Justa Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 A był ktoś może na Wystawie Kotów w Warszawskiej Hali Expo? ;) Ja właśnie wróciłam ;) Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Wiesz co Justa jestes okrutna :cry: :wink: takie rzeczy opowiadać a jakies foty masz to chociaz mnie pociesz niechaj przycmią medaliści Walerka :wink: :D Quote
Justa Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Nie no, ja nie chciałam nic złego ;) Tak po rpostu zapytałam ;) A fotek nie mam, bo nie wiedziałam, że można robić :-? (coś mi sie obiło o uszy, że nie można) Pozatym dosżłam do wniosku, że wystawcy psów mają o wiele więcej roboty z piecholkami niż kociarze! Bo pies musi umiec ładnie chodzić, musi umiec ładnie stanąć i siadac kiedy mu każą (drogą telepatii czasem :o ) . A kotki sobie śpią w klatkach, a, potem sędziowie je obmacują i tyle. Wolę wystawy psów. Nie ma to jak psia ślina, szczekanie, kudły unoszące sie w powietrzu :D Coś się dzieje ;) Quote
baskomaniak Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='M10M']Patkaa u mnie te zdjęcia Walerego się nie wyświetlają - link jest do strony głownej: http://www.imageshack.us/ A przecież ja tu za główną fankę Walerego robię. Co mam nieszczęsna uczynić, żeby ulubione kocię obejrzeć? :( [quote name='Patka']M10M Nie wiem co jest może się źle strona załadowała Dbsst widzi ja widze :D więc nie wiem co poradzić wysłałam tak jak zawsze :D Patka, Proponuję usunąć ze wspomnianego postu część ścieżki, która może być w niektórych przypadkach błędnie interpretowana. I tak, zamiast: Thanks to ImageShack for Free Image Hosting pozostawić tylko link do samego zdjęcia, czyli zamienić na: ... i po kłopocie. Efekt poniżej: CUDNY KOTEK :D :D Pozdrawiam. :D Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Baskomaniak tak tez zrobie, bo wtdawało mi sie że to stanowi problem oni ciągle linki zmieniaja na tym serwerze :-? :wink: dzięki za info i podziwianko Walera :wink: :D Quote
M10M Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Baskomaniak dzięki za pomoc. Patka Walery cudo - jak zawsze. Jak ten facet to robi :lol: :lol: :lol: A u mnie Kotecka wciąż czeka pod telefonem: zadzwoni ten kocur w końcu, czy nie zadzwoni... :oops: Quote
M10M Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Patka napisał(a):masz tz kocia sekretarkę :D :wink: Tak... Na pytanie "czy jest ktoś w domu?" odpowiada: "miauuu być" :D Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 :cunao: a zostawia sierśc na słuchawce :wink: :D Quote
M10M Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Patka napisał(a)::cunao: a zostawia sierśc na słuchawce :wink: :D Ja tylko nieśmiało chciałam przypomnieć: 4 koty i 2 psy w tym jeden wielki, kudłaty. U mnie w domu nie ma miejsca, w którym nie ma sierści. Nawet w pokoju, który ma osobne wejście i do którego moja córka nie wpuszcza zwierzaków, bo na podłodze ma 3000 puzzli ułożonych - też są kudły.... :cry: Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 W pełni rozumiem ja mam sztuk 3 i tez dużżżo siersci :wink: :D da się z tym życ :D pozdrówka Quote
baskomaniak Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='M10M']...Ja tylko nieśmiało chciałam przypomnieć: 4 koty i 2 psy w tym jeden wielki, kudłaty. U mnie w domu nie ma miejsca, w którym nie ma sierści. Nawet w pokoju, który ma osobne wejście i do którego moja córka nie wpuszcza zwierzaków, bo na podłodze ma 3000 puzzli ułożonych - też są kudły.... :cry: Już sobie wyobrażam sekundową "wizytę" w pokoju z puzzlami na podłodze. :o Zdecydowanie łatwiej wyzbierać kudły... :roll: Ale, gdyby coś... to miej aparat w pogotowiu... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
M10M Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 baskomaniak napisał(a): Ale, gdyby coś... to miej aparat w pogotowiu... :wink: :D Po co w pogotowiu? Przecież te zwłoki (a z pewnością długo by zwierzaki nie pożyły po rozwaleniu tych puzzzli) nigdzie juz nie uciekną. Nawet mój byle jaki aparat zdąży zrobić zdjęcia. :P Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No wiesz M10M puzzle zawsze da się poskałdać a kotki no nie wiem :evilbat: :wink: Prosze jeszcze fotki masz 5 razy więcej okazji do ich robienia :wink: :D Quote
M10M Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Kotki mają 9 żyć :D :D :D Przeciez zartowałam - najwyżej ja jako opiekunka tych psów i kotów poniosłabym śmierć gwałtowną - one pewnie by przeżyły. A oto gruba Kotecka (wcale nie jest gruba tylko na zdjęciu tak wyszła) Quote
baskomaniak Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Oto poukładane kocio-puzzle w krainie zabawek... ...w osłonie miskowej... :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 matko jakie cudowne ten tricolorek mój juz jest wirtualnie :wink: :D super fota :D Quote
M10M Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 baskomaniak napisał(a):Oto poukładane kocio-puzzle w krainie zabawek... ...w osłonie miskowej... :wink: Po prostu paluszki lizać (kocie???) :P Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 A ten rudy jaką ma mine zdegustowaną :wink: :D boskość Quote
dbsst Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 ehhhhh wrocilam wlasnie od Poterka Coli cuuuuuuuuuuuuudo ja tez kce kotka Quote
Cola Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Ty wróciłaś do domu..a mi Poter gdzieś zaginął :evil: Mam nadzieję, że tylko gdzieś się schował na drzemkę i zaraz wyjdzie popsitulać się do mnie :) Quote
Manu Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Wprawdzie to Galeria, ale nie Dogomaniaków :wink: - więc aż taka rygorystyczna nie będę, tym bardziej, że szybko wróciliście do tematu 8) :lol: :wink: Quote
dbsst Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Cola napisał(a):Ty wróciłaś do domu..a mi Poter gdzieś zaginął :evil: Mam nadzieję, że tylko gdzieś się schował na drzemkę i zaraz wyjdzie popsitulać się do mnie :) hhheeeeeeeeeeeeeeemmmm ten tego tak sie skolada ze jakis poczochrany grzbiet wystaje z mojej torby cholender jak to sie stalo ;) Manu jestes koooooochana :buzi: Quote
M10M Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Petra_']Hmm... Co oni tam robią? Jak to co? Kocie Walentynki rozpoczęły :P :oops: :P :oops: Quote
Recommended Posts