Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mozna tego powstrzymac nawet jak ma sie futrzaka albo dwa lub więcej :D w domciu patrz dowód ten topic :wink: :lol:
Walery dla przypomnienia rasy Sib i Luna rasy schroniskowo-dachowej
Drugi ulubione miejsce składowania ton futra :lol: :wink:

Posted

A jaki wzrok ma skupiony pracuję tutaj :D Neska jeszcze się mieści na monitorze moje juz nie :-? :wink:
Super fota a jakie ma łapeczki jak Lusia bieluskie :D

Posted

A nasza Lonia dzielnie zwiedziła w nocy mieszkanie, potem usadziła się na nogach paneczka i przysnęła.
Tak o 4 zwiedziła swoją kuwetke, a potem zaczęła chrupać suche :) Chrup chrup
A potem rozmruczana przylazła i usiała mi na brzuchu i mrrr mrrr mrrrr i baranka i baranka ;)
A wczoraj przeżyła spotkanie z Azą...To znaczy Aza zaczęła szczekać, Lonia wskoczyła na zwiniętą wykładzinę.
Wczoraj zamontowaliśmy jej giciarski drapak...Ma chyba 5 pięter, kółeczko, domek i hamak :o Lonia zachwycona :)

bardzo głodna tanitka napisał(a):
tajdzi przyjadę i zjem Ci kota

Zapraszam :) Ale z Gringiem i pączkami :evilbat:

Posted

Nie wzięłam do pracy :( strasznie dużo tego jest
Ale dziś postaram sie ją na drapaku przyłapać, to wam pokażę jaki bajerancki jest
:)
Mam nadzieje, że mieszkanie będzie całe jak przyjdę :roll:

Posted

tajdzi napisał(a):
Zapraszam :) Ale z Gringiem i pączkami :evilbat:

Uważaj na to co proponujesz, bo jeszcze Was znajdę :wink: :evilbat:
I Patka ma racje, dużooo fotek ma tu być zaraz 8) , bo taką mi chętke na kota zrobiłaś tymi opowieściami, że ja nie wiem :D

Posted

tak tak!
Weź kotka! Polecam.
nawet nie wiesz jak fajnie mieć i kota i psa 8)
u nas przetestowane to było x czasu temu, gdzie wzieliśmy szczeniaka ze schroniska a kilka dni później na śmietniku znaleźliśmy taką tyciu tyciu kociamberkę.
No a potem to już tylko zabawy były :)Kot uznał psa za braciszka i razem chodzili na spacerki, razem się bawili i kot był kotopsem, a pies bronił kota jak swoje dzieciątko :wink:
polecam
i Gringo nie będzie obżerał mebli 8)

Posted

bardzo odważna tajdzi napisał(a):
No to się nie odgrażaj, tyklo w końcu przywieź tego Gringulca 8) :lol:

Skoro nalegasz :D , tylko skoczę po pączki :evilbat:

Posted

A ja dzisiaj zawarłam bliższą znajomosć z pewnym szarym dachowcem, który sobie mieszka w kiosku. Tzn często go widuję jak siada na tej półeczce, a babka z kiosku otwiera okienko i wpuszcza kota, komiczny widok :lol: Kot na zakupach. :lol: Bardzo sympatyczny kotek, dał się wymiziać, i pogłaskać po pieknym futerku. :D Czy da się rozróżnić płeć kota po spojrzeniu ? Bo jak się ten kot na mnie patrzył to od razu pomyślałam że to łona jest a nie łon. :hmmmm:

Posted

Zalezy róznie to okreslaja raz jako błękitny pregowany a w innycyh hodowlach jako srebrno czarna cętkowana maść :hmmmm: no niejwięcej taki jest mój aniołek Walery :D A w całości nie leżąc, a rzadko mozna go w pozie - stojącej złapać, wygląda mnie więcej tak :D

Posted

A oto ciepła i romantyczna ;) sesja Loni :)

To się rozmazalo, ale jest jęzorek :) Lona dba o czystość :)

Też trochę rozmazane :oops: ale widać jej umaszczenie...No po prostu miała dziadka tygrysa bengalskiego ;)

mam nadzieję, że nie zamęczylam zdjęciami :)

Posted

wooooow tajdzi jakie fajowe popstrykałaś foty i te kolorki takie ciepłe i kocio taki pręgowany. No normalnie widzę, że pełnia szczęścia odchodzi u Ciebie :D
I więcej, więcej fotek :evilbat: