daga10011 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 no nie....zaraz biore core i tz i lece do schroniska :D ....poczekam..az mlody podrosnie :evilbat: ...bo bym bez dachu nad glowa zostala,jakbym kota do domu sciagnela :D ..albo zwierzaki by zjadly dach,albo..tz by nas wywalil :roll: Quote
Patka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Ona jest starsza - kobieta i wyżej w hierarchii i nawet fotki to oddają, a na samym dole Lilith :wink: Uwielbiaja mi pomagac w porządkach :lol: Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 hahahahaha daga wiem co czujesz hihihi moj kot musi miec absy dobre jak ze mna z 6 bedzie smigac przez okienko ;) Quote
Patka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Dbsst wstydz sie :oops: jak możesz kota bez spadochronu puszczac :D :wink: Daga niech dzieciaki podrosna i im "futrzaną zabaweczke" spraw, kot to calkiem nowe doznania :D Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 oki ja sie wstydze a Ty spac nie idziesz ;) Quote
daga10011 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 wiem :D ...core napuszcze jak nic na TZ..bo w sumie chyba byloby lepiej jakby wszystkie byly mlode chyba-i psy i koty..tzn..kot i pies jak na razie :D :wink: Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 ej mam pytanie bo w kotach to w ogole sie nie kumam laska dzis powiedziala ze jej kot konczy w tym roku 23 lata :o czy jest to mozliwe :o Quote
Patka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Dbsst mozliwe, ale bardzo rzadkie :D No nieźle je sie kocisko trzyma :D Daga no no dobrze myslisz dziewczyno no to idz tylko tak pooglądać wstępnie ... :wink: :D Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 qrna chcialabym zeby Szpila do 50 pociagnela ciekawe jakie sa szanse ehhhhhhhhhhhhhh Quote
daga10011 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 male:-(..ale pociesz sie,ze leony zyja krocej niz boksery :( ..a koty to dlugowieczne stworzenia Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 nie napewnos sie nie pociesze tym ze leonki zyja krocej :( to zadne pocieszenie jedyne co mnie trzyma to to ze piesy ida do nieba :D Quote
daga10011 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 "wszystkie psy ida do nieba"..ulubiona bajka mojej corki..i zawsze sie ze mna kloci,ze one nie umarly :wink: Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 hihihi :buzi: dla corachny dziewczyny goora ;) Quote
souris Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Patka Lunki i Walera nigdy dość ! Nawet mogą być powtórki ! :D Quote
Patka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 souris czyli wierna oglądaczko :wink: złapałaś mnie na gorącym uczynku :oops: :wink: tak sie juz gubie powoli a nie chce powtarzać :) Ale sie dziewczyny rozgadały a koty maja 7 zyć pamiętajcie :D Quote
AnkaW Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 A tu znowu "grzeczny" Harry na wybiegu A te poprzegryzane sznurki to też jego robota. Quote
KaRa_ Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Jejku ja bym się bała,że kociak spadnie :o Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 qrcze Harry jak na ciebie patrze to mam stracha :evilbat: do domu raz ;) Quote
M10M Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Moje koty często siedzą w otwartym oknie (II piętro stare budownictwo - wysoko) ale jeszcze nie wpadły na to, żeby spadać. Może dlatego, że latem żyją na działce, łażą po drzewach i potrafią okreslić odległość. To Pinki dziś rano urzędujący na parapecie. A naprzeciw mieszkania mojej siostry na 10 piętrze mieszka czarny kot. Chodzi po barierce od balkonu a nawet wskakuje na parapet okna w kuchni (leci wtedy nad wieżowcową przepaścią). Przyznam, że nawet ja nie mogę na to patrzeć. A on tak od kilku lat. :evilbat: Quote
KaRa_ Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 M10M napisał(a):A naprzeciw mieszkania mojej siostry na 10 piętrze mieszka czarny kot. Chodzi po barierce od balkonu a nawet wskakuje na parapet okna w kuchni (leci wtedy nad wieżowcową przepaścią). Przyznam, że nawet ja nie mogę na to patrzeć. A on tak od kilku lat. :evilbat: Ufff dobrze,że ja w jakieś kamnienicy nie mieszkam, tylko mam mały domek, że koty z okna najwyżej skoczą na ziemie na pół metra w dół na taras :lol: :lol: Quote
Basenji Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 dbsst napisał(a):ej mam pytanie bo w kotach to w ogole sie nie kumam laska dzis powiedziala ze jej kot konczy w tym roku 23 lata :o czy jest to mozliwe :o Matko, to straszna wiadomość. Mruczysław ma już kilkanaście lat i myślałem , że wkrótce wpadnie w czarną dziurę. A tu taka wiadomość! Zdrówko :cry: Quote
M10M Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Tez bym tak chciała, tylko wtedy ja nie miałabym gdzie mieszkac, bo dom pełen byłby bezpańskich psów i kotów (znaczy - już wtedy "pańskich" czyli moich. :D ) Quote
KaRa_ Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Basenji napisał(a):dbsst napisał(a):ej mam pytanie bo w kotach to w ogole sie nie kumam laska dzis powiedziala ze jej kot konczy w tym roku 23 lata :o czy jest to mozliwe :o Matko, to straszna wiadomość. Mruczysław ma już kilkanaście lat i myślałem , że wkrótce wpadnie w czarną dziurę. A tu taka wiadomość! Zdrówko :cry: Widzę,że bardzo przywiązany jesteś do Mruczysława :lol: :lol: Quote
M10M Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):Basenji napisał(a): Matko, to straszna wiadomość. Mruczysław ma już kilkanaście lat i myślałem , że wkrótce wpadnie w czarną dziurę. A tu taka wiadomość! Zdrówko :cry: Widzę,że bardzo przywiązany jesteś do Mruczysława :lol: :lol: Pewnie - jeszcze tyle lat wymyślania odcinków serialu...... :roll: Quote
Recommended Posts