Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy lepszy aparat od siostry i mąż cały wieczór latał za kotami.
Może się jeszcze nie kochają i czasem czarna dołoży siwej, ale właśnie teraz np rozrabiają w dużym pokoju. ;)

Dziękuję. :)

Posted

Po przesunięciu serialu o Piesiaku i Mruczysławie na inny kanał strasznie się tu zrobiło słodko i milusio. Pora chyba na wprowadzenie odrobiny prawdziwego brutalnego życia i prawdy o stosunkach psio - kocich.

Pinki właśnie zapowiedział Hamletowi, że jeśli jeszcze raz położy swój kudłaty łeb na jego (Pinkiego) osobistym stole, to sobie inaczej pogadają...

Posted

Justa napisał(a):
:o :o :o

Czyżby kotek za pieskiem nie przepadał? :lol:

Hamlet jest stanowczo zbyt żywiołowy dla moich kotów. Jego wizja wzajemnej przyjaźni polega na próbach zabrania kota w pysk i zaniesienia na swoje posłanie, gdzie będzie się można z nim pobawić. Koty mają zdecydowanie inną wizję :D

Posted

[quote name='tajdzi']W piątek zamieszka u mnie Koteczka
:lol: :lol: :lol: :lol:

Więcej danych, więcej danych, potrzeba więcej danych!!!!

dbsst Pinki to jest najwiekszy lizus na całej kuli ziemskiej. Wystarczy, że człowiek na chwilę usiądzie a on już łeb pcha pod ręce. Jak go nie zaczniesz głaskać to ci wręcz pod rękę wpełznie. On tylko wobec Hamleta i Kotecki taki bojowy. Nawet Yoshko - kastrat o połowę od niego mniejszy też go czasem pogoni.

Posted

[quote name='M10M'][quote name='tajdzi']W piątek zamieszka u mnie Koteczka
:lol: :lol: :lol: :lol:

Więcej danych, więcej danych, potrzeba więcej danych!!!!

dbsst Pinki to jest najwiekszy lizus na całej kuli ziemskiej. Wystarczy, że człowiek na chwilę usiądzie a on już łeb pcha pod ręce. Jak go nie zaczniesz głaskać to ci wręcz pod rękę wpełznie. On tylko wobec Hamleta i Kotecki taki bojowy. Nawet Yoshko - kastrat o połowę od niego mniejszy też go czasem pogoni.

M10M mowisz to mi ulzylo ;) bo myslalam ze z krwawa bestia mieszkasz ;)

tajdzi koteCka ale jak ale ja tez kce jak Ty to zrobilas :angel:

Posted

już się rozpisywałam :)
W piątek przyjedzie do nas Lenia - koteczka znajdka (ktoś ją do śmietnika wyrzucił :evilbat: ) tygrys prawdziwy :)
A do tego moje drogie panie, za niedługi czas trafi do nas Filcia - siostrzyczka Dymka :)
Wot cała historia
Będą dwie koteczki :)
I trzymajcie kciuki żeby mi chałupy nie zżarły ;)
Już przyjmuję zapisy na opiekowanie się i domem i kotami w wakacje ;) Ktoś chętny?
A do tego w sobotę odwiedzą nas Aza z Agnes i będziemy zaprzyjaźniać koty z psami :roll: fiuuuuu
ciężki weekend będzie :)

Posted

tajdzi napisał(a):
już się rozpisywałam :)
W piątek przyjedzie do nas Lenia - koteczka znajdka (ktoś ją do śmietnika wyrzucił :evilbat: ) tygrys prawdziwy :)
A do tego moje drogie panie, za niedługi czas trafi do nas Filcia - siostrzyczka Dymka :)
Wot cała historia
Będą dwie koteczki :)
I trzymajcie kciuki żeby mi chałupy nie zżarły ;)
Już przyjmuję zapisy na opiekowanie się i domem i kotami w wakacje ;) Ktoś chętny?
A do tego w sobotę odwiedzą nas Aza z Agnes i będziemy zaprzyjaźniać koty z psami :roll: fiuuuuu
ciężki weekend będzie :)

siostra Dymka tego Dymka przystojniaka :o o nie znaczy o tak

to ja sie moge caaaaaaaaaaaaaalutenkie wakacje Twoim domem i zwierzyncem zajmowac

czekam na foty z zaprzyjazniania ;)

Posted

dbsst napisał(a):
hahaha ja tez kce tak ja tez

Chcesz też być hipnotyzowana czy też chcesz kota? Z tym drugim przecież nie może być problemu - tyle kotów czeka....

Posted

tajdzi napisał(a):
No, przyznam, że się pietram, (....)
Ale polubić się muszą i już :)
Nie ma opcji

Polubią się na pewno. W najgorszym przypadku będą się jedynie tolerować ale skoro kociaki młode to pewnie nie będzie żadnych scysji i po pierwszych strachach zapanuje miłość do grobowej deski....