KaRa_ Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Basenji napisał(a):M10M napisał(a):Basenji napisał(a):Karmienie szczurami to przecież naturalna dieta - świeżynka. Zdrówko Moje koty tego nie jedzą - traktują zdobycz jako dowód dla mnie jakie to one zdolne. Przynoszą mi i się chwalą. Do tej pory wyrzucałam tę padlinę, ale jeśli reflektujesz, to mogę Ci od wiosny podsyłać co tłusciejsze sztuki :lol: :lol: :lol: Właśnie myślę nad otwarciem orientalnego baru, więc może będę importował od ciebie takie. Zrobię imprezę dla dogomaniaków na otwarcie. Zdrówko :lol: Basenji moje kotki też dużo poluję, więc będę tez mogłą Ci przysyłać te przysmaki :lol: :lol: Tylko jak będą nie świerze to ja nie odpowiadam :wink: Quote
dbsst Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 o fuuuuuuuuuuuuuu e konec tych kulinarnych gadek ;) Quote
Basenji Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 To co, kolejny odcinek Inspektora Piesiaka. Chwilę trwało, zanim Piesiak wrócił do siebie. Mruczysław zniknął. Inspektor rozpoczął poszukiwania złoczyńcy używając wszystkich dostępnych metod: z powietrza........ Quote
dbsst Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 hahahahahaha 8) juz nie moge sie doczekac kolejnegoodcinka :D Quote
Samba Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 [quote name='Basenji']To co, kolejny odcinek Inspektora Piesiaka. Chwilę trwało, zanim Piesiak wrócił do siebie. Mruczysław zniknął. Inspektor rozpoczął poszukiwania złoczyńcy używając wszystkich dostępnych metod: z powietrza........ To jakies nowoczesne metody daktyloskopijne, z uzyciem linii horyzontalnych... Quote
baskomaniak Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Pojawiły się już w mieście graffiti z wizerunkiem poszukiwanego Mruczysława... ...widać, że Inspektor Piesiak nie próżnuje... Pozdrawiam. :D Quote
malawaszka Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 uwielbiam ten serial :lol: :lol: :lol: Quote
baskomaniak Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Ja też, inaczej nie rozpoznałbym na murze Bohatera Naszego Ulubionego Serialu. :wink: Pozdrawiam. :D Quote
souris Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Będę oryginalna i powiem, że też uwielbiam ten serial :klacz: :D :D Quote
M10M Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Niektórym koty "pomagają" w obsłudze komputera a mój Pinkuś wybitnie przeszkadza w przełączaniu programów - chyba nie lubi jak się skacze z programu na program :wink: Quote
Basenji Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 [quote name='M10M']Niektórym koty "pomagają" w obsłudze komputera a mój Pinkuś wybitnie przeszkadza w przełączaniu programów - chyba nie lubi jak się skacze z programu na program :wink: To nowa wersja wirusa komputerowego: Virokot. :lol: Zdrówko Quote
Poświata Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Ja bym powiedziała raczej, że to najnowszy model dekotdera :P . A że pilota nie słucha, no cóż... nie można mieć wszystkiego naraz :roll: . Quote
M10M Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 [quote name='Beata&Poświata']Ja bym powiedziała raczej, że to najnowszy model dekotdera :P . A że pilota nie słucha, no cóż... nie można mieć wszystkiego naraz :roll: . Absolutna racja. Niestety. Quote
Patka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 :mdrmed: Boski ten dekoter :D A jemu potrzebny jest kotopilot :) najnowsza wersja z wbudowanym urzadzeniem w modnym rudym kolorze do zbierania kurzu z ekranu ;) Quote
M10M Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 Pinki aż się z zachwytu o monitor otarł. Pewnie, że reflektuje na takiego pięknego pilota. Małe dekoderki będą biało - rude :oops: Quote
dbsst Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 nie no kotopiloty i dekotery sa boskie myslalam ze juz nic mnie nie zaskoczy a tu taaaaka niespodziewanka ;) Basenji ja chyba widzialam dzis na murze tego grafa z Mruczyslawem ;) Quote
M10M Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 dbsst napisał(a):myslalam ze juz nic mnie nie zaskoczy... Całe życie to jedna wielka niespodzianka..... Quote
Patka Posted February 2, 2005 Posted February 2, 2005 A zycie z kotem lub kilkoma dostarcza wielu wrażen i niespodzianek :D :wink: dzięki Bozi, że najczęsicej sympatycznych i orginalanych, ale różnie to bywa .... :wink: :D P&L Quote
Recommended Posts