adda Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 malawaszka napisał(a)::o :oops: :oops: :oops: tego nie było :o :oops: :oops: :oops: Yhyyy... Quote
dbsst Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 malawaszka napisał(a)::o :oops: :oops: :oops: tego nie było :o :oops: :oops: :oops: hahahahaha malawaszka :buzi: za poprawienie humorku z rana D hahaha spostrzegawczosc 10 ;) Quote
dbsst Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 hahahaha moze i zmeczona ale ubaw mialam i tak hihihi Quote
Poświata Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Ja się zgadzam na kociomanię.pl, tym bardziej że już pojawiła się opozycja :P . Quote
malawaszka Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 mnie jakoś lepiej brzmi kotomania.pl ale kociomania też jest wporzo :D aaa no i gdzie ta kociomania miałaby być?? chodzi o jakiś dział na forum czy tylko ten topic? :oops: tylko się nie śmiać znowu :roll: Quote
Poświata Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Tutaj, tutaj, dział to za dużo szczęścia :P . Wystarczy topic. Quote
AnkaW Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Nowa nazwa super, tylko czy jak będzie sama kociomania.pl to nie przeniosą sie tu sami kociarze i jeszcze w dodatku tacy co nie lubią psów? Quote
dbsst Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 [quote name='malawaszka']mnie jakoś lepiej brzmi kotomania.pl ale kociomania też jest wporzo :D aaa no i gdzie ta kociomania miałaby być?? chodzi o jakiś dział na forum czy tylko ten topic? :oops: tylko się nie śmiać znowu :roll: waszeczko :buzi: hahahahahaha musialam sie zasmiac ;) jestes koffana :D Aniu my nie wpuscimy tu ktotomaniakow ;) tu tylko moga byc psychokoty Quote
Manu Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 1. kotomania.pl 2. PSYchoKOTOmania.pl ? 3. psiokociomania.pl ? 4. psio-kocia-mania.pl ? 5. kocia_dogomania.pl :lol: ? 6. KOCIOdogomania.pl ? To które ? A może macie jeszcze jakies propozycje ? Quote
tajdzi Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 a może zaKOTowana_dogomania? albo dogoKOTOmania :lol: :lol: Quote
adda Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 Mi podoba się zakoceni, nawet zagłosowałam :D Quote
dbsst Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 hihihihi zobaczymy co na z tego wyjdzie ;) Quote
Patka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Oj dwa dni a Tyle mnie ominęło :wink: :D Ciekawe czy i kedy zaczęłoby Wam mnie brakowac :wink: Ja juz tez swój TYP obstawiłam :lol: A to maleńki prezencik dla fanów Luny :wink: :D Quote
malawaszka Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 :angel: jaki rozkoszny języczek :angel: Lunki są najpiękniejsze na świecie :D :P Quote
souris Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Patka Ty obrzydliwa sadystyczna kobieto ! Tylko jedną fotkę wstawić ...!!! :evil: :evil: :evil: Ona ma takie śliczne łapeczki :lilangel: Jedna fanka jest załatwiona Luną na amen. :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts