Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no, ja nie chciałam nic złego ;) Tak po rpostu zapytałam ;) A fotek nie mam, bo nie wiedziałam, że można robić :-? (coś mi sie obiło o uszy, że nie można)
Pozatym dosżłam do wniosku, że wystawcy psów mają o wiele więcej roboty z piecholkami niż kociarze! Bo pies musi umiec ładnie chodzić, musi umiec ładnie stanąć i siadac kiedy mu każą (drogą telepatii czasem :o ) . A kotki sobie śpią w klatkach, a, potem sędziowie je obmacują i tyle.
Wolę wystawy psów. Nie ma to jak psia ślina, szczekanie, kudły unoszące sie w powietrzu :D Coś się dzieje ;)

Posted

[quote name='M10M']Patkaa u mnie te zdjęcia Walerego się nie wyświetlają - link jest do strony głownej: http://www.imageshack.us/
A przecież ja tu za główną fankę Walerego robię. Co mam nieszczęsna uczynić, żeby ulubione kocię obejrzeć? :(

[quote name='Patka']M10M Nie wiem co jest może się źle strona załadowała Dbsst widzi ja widze :D więc nie wiem co poradzić wysłałam tak jak zawsze :D

Patka,
Proponuję usunąć ze wspomnianego postu część ścieżki, która może być w niektórych przypadkach błędnie interpretowana.
I tak, zamiast:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

pozostawić tylko link do samego zdjęcia, czyli zamienić na:

... i po kłopocie. Efekt poniżej:

CUDNY KOTEK :D :D
Pozdrawiam.
:D

Posted

Baskomaniak tak tez zrobie, bo wtdawało mi sie że to stanowi problem oni ciągle linki zmieniaja na tym serwerze :-? :wink:
dzięki za info i podziwianko Walera :wink: :D

Posted

Baskomaniak dzięki za pomoc.
Patka Walery cudo - jak zawsze. Jak ten facet to robi :lol: :lol: :lol:
A u mnie Kotecka wciąż czeka pod telefonem: zadzwoni ten kocur w końcu, czy nie zadzwoni... :oops:

Posted

Patka napisał(a):
:cunao: a zostawia sierśc na słuchawce :wink: :D

Ja tylko nieśmiało chciałam przypomnieć: 4 koty i 2 psy w tym jeden wielki, kudłaty. U mnie w domu nie ma miejsca, w którym nie ma sierści. Nawet w pokoju, który ma osobne wejście i do którego moja córka nie wpuszcza zwierzaków, bo na podłodze ma 3000 puzzli ułożonych - też są kudły.... :cry:

Posted

[quote name='M10M']...Ja tylko nieśmiało chciałam przypomnieć: 4 koty i 2 psy w tym jeden wielki, kudłaty. U mnie w domu nie ma miejsca, w którym nie ma sierści. Nawet w pokoju, który ma osobne wejście i do którego moja córka nie wpuszcza zwierzaków, bo na podłodze ma 3000 puzzli ułożonych - też są kudły.... :cry:

Już sobie wyobrażam sekundową "wizytę" w pokoju z puzzlami na podłodze. :o
Zdecydowanie łatwiej wyzbierać kudły... :roll:
Ale, gdyby coś... to miej aparat w pogotowiu... :wink:
Pozdrawiam.

Posted

baskomaniak napisał(a):

Ale, gdyby coś... to miej aparat w pogotowiu... :wink:

Po co w pogotowiu? Przecież te zwłoki (a z pewnością długo by zwierzaki nie pożyły po rozwaleniu tych puzzzli) nigdzie juz nie uciekną. Nawet mój byle jaki aparat zdąży zrobić zdjęcia. :P

Posted

No wiesz M10M puzzle zawsze da się poskałdać a kotki no nie wiem :evilbat: :wink:
Prosze jeszcze fotki masz 5 razy więcej okazji do ich robienia :wink: :D

Posted

Kotki mają 9 żyć :D :D :D
Przeciez zartowałam - najwyżej ja jako opiekunka tych psów i kotów poniosłabym śmierć gwałtowną - one pewnie by przeżyły.

A oto gruba Kotecka (wcale nie jest gruba tylko na zdjęciu tak wyszła)

Posted

Ty wróciłaś do domu..a mi Poter gdzieś zaginął :evil:
Mam nadzieję, że tylko gdzieś się schował na drzemkę i zaraz wyjdzie popsitulać się do mnie :)

Posted

Wprawdzie to Galeria, ale nie Dogomaniaków :wink: - więc aż taka rygorystyczna nie będę, tym bardziej, że szybko wróciliście do tematu 8) :lol: :wink:

Posted

Cola napisał(a):
Ty wróciłaś do domu..a mi Poter gdzieś zaginął :evil:
Mam nadzieję, że tylko gdzieś się schował na drzemkę i zaraz wyjdzie popsitulać się do mnie :)

hhheeeeeeeeeeeeeeemmmm ten tego tak sie skolada ze jakis poczochrany grzbiet wystaje z mojej torby cholender jak to sie stalo ;)

Manu jestes koooooochana :buzi: