souris Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Samba ja tu podstęp widzę :lol: Ja wiem jak to jest z internetowymi adopcjami, adoptowanego nie widać ale kaska wpływa :wink: :wink: :lol: Bardzo chętnie mogę zostać jakąś przyszywaną mamusią , któregoś z kotków !!! :D Gdzie mogę zobaczyć moje dziecko ? 8) Luna na klubową gwiazdę !!! :D:D:D Quote
M10M Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 A może małe przypomnienie lata? Mój jednooki pirat Yoshi Quote
M10M Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 dbsst napisał(a): jak ladnie pozuje :D On jest tchórz niesamowity - boi się aparatu i po prostu zamarł ze strachu :P :P :P Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 hahaha zdradzac takie sekrety na forum ;) teraz sznuroffki juz beda powycjagane z bucikow ;) Quote
M10M Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Na szczęście Yoshki od paru miesięcy nie ma dostępu do komputera:( , więc mogę o nim pisać co tylko mi przyjdzie do glowy.... :lol: :lol: :lol: Quote
szaraduszka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Ktoś tu mówił o piracie... Pobawię się trochę w basenji, żeby atmosfera nie była zbyt słodka... Kot moich znajomych... jak Wam się podoba? :evilbat: zdrówko :wink: Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 ło matko :o straszliwie demoniczny extra M10M nigdy nie wiesz co Twoj kot szykuje za dzwiami ;) Quote
M10M Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 O jejciu!!! A ja myslałam, że Yoshi to jakis fenomen przyrodniczy a tu okazuje się, że kotom często zdarzają sie takie przykre wypadki z oczkami. Yoshi ma to samo - jedno oko częściowo wypłynęło i potem powstała nowa warstwa - mętna, niebieskawa... Quote
souris Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Biedny kotecek bez jednego oczka, ale trzeba mu przyznać że wygląda szalenie efektownie. Przepiękny odcien błękitu :o Quote
Basenji Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Ale dlaczego ma to być zabawa w Basenji? Gdzie tu związek z baskami? :roll: Zdrówko Quote
M10M Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Przecież nie z baskami tylko z horrorem :wink: Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Niesamowite są te kociska piraci ... :wink: :D Tylko mnie zawsze oczy łzawią jak patrzę na koteczkę bez oczka jednego i prawie drugiego ledwo widzi - ale myślę, że mozna się przyzwyczaić, bo koty są niesamowite tu czesto przyczyną jest kocia grypa :-? pozdro Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 M10M napisał(a):Przecież nie z baskami tylko z horrorem :wink: O czym prawie wszyscy wiedzą, co inni mają na myśli. Tylko "sprawca" robi wielkie :o i udaje niewiniątko :wink: Quote
szaraduszka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [quote name='Basenji']Ale dlaczego ma to być zabawa w Basenji? Gdzie tu związek z baskami? :roll: Zdrówko Co ma z baskami wspólnego? :lol: Twój nick oczywiście. To tak na wszelki wypadek gdyby ktoś próbował udawać, że nie wiedział... 0X Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 :scared: Hi hi ..... ciekawe rzeczy się tu dzieja teoria spiskowa ... :D :wink: Quote
Samba Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 souris napisał(a):Samba ja tu podstęp widzę :lol: Ja wiem jak to jest z internetowymi adopcjami, adoptowanego nie widać ale kaska wpływa :wink: :wink: :lol: Bardzo chętnie mogę zostać jakąś przyszywaną mamusią , któregoś z kotków !!! :D Gdzie mogę zobaczyć moje dziecko ? 8) Hmmm... Masz byc wirtualna mamusia, zeby Ci nie bylo przykro, ze nie masz kotka na tym watku! I tyle :P :wink: :D Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Kotki ktos TU mówił o koteczkach :wink: :D Luna na stanowisku :D mru mru dla Was .... Quote
szaraduszka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Wracmy do cieplutkich klimatów, czyli kocie czułości. Quote
Samba Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 To teraz ja, teraz ja! Ponizej czuly calusik (pies Samba, kot Bluska*) *Bluska jest nie od garderoby, tylko od "Blue". Jak byla mala, to byla niebieska, wiec "Blue", ale w kocim imieniu powinno byc cos szeleszczacego, wiec "Blue" przemetamorfozowalo w "Blussska" A tu ponizej labek and malutki kotecek, czyli Samna i Linux: Dodam, ze Samba jest w pelni wymiarowym labem, nawet jest dosc duza, jak na suczke... Quote
M10M Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Zdjęcie Samby z Linuxem jest niesamowite. Po prostu "szał ciał i uprzęzy" - jak mawia Chmielewska. U nas miłości niewiele (jedynie na zdjęciach bo mam byle jaki aparat i nie zawsze moge uchwycić ciekawe momenty) ale jest zgodna współpraca Znalazłam też stare zdjęcie kotki, której już nie ma ale póki była potrafiła być przezabawna Jak patrzę na Wasze koty to trochę zazdroszczę :( - one są takie wieeeeeeeeeelkie. :lol: :lol: :lol: Quote
souris Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Samba ale mnie właśnie o to chodziło, żebym mogła zobaczyć kociaczki czuję się zaszczycona :D 8) Lunka jak zwykle piękna :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 nie no kotecek Linux faktycznie malenstwo ;) on chyba wiekszy do mojej Szpili hhihi zdjecie super i pozycje pieknych zwierzakow wisze ze relaxacyjne na maxa :evilbat: http://republika.pl/psy_koty/na_dodomanie/mania.jpg hahahaha to nie kotek to trolik jakis ;) extra Quote
Recommended Posts