musia Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 A ja sobie czekam spokojnie niespokojnie do jesieni. Po wakacjach będą amory, a może i mój małżonek dojrzeje do posiadania kota :B-fly: Już mi się nigdzie nie spieszy. Teraz poznaję rasę, oglądam skojarzenia. Pożyjemy zobaczymy. Jakie kociaki mają szczepienia?, czy duży domek z przyległościami to naprawdę koszt rzędu 375 zł. :o Co jedzą i ile kosztuje miesięczny czy tyg. utrzymanie? Aha dostałam link do świnek morskich peruwiańskich.. Szlicczności http://darkel.tripod.com/caviessolidboars.html Niech mi ktoś odpowie na moje pytania. Bez względu na to czy będzie kociak jesienią czy nie. Quote
alina71 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Taki drapak jak ja mam kosztował 99zł na allegro, plus przesyłka. Z tym, że mi odbierał znajomy. Akurat mam dwa bo siostry kotka się nie przekonała do drapaka a ja potrzebowałam dwa dla obu dam. Quote
tajdzi Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 To teraz dzisiejsza sesja Loni ... Taka w "lampkowym" świetle :) NO COMMENTS :) Quote
Justa Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Jakie słodkości!!! :angel: :angel: :angel: I jak dzielnie udziela się na psim forum ;) A właśnie, jak sie z psiuńkiem dogaduje? Quote
tajdzi Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Kiepawo :( Ona na szafie lub na "wyższych piętrach" A piechol się nerwuje :( :cry: Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Alina patrząc na te drapaki a są swietne zaczynam się nad jednym zastanawiać :D Musia i co syberyjczyk czy birma :D Quote
musia Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 birma :kociak: tylko zobaczcie Jeżeli wogóle zamieszka to taki jak ta trójka z ciemnymi znaczeniami. Ja konserwatywna jestem. Gończy standardowe umaszczenie. birma - seal albo czekolada. Zobaczy się w naturze. A i kociak wystawowy nie kosztuje tam 3000 zł. A ciut wiecej niż 1/3 tej ceny. Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Och urocze gwiazdy :D :D A nie sybiraczki oj Ty TY :D :wink: Quote
musia Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Tu jest fajny drapak http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42978300 Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Ale kosmiczny prawdziwy, że tak to ujmę wypas :D Musia nieźle Cie wzieło .... :wink: Quote
musia Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Patka, co ty ja tylko pogłębiam wiedzę. Żeby cos mówić trzeba wiedzieć jak najwiecej. A tak przy okazji : Andrzej mówi nie - bo całkiem umrze. A potem do Opusa gada: no i co będzie biegało takie coś mrau, mrau. Opusik i wpije ci sie w kark. Ale nie bój się ja cie przeszkolę - pogonisz kota, itd, itd. A niech gada - jego prawo. Ja się nie napraszam, po prosty przegladam kociaki, a te powyzej sa za tapetę. A potem zmieniam na jego skuter (niedawny zakup). A potem następne spokojne miesiace, a potem wakacje, a potem jade do Jagielonki popracować nad artykułem , a potem zajrze do hodowczyni, żeby zobaczyć w naturze, a potem ... nie muszę przecież brać :lol: Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 jaaaaakie slodzieste te kociamberki :angel: Quote
Patka Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Musia boski plan ... usmiałam sie z wypowiedzi Andrzejka jesli tak moge :wink: Czyli juz się powoli oswaja z myslą a Ty mu pranko główki robisz - takie maleńkie hi hi ;) Piotr mój TZ kocha koty, ale najbardziej swoje :D Pozdrawiam musisz owszem wiedziec jak najwięcej wstąp do hodowli, ale nie gwarantuje, że wrócisz sama :D Quote
alina71 Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Ja z kilku wybrałam taki rodzaj drapaka jak mam i to był dobry wybór bo obie moje kotki uwielbiają spać w tych tubach co widać na zdjęciu. Ten duży też fajny. Myślę żeby coś im jeszcze sprezentować za jakiś czas. Co by się zbytnio nie nudziły i nie budzily mnie o 6 rano. ;) Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Alina przyzwyczajaj się kochana :D ale jak sie troszkę posuna w wieku to będa więcej spały :wink: :lol: Super w tych rapakach wygladaja narobiłas mi chętki kotom nie pokazywałam, bo by mnie zamęczyły żebym im kupiła :lol: :wink: Quote
ASA Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Wygrzebalam jeszcze takie zdjatka moic kociambrow " o przyszedl moj adorator " Kizia pod lawa " no teraz to mnie nie dopadna" "ale sama tez nie moge wyjsc" :( Funia spi Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 ASA boskie sa Twoje kociaczki superowe wręcz prosze jeszcze porcje fotek na obiad :D :wink: pozdrowionka Quote
tajdzi Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 ASA, masz chyba zimne podłogi, bo wszystkie twoje kociamberki noszą białe skarpeteczki 8) :lol: Mniaaaaam Quote
ASA Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 @ tajdzi no rzeczywiscie nie mam ogrzewania podlogowego :cry: Quote
ASA Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Funia i siostra Nie ma jak u mamy! Funia na moim niowiutkim nieoklaczonym kocu ! Zabawa w chowanego Quote
Pasavera Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 ASA :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Jejkuś jakie kochane :angel: :iloveyou: :angel: Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 ASa druga foteczka z mamusią boska :D zakochałam się :D Quote
AnkaW Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Cudowności :lol: Tylko miziać całować miziać i jeszcze raz wymiziać. Quote
Recommended Posts