Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
tylke kotow czeka i okno na rozciez otwarte jak z ktoryms sie zjawie w chacie TZ mnie wywali chyba ze macie kota z ABS em ;)

A jakby podstępem, że to niby podrzucili sierotkę i jak tu na mróz i śnieg wywalić (u nas akurat zamieć istna)????

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

haha to wtedy zostalby kot i Szpila albo ja i kot albo ciagle ja i Szpila ;)

a leciec z 6 pieta troche sie boje nie ma nawet krzakow pod oknem coby mi upadek z zamortzowaly ;)

Posted

dbsst - to wyślij ślubnego na saksy do Anglii (albo na Wyspy Kanaryjskie) a Ty w tym czasie kota do domu. Jak wróci (ślubny) to kot będzie już zadomowiony i "po ptakach" :D

Posted

dbsst napisał(a):
o rany jak ja bym miala takiego kocura to bym normalnie go udusila z milosci

Wydaje Ci się, strasznie jest namolny z tym włażeniem wszędzie gdzie człowiek :evilbat:

Posted

Ratunku. Jak przyszłam dzisiaj z pracy to chałupy nie poznałam :o . Znowu ta spóła /kot + pies/ musieli się strasznie nudzić. Harry pozrzucał ze stołu chyba z kilogram jabłek i jedno ugotowane na twardo jajko. A lezało tak daleko w kąciku. Wchodze i co widzę. Zostało jedno nadgryzione jabłko pare ogryzków, resztę Gizmo zeżarł. Na dywanie śnieg? nie to pokruszone resztki ze skorupki z jajka, Gizmo zeżarł. Gazeta - która leżała wysoko na półce - strzępy. No i co z nimi mam zrobić, rozgonic tą spółkę z o.o.? :evilbat:

Posted

Ale mnie stron ominęlo tajdzi :klacz: :loveu:
M10M wiesz juz że kocham Twoje stado :D boskie są
Dbsst TZ hipnoza i skocieje mówię Ci!!!
Alina jaka cudna para szzcególnie podoba mi sie ta fota na kocim sprzęcie :wink:
pozdrowionka od futrzaków

Posted

Oj zaraz się opędzić nie będziesz mogła jako pierwsi z dyplomami i referencjami meldują sie Luna i Waler mamy na końcie juz wielu zakoconych :D :wink: (na serio)

Posted

boshe Patka to ja zapraszam i do siebie - koniecznie trzeba zakocić mojego TZ - ja sobie z tym nie radzę i on uparcie twierdzi, że koty są BE! i że w domu nie będziemy mieć kota - a wyobrażacie sobie dom na wsi BEZ kotów???? bo ja nie :-? :evil:

Posted

Oj to prawda po prostu wielu panów ma wpojone (nie wiem skąd te zabobony) ze kot jest fuj, ale mozna naprawdę prawie każdego przekonać :D uwieżcie mi Waler nawet dostał od koleżanki, która nie znosiła kotów (bo nie znała domowych)
Pozdrawiam zakoconych :D

Posted

u mnie jest gorzej bo moj woli koty od psow a kota w domu nie kce :-? 8) hmmmm

waszeczko ja sobie nie wyobrazam domu na wsi bez kotow

ale wyobrazam sobie jak bede do Was przyjezdzac ze Szpilowa ;)