M10M Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 No - jak mi poprzedni kocur nauczył się otwierać lodówkę i tak ją zostawiał na całą noc otwartą - chyba dla psów, bo sam nic z niej nie wyjadał - to dopiero miałam niespodziankę. Potem nauczył się więcej - otworzył sobie drzwi w nocy (na klucz nie zamykamy bo przecież mamy psy...) i poszedł.....A psy za nim. Obudziłam się bo wiało od tych drzwi. Psy znalazłam bo głupie koło domu się snuły ale kota szukaliśmy tydzień. Przeszedł całe miasto (powierzchni nie znam ale 60 tys mieszkańców, więc spore mimo wszystko) i wrócił na działkę. Faktycznie niespodzianki koty mają we krwi. :wink: Quote
M10M Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 dbsst napisał(a):hahahha a ja gloopia kota kce :wallbash: Kcij, kcij - z pewnością nie będziesz się nudzić :P :P :P Quote
dbsst Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 hihi juz teraz mam pomieszanie psa z kotem i jak narazie na nude nie narzekam a jakbym jeszcze w czystej formie kotecka miala to juz w ogole kulka w lep ;) Quote
M10M Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 dbsst napisał(a):... juz teraz mam pomieszanie psa z kotem... ??? Quote
dbsst Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 bokser ;) pies z odrobina kota ;) charakter psa ziwnnosc kota ;) i ta zwinnosc mnie czasem przeraza :D Quote
Basenji Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 I kolejna część ulubionego kryminału dogomanii: Skoro indywidualne poszukiwania spełzły na niczym, inspektor Piesiak http://img142.exs.cx/img142/52/foxiexii20036oe.jpg zorganizował naradę śledczych. i rozpoczął konferencję: Zdrówko Quote
M10M Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Boksio :D :D :D :D :D Bedę miała. Na pewno :wink: :wink: :wink: Quote
M10M Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Basenji ty sie przyznaj - skąd bierzesz forsę na gażę dla głównego bohatera. Bo mało to on za taką rolę na pewno nie kasuje :D :D :D :D Quote
dbsst Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 qrcze jaki on przystojny i jaki meski ehhhhhhhh ci aktorzy Basenji a mozesz zalatwic plakat z autografem :D Quote
Basenji Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 dbsst napisał(a):qrcze jaki on przystojny i jaki meski ehhhhhhhh ci aktorzy Basenji a mozesz zalatwic plakat z autografem :D Nie ma sprawy, dostaniesz odcisk łapy. Zdrówko Quote
KaRa_ Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 dbsst napisał(a):qrcze jaki on przystojny i jaki meski ehhhhhhhh ci aktorzy Basenji a mozesz zalatwic plakat z autografem :D Taaa to poprostu prawdziwy facet... :wink: Ja tutaj z moimi dziewczynamy (psami :wink: ) to na jego widok w pisk zachwytu wpadamy :lol: Quote
dbsst Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Basenji napisał(a):dbsst napisał(a):qrcze jaki on przystojny i jaki meski ehhhhhhhh ci aktorzy Basenji a mozesz zalatwic plakat z autografem :D Nie ma sprawy, dostaniesz odcisk łapy. Zdrówko juuuuuuupi :angel: :angel: :angel: juz szykuje miejsce na scianie gdzie zawisnie plakat mojego ulubionego bohatera Quote
souris Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 To mój bezwglednie ulubiony topic. A z kim to Piesiak tak zawzięcie konferował ? Bo to zmarszczone czoło i ta łapa świadczy że chyba cos postanowił ? Wygląda jakby ja dopiero co walną w podłoże, wnioskuje że ustalono coś ważnego. Czekamy na następny odcinek. 8) Quote
Basenji Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 souris napisał(a):To mój bezwglednie ulubiony topic. A z kim to Piesiak tak zawzięcie konferował ? Bo to zmarszczone czoło i ta łapa świadczy że chyba cos postanowił ? Wygląda jakby ja dopiero co walną w podłoże, wnioskuje że ustalono coś ważnego. Czekamy na następny odcinek. 8) Jasne, że to ważna narada. Zdrówko 8) Quote
Patka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Luna od tych "machlojek" umywa łapki - narada acha... pewnikiem próba przekupstawa dobrą karmą :D :wink: uczciwego inspektora... ;) Quote
Basenji Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Posterunkowy Gusio - wy ze względu na wasz wzrost zajmiecie się badaniem kanałów i piwnic, gdzie gromadzi się zapchlony światek przestępczy Tak jest Inspektorze Do pomocy weźmiecie brygadę specjalną Ci goście to prawdziwe psy na koty! Zdrówko :fadein: Quote
Patka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Ani slowa o łapówkach i przekrętach :D :wink: Quote
M10M Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Mruczysław ich wykiwa. Zobaczycie, że zakocha się w nim jeden z tych czarnych...... :roll: PS Czy ten serial będzie nominowany do przyszłorocznych Oscarów? Quote
Patka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Moje koty z zaciekawieniem oglądają przewrotne zwroty :wink: akcji w serialu :D chodz czasami przysypiaja, ale Luna zawsze czujna sięga łapką po pilota :) Quote
dbsst Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 ja i tam wierze w Inspektora i jego brygade :D pamietaj o plakacie ;) Quote
Basenji Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 [quote name='M10M']Mruczysław ich wykiwa. Zobaczycie, że zakocha się w nim jeden z tych czarnych...... :roll: PS Czy ten serial będzie nominowany do przyszłorocznych Oscarów? O ile Bartek, specjalista od ankiet i konkursów przygotuje taką konkurencję : Dogomaniackie Oskary Zdrówko Quote
souris Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 A wiesz Basenji że to byłby świetny pomysł :evilbat: :evilbat: :evilbat: Ciekawe czy to też by zmałpowali na FZ :hmmmm: Patka ja proszę więcej wrażeń Lusi z oglądania serialu :lol: :D :D Quote
Recommended Posts