AnkaW Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Musia nie można tego powstrzymać dopóki nie będziesz miała takiego w domu. A to i tak tylko na bardzo krótki czas. Quote
Patka Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Nie mozna tego powstrzymac nawet jak ma sie futrzaka albo dwa lub więcej :D w domciu patrz dowód ten topic :wink: :lol: Walery dla przypomnienia rasy Sib i Luna rasy schroniskowo-dachowej Drugi ulubione miejsce składowania ton futra :lol: :wink: Quote
alina71 Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 Patka no cudnie i jak wykorzystane miejsce co do kawałeczka. :) To teraz ja. Neska na monitorze pana. Quote
Patka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 A jaki wzrok ma skupiony pracuję tutaj :D Neska jeszcze się mieści na monitorze moje juz nie :-? :wink: Super fota a jakie ma łapeczki jak Lusia bieluskie :D Quote
tajdzi Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 A nasza Lonia dzielnie zwiedziła w nocy mieszkanie, potem usadziła się na nogach paneczka i przysnęła. Tak o 4 zwiedziła swoją kuwetke, a potem zaczęła chrupać suche :) Chrup chrup A potem rozmruczana przylazła i usiała mi na brzuchu i mrrr mrrr mrrrr i baranka i baranka ;) A wczoraj przeżyła spotkanie z Azą...To znaczy Aza zaczęła szczekać, Lonia wskoczyła na zwiniętą wykładzinę. Wczoraj zamontowaliśmy jej giciarski drapak...Ma chyba 5 pięter, kółeczko, domek i hamak :o Lonia zachwycona :) bardzo głodna tanitka napisał(a):tajdzi przyjadę i zjem Ci kota Zapraszam :) Ale z Gringiem i pączkami :evilbat: Quote
Patka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Tajdzi fotki pslisssss małego :lilangel: No szybciutko ...................... :wink: Quote
tajdzi Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Nie wzięłam do pracy :( strasznie dużo tego jest Ale dziś postaram sie ją na drapaku przyłapać, to wam pokażę jaki bajerancki jest :) Mam nadzieje, że mieszkanie będzie całe jak przyjdę :roll: Quote
tanita Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 tajdzi napisał(a):Zapraszam :) Ale z Gringiem i pączkami :evilbat: Uważaj na to co proponujesz, bo jeszcze Was znajdę :wink: :evilbat: I Patka ma racje, dużooo fotek ma tu być zaraz 8) , bo taką mi chętke na kota zrobiłaś tymi opowieściami, że ja nie wiem :D Quote
tajdzi Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 tak tak! Weź kotka! Polecam. nawet nie wiesz jak fajnie mieć i kota i psa 8) u nas przetestowane to było x czasu temu, gdzie wzieliśmy szczeniaka ze schroniska a kilka dni później na śmietniku znaleźliśmy taką tyciu tyciu kociamberkę. No a potem to już tylko zabawy były :)Kot uznał psa za braciszka i razem chodzili na spacerki, razem się bawili i kot był kotopsem, a pies bronił kota jak swoje dzieciątko :wink: polecam i Gringo nie będzie obżerał mebli 8) Quote
tanita Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Gringo już jakieś doświadczenie z kotami Petry ma :wink: Quote
tajdzi Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 No to się nie odgrażaj, tyklo w końcu przywieź tego Gringulca 8) :lol: Quote
tanita Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 bardzo odważna tajdzi napisał(a):No to się nie odgrażaj, tyklo w końcu przywieź tego Gringulca 8) :lol: Skoro nalegasz :D , tylko skoczę po pączki :evilbat: Quote
Patka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 No najlepsze sa kolanka pana do odpoczywania :D Nie ma czasu fotek pstrykać ale leżą wszędzie :) Quote
souris Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 A ja dzisiaj zawarłam bliższą znajomosć z pewnym szarym dachowcem, który sobie mieszka w kiosku. Tzn często go widuję jak siada na tej półeczce, a babka z kiosku otwiera okienko i wpuszcza kota, komiczny widok :lol: Kot na zakupach. :lol: Bardzo sympatyczny kotek, dał się wymiziać, i pogłaskać po pieknym futerku. :D Czy da się rozróżnić płeć kota po spojrzeniu ? Bo jak się ten kot na mnie patrzył to od razu pomyślałam że to łona jest a nie łon. :hmmmm: Quote
dbsst Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Patka ja jestem zakoffana zgadnij w kim ehhhhhh jaki on meski Quote
musia Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Patka Wiem, walery to kot syberyjski. A jakiego typu ma umaszczenie. Szylkret, Czarny z centkami ...???? Quote
AnkaW Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 I gdzie te fotki na drapaku? :fadein: Już sie nie mogę doczekać. Może Harremu coś takiego kupię? Tylko gdzie ja to wcisnę na tych 30 m. Quote
Patka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Zalezy róznie to okreslaja raz jako błękitny pregowany a w innycyh hodowlach jako srebrno czarna cętkowana maść :hmmmm: no niejwięcej taki jest mój aniołek Walery :D A w całości nie leżąc, a rzadko mozna go w pozie - stojącej złapać, wygląda mnie więcej tak :D Quote
Patka Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Anka W dziękuję w imieniu Walerego :buzi: Quote
tajdzi Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 A oto ciepła i romantyczna ;) sesja Loni :) To się rozmazalo, ale jest jęzorek :) Lona dba o czystość :) Też trochę rozmazane :oops: ale widać jej umaszczenie...No po prostu miała dziadka tygrysa bengalskiego ;) mam nadzieję, że nie zamęczylam zdjęciami :) Quote
tanita Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 wooooow tajdzi jakie fajowe popstrykałaś foty i te kolorki takie ciepłe i kocio taki pręgowany. No normalnie widzę, że pełnia szczęścia odchodzi u Ciebie :D I więcej, więcej fotek :evilbat: Quote
Pasavera Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 córa jakie foty boskie :angel: :angel: :angel: A jaki kotecek :iloveyou: Pierwsza fota boska :angel: :angel: :angel: więcej takich :P :D :P Quote
dbsst Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 nie wiem jakbym sie zachwycala to i tak bedzie za malo cuuuuuudo Quote
Recommended Posts