malawaszka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 adda napisał(a):Ależ to towarzystwo spragnione jest kotecków :o A ja Trusiaczka czasami odganiam jak mi furkoli pod nosem :oops: niedobla :evil: Quote
M10M Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 No proszę, nie było mnie kilka godzin a tu 3 strony wypisane jak byk (jak kocur? :roll: ) Potem się dziwicie że malawaszka nawet pod psychopatów nie będzie podlegać. Wszyscy kociarze niedługo będą mieli tak samo. O sensie życia dyskutować nie będę - nie ma sensu. O kotach mogę. Ci co nie mają ich powinni natychmiast rozpocząć stosowne starania i tyle. A ode mnie koty z jajami A tak nawiasem: gdzie jest Basenji? :o Quote
adda Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 dbsst napisał(a):no nie niegrzeczna dziewczynka odganiac takiego przystojniaka On ma ten swój nos jakiś taki mały, nie można soczyście pocałować 8) Quote
Patka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 M10M jak zawsze Twoje koty przechodza najsmielsze marzenia dowcipkowania super są chciałabym je poznac :lol: :wink: Jak kiraja jajka z wytłaczanek ale brzuch mnie ze smiechu boli :cunao: Tajdzi ale cudo gadaj .... :wink: Malawaszka oto kotecek dla Ciebie .... Thanks to ImageShack for Free Image Hosting a nawet dwa do wyboru do koloru :wink: Quote
daga10011 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Oba sa takie cudne :P .A gdzie Lilith????????? :P .Nie spi z nimi??????? Quote
M10M Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Patka napisał(a): chciałabym je poznac :lol: :wink: Wiesz - ja mieszkam w Tczewie, to nie tak daleko. Zapraszam latem na działkę :D Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 M10M nie kuś :wink: zwalimy sie do Ciebie cała gromadką :wink: :D Ale one sa boskie naprawdę nie mogę ja na nie patrzę :lol: Daga czasem sypia Lilith z Walerym, bo z Luna się nie kochają raczej omijają... Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 A tak sypiaja moje robaczki, ale Waler urodzony model postanowił popozowac i wstał :wink: :D Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie super zdjecie i ten Walery ihhh przystojny jest przystojny Quote
Pasavera Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Jakie pikne zielone oczki :angel: :angel: :angel: Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 POTRAFIą ZAHIPNOTYZOWAC JAK NP CHCE JESC !!! :D a cała reszczta potrafi zamruczec na amen :wink: Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Dbsst oj ja nie wiem on bardzooo głosno miałczy wie chlopak czego chce od życia ... :wink: Ale co tu kryc ma chlopaczek urok osobisty ... :wink: Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Patka on jest tak piekny ze moze sobie mialczec nie wiem jak glosno mam z milon zatyczek do uszu wiec loz ;) jakos topszejdzi hihihi Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No wiesz o tym nie pomyslalam o zatyczkach ale jakoś nie mam serca a jak maja mi coś ważnego do powiedzenia .... :wink: :D Luna prawie nie miałczy więc mówię że się wyrównuje (za Lilith tez się panicz W namiałczy :wink: ) pozdrowionka Quote
M10M Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Patkaa u mnie te zdjęcia Walerego się nie wyświetlają - link jest do strony głownej: http://www.imageshack.us/ A przecież ja tu za główną fankę Walerego robię. Co mam nieszczęsna uczynić, żeby ulubione kocię obejrzeć? :( Quote
dbsst Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Patka napisał(a):No wiesz o tym nie pomyslalam o zatyczkach ale jakoś nie mam serca a jak maja mi coś ważnego do powiedzenia .... :wink: :D Luna prawie nie miałczy więc mówię że się wyrównuje (za Lilith tez się panicz W namiałczy :wink: ) pozdrowionka no w sumie mialczy bo kce cos powiedziec wiec nialadnie byloby zatykac uszy :oops: Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 M10M Nie wiem co jest może się źle strona załadowała Dbsst widzi ja widze :D więc nie wiem co poradzić wysłałam tak jak zawsze :D Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 M10M a teraz z dedykacją ... troszkę poruszone, ale udało mi sie je tylko tak złapać ja sie "czulą" do siebie wstydza się prz aparacie okazywać uczuc :wink: :D Quote
anetta Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Ooo dzysis, moglabym sie na Walerego patzec godzinami :ekmm: :iloveyou: Quote
alina71 Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Wow Walery przystojny facio jest. :D :D :D Pięknie pozuje. :) Quote
dbsst Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Rany jak mu musi byc dobrze taka dama go gila ehhhhh Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Lilith najbardziej lubi jak on jej łepek wylizuje - podstawia się i zamyka oczka, a jak ona chce oblizac Walera, to on najczęsciej (jak go Lilith nie złapie) ucieka .... ciekawe dlaczego .... :wink: Ogólnie miłośc oststni kwitnie na całego :lol: Quote
Recommended Posts