Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no nie....zaraz biore core i tz i lece do schroniska :D ....poczekam..az mlody podrosnie :evilbat: ...bo bym bez dachu nad glowa zostala,jakbym kota do domu sciagnela :D ..albo zwierzaki by zjadly dach,albo..tz by nas wywalil :roll:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Dbsst wstydz sie :oops: jak możesz kota bez spadochronu puszczac :D :wink:
Daga niech dzieciaki podrosna i im "futrzaną zabaweczke" spraw, kot to calkiem nowe doznania :D

Posted

Dbsst mozliwe, ale bardzo rzadkie :D No nieźle je sie kocisko trzyma :D
Daga no no dobrze myslisz dziewczyno no to idz tylko tak pooglądać wstępnie ... :wink: :D

Posted

souris czyli wierna oglądaczko :wink: złapałaś mnie na gorącym uczynku :oops: :wink: tak sie juz gubie powoli a nie chce powtarzać :)
Ale sie dziewczyny rozgadały a koty maja 7 zyć pamiętajcie :D

Posted

Moje koty często siedzą w otwartym oknie (II piętro stare budownictwo - wysoko) ale jeszcze nie wpadły na to, żeby spadać. Może dlatego, że latem żyją na działce, łażą po drzewach i potrafią okreslić odległość.

To Pinki dziś rano urzędujący na parapecie.

A naprzeciw mieszkania mojej siostry na 10 piętrze mieszka czarny kot. Chodzi po barierce od balkonu a nawet wskakuje na parapet okna w kuchni (leci wtedy nad wieżowcową przepaścią). Przyznam, że nawet ja nie mogę na to patrzeć. A on tak od kilku lat. :evilbat:

Posted

M10M napisał(a):
A naprzeciw mieszkania mojej siostry na 10 piętrze mieszka czarny kot. Chodzi po barierce od balkonu a nawet wskakuje na parapet okna w kuchni (leci wtedy nad wieżowcową przepaścią). Przyznam, że nawet ja nie mogę na to patrzeć. A on tak od kilku lat. :evilbat:

Ufff dobrze,że ja w jakieś kamnienicy nie mieszkam, tylko mam mały domek, że koty z okna najwyżej skoczą na ziemie na pół metra w dół na taras :lol: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
ej mam pytanie bo w kotach to w ogole sie nie kumam

laska dzis powiedziala ze jej kot konczy w tym roku 23 lata :o

czy jest to mozliwe :o

Matko, to straszna wiadomość. Mruczysław ma już kilkanaście lat i myślałem , że wkrótce wpadnie w czarną dziurę. A tu taka wiadomość!
Zdrówko :cry:

Posted

Tez bym tak chciała, tylko wtedy ja nie miałabym gdzie mieszkac, bo dom pełen byłby bezpańskich psów i kotów (znaczy - już wtedy "pańskich" czyli moich. :D )

Posted

Basenji napisał(a):
dbsst napisał(a):
ej mam pytanie bo w kotach to w ogole sie nie kumam

laska dzis powiedziala ze jej kot konczy w tym roku 23 lata :o

czy jest to mozliwe :o

Matko, to straszna wiadomość. Mruczysław ma już kilkanaście lat i myślałem , że wkrótce wpadnie w czarną dziurę. A tu taka wiadomość!

Widzę,że bardzo przywiązany jesteś do Mruczysława :lol: :lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Basenji napisał(a):

Widzę,że bardzo przywiązany jesteś do Mruczysława :lol: :lol:

Pewnie - jeszcze tyle lat wymyślania odcinków serialu...... :roll: