Poświata Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 [quote name='M10M'] Dzisiaj Pinki prezentuje się jako "nadzorca kuchenny" - sprawdza czy to co mam zamiar pichcić aby bedzie nadawać się do jedzenia. http://www.republika.pl/psy_koty/na_dodomanie/pomoc_kuchenna.JPG :P Toć wiadomo, że kot nieświeżego nie zje, nikomu nie grozi więc zatrucie. Dobry kotecek :D . Quote
AnkaW Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 O RANY ALE SIĘ NAOGLĄDAŁAM. Super fotki. :P Musze moje stworzonka znów troche pośledzic z aparatem. Quote
AnkaW Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Ale co sie dzieje z Mruczysławem? Czyżby tak nażarł się psich chrupek że mu zaszkodziło? :angel: Quote
daga10011 Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 M10M-kicius musial nadzorowac cala sprawe-czy aby rodziny nie chcesz otruc :D ..a druga fotka rewelka-Matrix :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 Manu napisał(a):Zmieniłam tytuł topiku 8) Autor nie ma nic przeciwko ?... :roll: Nie ma :D Quote
Manu Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='Manu']Zmieniłam tytuł topiku 8) Autor nie ma nic przeciwko ?... :roll: Nie ma :DTak mi chodzi po głowie, żeby w ogóle zostawić tylko: kociomania.pl Quote
Poświata Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 I bardzo fajnie, tu jest lepsza atmosfera niż na kocich forach. Może dlatego, że umiemy kochać i koty i psy :P :P :P . Galeria "KOTY NASZYCH PSÓW...." i "PIES Z KOTEM co dalej...." są moimi ulubionymi. Ktoś mi nawet zwrócił uwagę, że porzuciłam swoją grupę i na dobre się tu przeniosłam :P . Quote
M10M Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Czyli co? Jak ktoś kocha psy to kocha cały świat? :o (pomijając Basenji, który nie lubi kotów i pewnie jak Kargul żeby sie napatrzec na wroga nie opuszcza ani dnia na tym temacie :wink: ) Quote
Poświata Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 M10M Może nie od razu cały świat, ale zdecydowanie tu jest lepsza atmosfera, niż na kocim forum :P . Czym to tłumaczyć nie wiem :niewiem:. A uwaga w nawiasie :roflt: celna, oj celna. Quote
adda Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 [quote name='Manu']Tak mi chodzi po głowie, żeby w ogóle zostawić tylko: kociomania.pl No ładne kwiatki :wink: Jak sobie życzysz Manu :D Quote
Poświata Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Podwoiło się. Manu proszę o skasowanie :oops: :lol: Quote
Manu Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='Manu']Tak mi chodzi po głowie, żeby w ogóle zostawić tylko: kociomania.pl No ładne kwiatki :wink: Jak sobie życzysz Manu :DAleż tak drastyczne zmiany :wink: wprowadzę dopiero, jak inni będa chcieli też 8) Quote
M10M Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Znaczy co Manu? Mamy głosować? Ja osobiście nie mam nic przeciwko ale wobec tego niech się wypowiedzą ci, którzy tu najwięcej "działają" :roll: Quote
adda Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 Manu napisał(a):Ależ tak drastyczne zmiany :wink: wprowadzę dopiero, jak inni będa chcieli też 8) To może zrób tak: na razie niech się wszyscy oswajają z nowym tematem, a jak już dobrze w pamięć tudzież podświadomość wryje się kociomania, to usuniesz resztę :D Quote
Manu Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 No to tak czy inaczej poczekamy z decyzją :D Quote
dbsst Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 M10M to z truposzem drastyczne ;) http://www.republika.pl/psy_koty/na_dodomanie/pomoc_kuchenna.JPG ja tak z pewna nutka niesmialosci obstaje za Kociomania.pl ;) Quote
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 ejjj jaka kociomania??? gdzie jest??? przegapiłam coś znowu?? :oops: Quote
adda Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 malawaszka napisał(a):ejjj jaka kociomania??? gdzie jest??? przegapiłam coś znowu?? :oops: Roztrzepana malawaszka :lol: Quote
adda Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 malawaszka napisał(a):no powiedz mi bo nie wiem :( A patrzyła na temat topiku? Hę? Quote
malawaszka Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 :o :oops: :oops: :oops: tego nie było :o :oops: :oops: :oops: Quote
Recommended Posts