Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Evelina napisał(a):

Wykonywaly przy tym niesamowite akrobacje :o jakies sruby w powietrzu, piruety. :lol:

Dymek do podniebnych akrobacji ma biczyk na patyczku.
To takie coś z kilku rzemyczków.
My tym wywijamy we wszystkie strony, a on wyprawia takie harce, śruby, piruety, salta, fikołki i wszystko co tylko mu się uda.
To jest tak niesamowite :P , że nawet nie da się opisać słowami :D .
Trzeba zobaczyc na własne :o .

Posted

Beata, A w chowanego sie z nim bawicie ? :lol:
Ja mam dosc dlugi korytarz. Na koncu lewej sciany jest lazienka.
Bedac w niej czasem wolalam kocisko, ktore niczego nie swiadome przybiegalo pogadujac po swojemu.

Gdy kot pojawial sie w futrynie robilam mu "stracha" :wink: . Zaskoczony wybijal sie z czterech lap, jezyl futro i po zrobieniu obrotu 180° w powietrzu zwiewal gdzie pieprz rosnie.
Po chwili wracal, skradal sie ale juz w pelnej gotowosci do ucieczki.

Potrafilismy sie tak dlugo bawic :lol:

Posted

Poczekajcie no - wróćmy do tych grzecznych kotów (wróciłam ze spaceru z psami i moge spokojnie pogadać). Dla mnie to normalne - żadnych wazoników, bo kwiatki w nich to swietna zabawka, moja kawa zimą nie stoi przy łózku od czasu, kiedy w środku nocy lądowała na mojej głowie, a szafka z kocią karmą zamknieta jest przy pomocy gumki - Żaba wchodziła do środka, zwalała puszkę i cały zwierzyniec robił sobie święto. Dzisiaj rano pierwsze co zobaczyłam po obudzeniu to Żaba siedząca na segmencie i odgryzająca listki roślince, która miała się ukorzeniać. Korzenie to może puściła ale liści jej zabrakło.
Jak u licha wychowuje się grzeczne koty? Coś specjalnego w karmie? Jakieś nowe metody wychowawcze? Ja muszę wiedzieć!!!! :o :o :o

Posted

M10M napisał(a):

Jak u licha wychowuje się grzeczne koty? Coś specjalnego w karmie? Jakieś nowe metody wychowawcze? Ja muszę wiedzieć!!!! :o :o :o

Hmmm, z moich skromnych doswiadczen wynika, ze grzeczny kot to spiacy kot... Nie widzialam obudzonego grzecznego kota :o Nie bede wyliczac, ile u nas sie stluklo, podrapalo, poobgryzalo listki, pogrzebalo w akwarium, powyjadalo z talerza, porozrywalo chusteczki higieniczne (na smierc!), porozwalalo worki z sucha karma, powywlekalo szeleszczace torebki i smieci z kosza na smieci, porozrzucalo owocki z miski z owockami, i.t.d. i.t.d.

Dzisiejsze odkrycie: kot swiruje na skutek spozycia przestudzonego naparu z liscia miety pieprzowej.

Posted

[quote name='Beata&Poświata'][quote name='dbsst']wlasnie wszystkie przystojaniaki podzielone i ja egoista na mniejsze czesci sie nie dziele ;) ;)
Krótko i treściwie :P :P :P .

[quote name='dbsst']http://img216.exs.cx/img216/688/karatecat4tu.jpg
tak bedziemy z Beata odganiac wszelka konkurecje :wink: co Ty na to Beatko :D
A ja, no cóż, zgadzam sie w całej rozciągłości :P :P :P .
Od dziś zaczynam trenować (na szczęście synka mam karatekę, będzie się od kogo uczyć :lol: :lol: :lol: )

A może Harrego też da się podzielić :P ???

uffi jak to dobrze ze jestes za ;)

Posted

No tak :D ..ja mialam koty pare lat temu,ale faktycznie..wleza wszedzie i nie ma metod tresury chyba na kota :D ..a co do szalenstwa-tego nie wiedzialam o miecie..ale waleriana .....kociokwik normalnie

Posted

Kubeczek fajniutki - można sobie taki dać zrobić - druk zdjęcia na kubkach to juz od paru lat nic trudnego (przynajmniej w "kurortach", skąd przywozi się potem kubek ze zdjęciem pociechy, to i kota pewnie można).

Nic nie wiem o lisciach miety ale na działce mamy kozłka (taka roślina - robi się z niego walerianę - z korzenia). Wystarczy tylko lekko ziemię ruszyć obok roślinki i koty zaczynają cuda odstawiać - tarzają się, mruczą, żałośnie pomiaukują i nie wiadomo co jeszcze wyprawiają - i kocurki i kocice.

Posted

no wlasnie Manu-koty zachowuja sie przesmiesznie pod wplywem tego srodka :D ..ja czasem wylewalam walerianke na deseczke......i 4 koty szalaly-ale najbardziej kotki :D ..A taki kubeczek..z zawartoscia..musze mojej corce pokazac 8) ..moze pokaze TZ ze chce na urodziny takie cos????? :P :P :P

Posted

łdne rzeczy wchodze na mój ulubiony topic ... a Wy tu chcecie koty omamiac i uzalezniać :nono: no no ... :wink:
Luna sięgająca po moje palce umoczone w kroplach żołądkowych - kochaja je :D

Tak grzeczyn kot to spiący kot - naszczęscie moje dużżżo sypiają :D
Beata mój Waler czasem z łaski aportuje, ale uwielbia się bawić - drucikami(powlekanymi), korczkami, kapslami wełenkami .... itd ... :wink: :D I w polowanie to ukochana zabawa :D

Posted

Dbsst ja ci dam :splat: szczura :wink: :D Mała diablico :evilbat:
Daga Luna mieszkała przez chwile bardzo blisko Ciebie czyli w schronisku przejdź się, a sama nie wrócisz gwarantuję :D :wink:
pozdro

Posted

A widziałaś jakie ma wąsiska cudne :D
Ja Ci dam .... antyoksydantów dużżo jak będziesz ja obrażać - a ja szpiluni tak kadze .... a TY :evilbat: :wink:

Posted

Przypomnę Koty mojej suczki Lilith - z serii ulubione miejsca ...
Dbsst a teraz .... kotowato .... :D :wink:

powili zaczynam sie gubic, które fotki były, a które jeszcze nie ...