Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Mój Kot Senior trząsł całym domem i wysyłał demoniczne spojrzenia nawet do błyskającego flesza...dopóki nie pojawiła się Łatka

Łatka wciąż robi "podchody"do moich kotów,dziś było tak:

I wciąż bezskutecznie próbuje zachęcić koty do wspólnych zabaw :-?

Posted

Zakochałam się w Łatce :iloveyou:
Daj im troszkę czasu ... jednak moja kocica (patrz wyżej) nie zakceptowała psa do końca mieszkają razem, ale sie mijają dla Luny psy są fuj i Lilith to szanuje :D
pozdrowionka

Posted

Ach ... co tu pisać ... uwielbia wszystko co czarne - tak że nie mam czarnych ubrań i nauczyła nas nie kłaść nic na fotele, bo na 100% się na to położy i zostawi podpis z rudych siersciuchów w dużej ilości...
Petra - dziękuję :)

Posted

[quote name='Patka']Ach ... co tu pisać ... uwielbia wszystko co czarne - tak że nie mam czarnych ubrań i nauczyła nas nie kłaść nic na fotele, bo na 100% się na to położy i zostawi podpis z rudych siersciuchów w dużej ilości...

A czy zauwazyliscie, ze wystarczy, np. na lozku, polozyc biala kartke papieru, to zaraz jakis kot sie zmaterializuje, wskoczy na to lozko, usiadzie na kartce i zacznie sie myc? Robilam taki test ze wszystkimi moimi kotami (a bylo ich w sumie 12) i zawsze scenariusz sie powtarzal!

Super zdjatka robicie swoim kotom, ja tez musze sie wziac do roboty i conoeco popstrykac, bo obiekty sa fajowskie (jak to koty).
A teraz odgrzebane zdjecie Krakersa (sam zainteresowany aktualnie spi na poduszce obok komputera)

Posted

Samba :) Luna gazetki kocha czytac swoją szanowną pupcią, ale także ulubione rekalmówki (już pisałam) Kocha polarowe rzeczy grzeją świetnie i włazić do swetrów do szafy - ja ją wtedy tak kocham :evil: :wink:
pozdro

Posted

Patka napisał(a):
Samba :) Luna gazetki kocha czytac swoją szanowną pupcią, ale także ulubione rekalmówki (już pisałam) Kocha polarowe rzeczy grzeją świetnie i włazić do swetrów do szafy - ja ją wtedy tak kocham :evil: :wink:
pozdro

A uklada Ci sie na klawiaturze pod lampka komputerowa? Moj najwiekszy kocurek (6 kilo i nadal rosnie) uwielbia lampki komputerowe. Jest w przewazajacej wiekszosci czarny jak smola, wiec pieknie chlonie ciepelko ze swiatelka :D A poniewaz lampka oswietlam sobie klawiaturke (dziwna jakas jestem, nie?), to uwala sie na owej, wypisujac rozne glupoty szanownym doopskiem. Ale to nie kot mi zresetowal komputer dwa razy, tylko Samba :lol: :lol: :lol: Wciskala sie miedzy moje nogi, a biurko i wcisnela reset. Nie mam pojecia jak to zrobila (fakt, ze reset lekko wystaje, a komputer stoi tuz nad podloga). Zdolne te nasze bydleta...

Posted

O tak zaraz zaprezentuję ....
Pod lamką (silna) komputerową na biurku i uwielbia nam się kłaśc jak pracujemy na papiery - kartki z pod niej wyciągam i kłade na nią - niewiele jej to przeszkadza,dzięki bogu Walery się na biurko nie mieści :D :wink: za to on okupuje mikrofale udało mi sie go złapac bo wie że mu nie wolno ;)

Posted

cudne :D ..ten drugi z pedzlami przypomina moja koteczke,jak byla mala :D ...Ja mialam 4 koty,teraz zadnego-okazalo sie,ze koty naprawde przywiazuja sie do miejsca,nie ludzi-wrocily 300 km do starego domu-teraz sa z moja mama,mimo,ze to byly moje koty,a ona nie cierpiala kotow.ale jak wrocily to nie miala serca ich wyrzucic..a ja nie mialam serca ich zabierac-3 miesiace ich szukalam i rozpaczalam.Teraz 4 zboje mieszkaja tam- a ja je odwiedzam...i tez mieszkaja z psem :D ..i krolikiem(TERMINATOR ma na imie i gryzie wszystkich),chomikiem i papuga :D