Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Samba ja tu podstęp widzę :lol: Ja wiem jak to jest z internetowymi adopcjami, adoptowanego nie widać ale kaska wpływa :wink: :wink: :lol: Bardzo chętnie mogę zostać jakąś przyszywaną mamusią , któregoś z kotków !!! :D Gdzie mogę zobaczyć moje dziecko ? 8)

Luna na klubową gwiazdę !!! :D:D:D

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Na szczęście Yoshki od paru miesięcy nie ma dostępu do komputera:( , więc mogę o nim pisać co tylko mi przyjdzie do glowy.... :lol: :lol: :lol:

Posted

O jejciu!!! A ja myslałam, że Yoshi to jakis fenomen przyrodniczy a tu okazuje się, że kotom często zdarzają sie takie przykre wypadki z oczkami. Yoshi ma to samo - jedno oko częściowo wypłynęło i potem powstała nowa warstwa - mętna, niebieskawa...

Posted

Niesamowite są te kociska piraci ... :wink: :D Tylko mnie zawsze oczy łzawią jak patrzę na koteczkę bez oczka jednego i prawie drugiego ledwo widzi - ale myślę, że mozna się przyzwyczaić, bo koty są niesamowite tu czesto przyczyną jest kocia grypa
:-?
pozdro

Posted

[quote name='Basenji']Ale dlaczego ma to być zabawa w Basenji?
Gdzie tu związek z baskami?
:roll: Zdrówko

Co ma z baskami wspólnego? :lol:
Twój nick oczywiście.
To tak na wszelki wypadek gdyby ktoś próbował udawać, że nie wiedział... 0X

Posted

souris napisał(a):
Samba ja tu podstęp widzę :lol: Ja wiem jak to jest z internetowymi adopcjami, adoptowanego nie widać ale kaska wpływa :wink: :wink: :lol: Bardzo chętnie mogę zostać jakąś przyszywaną mamusią , któregoś z kotków !!! :D Gdzie mogę zobaczyć moje dziecko ? 8)

Hmmm... Masz byc wirtualna mamusia, zeby Ci nie bylo przykro, ze nie masz kotka na tym watku! I tyle :P
:wink: :D

Posted

To teraz ja, teraz ja!

Ponizej czuly calusik (pies Samba, kot Bluska*)

*Bluska jest nie od garderoby, tylko od "Blue". Jak byla mala, to byla niebieska, wiec "Blue", ale w kocim imieniu powinno byc cos szeleszczacego, wiec "Blue" przemetamorfozowalo w "Blussska"

A tu ponizej labek and malutki kotecek, czyli Samna i Linux:

Dodam, ze Samba jest w pelni wymiarowym labem, nawet jest dosc duza, jak na suczke...

Posted

Zdjęcie Samby z Linuxem jest niesamowite. Po prostu "szał ciał i uprzęzy" - jak mawia Chmielewska.

U nas miłości niewiele (jedynie na zdjęciach bo mam byle jaki aparat i nie zawsze moge uchwycić ciekawe momenty)

ale jest zgodna współpraca

Znalazłam też stare zdjęcie kotki, której już nie ma ale póki była potrafiła być przezabawna

Jak patrzę na Wasze koty to trochę zazdroszczę :( - one są takie wieeeeeeeeeelkie. :lol: :lol: :lol: