AnkaW Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 No to idę sprzatać, właśnie lotem ślizgowym zleciała "sama" ze stołu szklanka. :evilbat: 0X Quote
Poświata Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Evelina napisał(a): Wykonywaly przy tym niesamowite akrobacje :o jakies sruby w powietrzu, piruety. :lol: Dymek do podniebnych akrobacji ma biczyk na patyczku. To takie coś z kilku rzemyczków. My tym wywijamy we wszystkie strony, a on wyprawia takie harce, śruby, piruety, salta, fikołki i wszystko co tylko mu się uda. To jest tak niesamowite :P , że nawet nie da się opisać słowami :D . Trzeba zobaczyc na własne :o . Quote
Evelina Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Beata, A w chowanego sie z nim bawicie ? :lol: Ja mam dosc dlugi korytarz. Na koncu lewej sciany jest lazienka. Bedac w niej czasem wolalam kocisko, ktore niczego nie swiadome przybiegalo pogadujac po swojemu. Gdy kot pojawial sie w futrynie robilam mu "stracha" :wink: . Zaskoczony wybijal sie z czterech lap, jezyl futro i po zrobieniu obrotu 180° w powietrzu zwiewal gdzie pieprz rosnie. Po chwili wracal, skradal sie ale juz w pelnej gotowosci do ucieczki. Potrafilismy sie tak dlugo bawic :lol: Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 O too juz znam :D ..ja kce kota !!!!! Quote
M10M Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Poczekajcie no - wróćmy do tych grzecznych kotów (wróciłam ze spaceru z psami i moge spokojnie pogadać). Dla mnie to normalne - żadnych wazoników, bo kwiatki w nich to swietna zabawka, moja kawa zimą nie stoi przy łózku od czasu, kiedy w środku nocy lądowała na mojej głowie, a szafka z kocią karmą zamknieta jest przy pomocy gumki - Żaba wchodziła do środka, zwalała puszkę i cały zwierzyniec robił sobie święto. Dzisiaj rano pierwsze co zobaczyłam po obudzeniu to Żaba siedząca na segmencie i odgryzająca listki roślince, która miała się ukorzeniać. Korzenie to może puściła ale liści jej zabrakło. Jak u licha wychowuje się grzeczne koty? Coś specjalnego w karmie? Jakieś nowe metody wychowawcze? Ja muszę wiedzieć!!!! :o :o :o Quote
Samba Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 M10M napisał(a): Jak u licha wychowuje się grzeczne koty? Coś specjalnego w karmie? Jakieś nowe metody wychowawcze? Ja muszę wiedzieć!!!! :o :o :o Hmmm, z moich skromnych doswiadczen wynika, ze grzeczny kot to spiacy kot... Nie widzialam obudzonego grzecznego kota :o Nie bede wyliczac, ile u nas sie stluklo, podrapalo, poobgryzalo listki, pogrzebalo w akwarium, powyjadalo z talerza, porozrywalo chusteczki higieniczne (na smierc!), porozwalalo worki z sucha karma, powywlekalo szeleszczace torebki i smieci z kosza na smieci, porozrzucalo owocki z miski z owockami, i.t.d. i.t.d. Dzisiejsze odkrycie: kot swiruje na skutek spozycia przestudzonego naparu z liscia miety pieprzowej. Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='Beata&Poświata'][quote name='dbsst']wlasnie wszystkie przystojaniaki podzielone i ja egoista na mniejsze czesci sie nie dziele ;) ;) Krótko i treściwie :P :P :P . [quote name='dbsst']http://img216.exs.cx/img216/688/karatecat4tu.jpg tak bedziemy z Beata odganiac wszelka konkurecje :wink: co Ty na to Beatko :D A ja, no cóż, zgadzam sie w całej rozciągłości :P :P :P . Od dziś zaczynam trenować (na szczęście synka mam karatekę, będzie się od kogo uczyć :lol: :lol: :lol: ) A może Harrego też da się podzielić :P ??? uffi jak to dobrze ze jestes za ;) Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 No tak :D ..ja mialam koty pare lat temu,ale faktycznie..wleza wszedzie i nie ma metod tresury chyba na kota :D ..a co do szalenstwa-tego nie wiedzialam o miecie..ale waleriana .....kociokwik normalnie Quote
M10M Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Kubeczek fajniutki - można sobie taki dać zrobić - druk zdjęcia na kubkach to juz od paru lat nic trudnego (przynajmniej w "kurortach", skąd przywozi się potem kubek ze zdjęciem pociechy, to i kota pewnie można). Nic nie wiem o lisciach miety ale na działce mamy kozłka (taka roślina - robi się z niego walerianę - z korzenia). Wystarczy tylko lekko ziemię ruszyć obok roślinki i koty zaczynają cuda odstawiać - tarzają się, mruczą, żałośnie pomiaukują i nie wiadomo co jeszcze wyprawiają - i kocurki i kocice. Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 no wlasnie Manu-koty zachowuja sie przesmiesznie pod wplywem tego srodka :D ..ja czasem wylewalam walerianke na deseczke......i 4 koty szalaly-ale najbardziej kotki :D ..A taki kubeczek..z zawartoscia..musze mojej corce pokazac 8) ..moze pokaze TZ ze chce na urodziny takie cos????? :P :P :P Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 no pewnie ze tak :wink: :D ....zawartosc najwazniejsza :P Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 łdne rzeczy wchodze na mój ulubiony topic ... a Wy tu chcecie koty omamiac i uzalezniać :nono: no no ... :wink: Luna sięgająca po moje palce umoczone w kroplach żołądkowych - kochaja je :D Tak grzeczyn kot to spiący kot - naszczęscie moje dużżżo sypiają :D Beata mój Waler czasem z łaski aportuje, ale uwielbia się bawić - drucikami(powlekanymi), korczkami, kapslami wełenkami .... itd ... :wink: :D I w polowanie to ukochana zabawa :D Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 hihi z tej perspektywy wyglada jak wielki szczurek albo mysza ;) Quote
daga10011 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 on jest cudny :D ....jak sobie nie sprawie takiego rudzielca to bede chora chyba :P Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 boske mordowate nawet bym rzekla ze jest ;) Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Dbsst ja ci dam :splat: szczura :wink: :D Mała diablico :evilbat: Daga Luna mieszkała przez chwile bardzo blisko Ciebie czyli w schronisku przejdź się, a sama nie wrócisz gwarantuję :D :wink: pozdro Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 no dobra ale nie szura :evilbat: tylko szczurka :D hihihihi pyszny pomidor hihihi Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 A widziałaś jakie ma wąsiska cudne :D Ja Ci dam .... antyoksydantów dużżo jak będziesz ja obrażać - a ja szpiluni tak kadze .... a TY :evilbat: :wink: Quote
dbsst Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 hihih wasiska wieksze od moich ;) a ja nie kadze qrna najlepiej jak umiem Quote
Patka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Przypomnę Koty mojej suczki Lilith - z serii ulubione miejsca ... Dbsst a teraz .... kotowato .... :D :wink: powili zaczynam sie gubic, które fotki były, a które jeszcze nie ... Quote
dbsst Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 hihihi jak pieknie ona na gorze on na dole brawo ;) Quote
Recommended Posts