Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'][quote name='Manu']Zmieniłam tytuł topiku 8)
Autor nie ma nic przeciwko ?... :roll:
Nie ma :DTak mi chodzi po głowie, żeby w ogóle zostawić tylko: kociomania.pl

Posted

I bardzo fajnie, tu jest lepsza atmosfera niż na kocich forach.
Może dlatego, że umiemy kochać i koty i psy :P :P :P .
Galeria "KOTY NASZYCH PSÓW...." i "PIES Z KOTEM co dalej...." są moimi ulubionymi. Ktoś mi nawet zwrócił uwagę, że porzuciłam swoją grupę i na dobre się tu przeniosłam :P .

Posted

Czyli co? Jak ktoś kocha psy to kocha cały świat? :o
(pomijając Basenji, który nie lubi kotów i pewnie jak Kargul żeby sie napatrzec na wroga nie opuszcza ani dnia na tym temacie :wink: )

Posted

M10M Może nie od razu cały świat, ale zdecydowanie tu jest lepsza atmosfera, niż na kocim forum :P . Czym to tłumaczyć nie wiem :niewiem:.
A uwaga w nawiasie :roflt: celna, oj celna.

Posted

[quote name='Manu']Tak mi chodzi po głowie, żeby w ogóle zostawić tylko: kociomania.pl
No ładne kwiatki :wink:
Jak sobie życzysz Manu :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='Manu']Tak mi chodzi po głowie, żeby w ogóle zostawić tylko: kociomania.pl
No ładne kwiatki :wink:
Jak sobie życzysz Manu :DAleż tak drastyczne zmiany :wink: wprowadzę dopiero, jak inni będa chcieli też 8)

Posted

Znaczy co Manu? Mamy głosować? Ja osobiście nie mam nic przeciwko ale wobec tego niech się wypowiedzą ci, którzy tu najwięcej "działają" :roll:

Posted

Manu napisał(a):
Ależ tak drastyczne zmiany :wink: wprowadzę dopiero, jak inni będa chcieli też 8)

To może zrób tak: na razie niech się wszyscy oswajają z nowym tematem, a jak już dobrze w pamięć tudzież podświadomość wryje się kociomania, to usuniesz resztę :D