla was mam :D

Posted

[quote name='tajdzi']Witaj Beatko!! :)
Cieszę się, że nasze kocicho się podoba.
A to kilka wczorajszych zdjęć...Jak to sobie brykała na ukochanym drapaczku

I moje ulubione :) Zobaczcie, mam kotećka z niebieskimi oćkami ;)

o rany thrinity z Matrixa :o :lol:

Walentynkowy Dymek :iloveyou: ja wiem ze on tak dla mnie ;)

Posted

dbsst Ty sobie nie rób nadzieji, On to zrobił dla mnie :lol: :wink: :wink:

tajdzi masz cudo koteczkę, mnie się bardz9o podobają koty bengalskie ! :angel: :angel: :angel: Lonia jest śliczna koteczka :angel: :angel: Dojdzie do tego, że będę miała neve, rudą i bengalskiego :lol: :lol: :wink: :wink: Jak myślicie takie trio to dobry pomysł ? :lol:

Posted

souris napisał(a):
dbsst Ty sobie nie rób nadzieji, On to zrobił dla mnie :lol: :wink: :wink:

tajdzi masz cudo koteczkę, mnie się bardz9o podobają koty bengalskie ! :angel: :angel: :angel: Lonia jest śliczna koteczka :angel: :angel: Dojdzie do tego, że będę miała neve, rudą i bengalskiego :lol: :lol: :wink: :wink: Jak myślicie takie trio to dobry pomysł ? :lol:

souris nawet nie probuj sie tu miedzy mnie a Dymka wcisnac nie ma szans ;) :)

trio bardzo dobre ;) a jakie fotogeniczne :D