Poświata Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Wszyscy gadu-gadu, a tu Dymka dawno nie było. [quote name='Samba']A uklada Ci sie na klawiaturze pod lampka komputerowa? ..... [quote name='Patka']O tak zaraz zaprezentuję .... Pod lamką (silna) komputerową na biurku i uwielbia nam się kłaśc jak pracujemy na papiery - kartki z pod niej wyciągam i kłade na nią - niewiele jej to przeszkadza...... No to my tak apropos komputera, sesja zdjęciowa rozciągnięta w czasie 4. miesięcy :lol: : komputerem interesował się już od małego; jeszcze wtedy grzecznie sobie leżał tutaj; później niejednokrotnie klawiaturę trzeba było trzymać na kolanach, bo przecież wygoda kotecka ważniejsza niż własna; najciekawszą częścią komputera jest ekran, tam zawsze coś się rusza; Porównajcie z pierwszym zdjęciem, ale urósł!!! Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 to a propos lampy – fajne miejsce; pod lampą pozycja druga; Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 tu też jest fajnie.......; wszystko pod kontrolą...; .... i można się nawet zdrzemnąć; Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Widze że Dymek ma coraz większe problemy ze zmieszczeniem się na monitor ... i już nbędzie tylko gorzej :D :wink: Cudny chłopak, a jak Beata Waler Ci się podoba tez jest troszku nowych fotek z dedykacja dla zauroczonej Dbssst (tak tak podebraliśmy Ci jedną fanke, ale myslę że na chwilę :wink: :D hi hi) Pozdrowionka P.s daga to Ty się szykuj bo znam koty, które nie przywiązuja się do miejsca i będziesz ostro namawiana co to za psiarz bez kota :wink: :D Quote
souris Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Dziękuję bardzo za fotki prześlicznej Lunki :angel: :angel: :angel: Ale z Walerego krówka :o Na tej kuchence widać, jest ogromny ! :o :angel: Dymek go dzielnie goni :wink: Zakociłyście mnie ! :D :D :D Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [quote name='Patka']Widze że Dymek ma coraz większe problemy ze zmieszczeniem się na monitor ... i już nbędzie tylko gorzej :D :wink: On o tym jeszcze chyba nie wie, bo sie pcha... No cóż, trzeba będzie kupić monitor wielki jak telewizor :P , żeby kocina sie zmieściła. [quote name='Patka'].... a jak Beata Waler Ci się podoba tez jest troszku nowych fotek z dedykacja dla zauroczonej Dbssst (tak tak podebraliśmy Ci jedną fanke, ale myslę że na chwilę :wink: :D hi hi) Widzieliśmy, widzieliśmy, wujcio jest naszym niedościgłym (narazie) ideałem. Ale bierzemy go za wzór i rośniemy wzdłuż i wszerz. I widzieliśmy nawet takie, chyba nigdzie nie publikowane :P Co do fanek, no cóż myślę sobie, że należy poprostu założyć fanclub POZYTYWNIE ZAKOCONYCH, wujcio Walery z racji wieku będzie Prezesem, smarkacz DYMCIO bedzie tam sprzątał. Reszta kocurów i kotek (tych na dwóch łapach tyż :sweetCyb: ) mile widziana. A jak się propozycja przyjmie, to może poprosimy Ewelinę o jakowyś znaczek :hmmmm: na tę okoliczność :P . p.s. kto zgadnie gdzie właśnie Dymcio wlazł i co się pod nim trzęsie :D ??? Quote
souris Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Fanclub to jest to ! 8) Jako że jestem zakociona tylko duchowo to nie mam pojęcia... na kolana wlazł ? :wink: :wink: :wink: Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Nie nie na kolana :P , zgadujemy dalej. Dla ułatwienia dodam, że była o tym mowa parę postów wyżej :D :D :D . Quote
tajdzi Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Monitor wpadł w rezonans pod Dymkiem? :lol: Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 :klacz: :klacz: :klacz: wygarała pani członkostwo w fanclubie POZYTYWNIE ZAKOCONYCH :angel: !!! Quote
souris Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Myślałam że to podchwytliwe i że monitor to będzie za łatwe :wink: Ja proszę o następną zagadkę 8) 8) :D Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Zagadka druga: teraz Dymek przesiadł się na duuuży mebel, stojący nieopodal komputera. No i teraz zobaczymy kto fotki dokładnie ogląda :wink: :P . Quote
tajdzi Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Ja Ja Ja!!!! Drukarka??? ;) A zakocona to ja jestem ;) ehhh :cry: Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Nieeeeeeeeeeeee - powtarzam - duuuży mebel. A jeszcze żeby było mu wygodnie, to oparł łepetynę o słownik angielsko-polski, mimo że tyyyle miejsca ma wokól siebie. Nawet wiem coś na temat tego zakocenia :wink: :P . Quote
tajdzi Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 A pytanie pomocnicze....Czy klawiaturkę musisz teraz na kolankach trzymać? :) Quote
Basenji Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 "Beata&Poświata napisał(a): Co do fanek, no cóż myślę sobie, że należy poprostu założyć fanclub POZYTYWNIE ZAKOCONYCH, ??? O rany, a cóż to za nowa inicjatywa? Dla równowagi psychicznej zwłaszcza należy wymyśleć klub kotożerców, abyście do końca się dziewczyny nie tego i tamtego. Zdrówko Quote
Samba Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Moze na akwariuma? Moje kotecki ubielbiaja siedziec na cieplej klapie od akwarium. Znaczy sie od telewizora. Bo traktuja baniak, jak telewizor, stresujac mi rybki! Ja tez chce nalezec do fanclubu!!! souris moge Ci virtualnie odstapic jednego z koteckow, bo mam ich siedem :D Quote
Samba Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Basenji napisał(a): O rany, a cóż to za nowa inicjatywa? Dla równowagi psychicznej zwłaszcza należy wymyśleć klub kotożerców, abyście do końca się dziewczyny nie tego i tamtego. Zdrówko A fuj! Ty wiesz, ile na kocie jest klakow??? To gorsze, niz sznurek w zebach, albo styropianem po szybie!!! Brrrr.... :nerwy: Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [quote name='tajdzi']A pytanie pomocnicze....Czy klawiaturkę musisz teraz na kolankach trzymać? :) Nie nie muszę :D . podpowiedź ostatnia, ( bo muszę po Młodszą lecieć do szkółki) [quote name='Basenji'] O rany, a cóż to za nowa inicjatywa? Dla równowagi psychicznej zwłaszcza należy wymyśleć klub kotożerców, abyście do końca się dziewczyny nie tego i tamtego. Dobry pomysł, zakładaj opozycję, bo faktycznie nam się w głowach poprzewraca :P . [quote name='Samba']Moze na akwariuma? Moje kotecki ubielbiaja siedziec na cieplej klapie od akwarium. Znaczy sie od telewizora. Bo traktuja baniak, jak telewizor, stresujac mi rybki! Ja tez chce nalezec do fanclubu!!! :shake: nie mam akwarium, choc przyznam że dzieci chcą mieć, więc kto wie :hmmmm: . Znowu będzie o co maglować tatusia :angel: . Samba przyjęta do fanclubu :P :P :P !!! Kto jeszcze, kto jeszcze, zgłaszać swoje kandydatury!!! Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Beata jak zawsze świetne pomysły :D Oj jest tyle miejsc na którym moze siedzieć kot .... lub leżeć lub się wyciągać itd.... :wink: Uczucie ostatnio oziebło się W+L, Waler miałczy nad miską ale jestesmy jeszcze twardzi .... :wink: pozdro ale ja Dymka w fanklubie daję na mastkotkę i modela :D Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 na razie Waler kocha mikrofalę, bo jest bardzo blisko szafki z żarełkiem i trzeba byc stale na pozycji .... :D co to za przykład dla "rozwijającego się" Dymka :wink: Quote
Basenji Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [quote name='Patka']na razie Waler kocha mikrofalę, bo jest bardzo blisko szafki z żarełkiem i trzeba byc stale na pozycji .... :D co to za przykład dla "rozwijającego się" Dymka :wink: A na ile go wstawiasz? Zdrówko Quote
Poświata Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 [quote name='Patka']:D co to za przykład dla "rozwijającego się" Dymka :wink: http://img172.exs.cx/img172/8424/3001050051sp.jpg Spoko wodza :robot: , nie mamy mikrofali :niewiem: :-? . Quote
dbsst Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 nie no Dymek i Walery to sa mistrzowie moich polikow gdzie jeszcze wchodza cicho sie zastanawiam ;) ta mikrofala to wieka konkurencja co zrobic co zrobic ;) Quote
Patka Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Średni na pięć minut aż mu sie futro zarumieni ... ale Luna jest bardziej podatna juz jest złota i chrupiąca :wink: :D zdrówko :wink: Beata i dobrze By ci się chłopak cały czas chciał napromieniowywać ... :D pozdro Quote
Recommended Posts