Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaW napisał(a):
A jeśli chodzi o dietę po sterylizacji, to pamiętam że ani kotka ani kocur nie chcieli nic jeść chociaz wszystko mieli pod nosem. Same najlepiej wiedzą kiedy zacząć. Nawet Harry wielki żarłok i wiecznie głodny nie ruszył nic przez cały dzień, a później po troszeczku próbował.

Czyli coś w tym jest. One naprawde lepiej wiedzą, kiedy, co i jak.
Podtrzymuje moje zdanie.
Pzdr.

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basenji']Odcinke 2-gi.
"Pościg"
http://img200.exs.cx/img200/4461/pieskot93uo.jpg
"Mam Cię, Mruczysław!"- Wyjodłował Inspektor.
"A figę, wypchaj się moim wyleniałym futrem!' - odmruczał kot.
"Czekaj no, ja cię................"

zdrówko
Basenji, nie może być tak, że wiecznie Inspektor goni za Mruczysłąwem. Zrób jakis zaskakujący zwrot w akcji. Na przykład, Mruczysław to utajniony agent utajnionych służb MI6...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][quote name='Basenji']Odcinke 2-gi.
"Pościg"
http://img200.exs.cx/img200/4461/pieskot93uo.jpg
"Mam Cię, Mruczysław!"- Wyjodłował Inspektor.
"A figę, wypchaj się moim wyleniałym futrem!' - odmruczał kot.

zdrówko
Basenji, nie może być tak, że wiecznie Inspektor goni za Mruczysłąwem. Zrób jakis zaskakujący zwrot w akcji. Na przykład, Mruczysław to utajniony agent utajnionych służb MI6...
Pzdr.

Spokojnie Asiaczku, będą i zwroty i wywroty i zakręty.
Ale wszystkow w swoim czasie.
Zdrówko :lol:

Posted

Biedny kocurek... Ale z drugiej strony to spojrzenie Łatki jest takie rozbrajające. Gdybym nie znała foksów, to bym uwierzyła, że ona taka biedna, samotna, smutna i nie ma kogo buzi otworzyć...
Pzdr.

Posted

A wczoraj..mój szanowny tata próbowal zaprzyjaźnic ze sobą zwierzaki:

Efekt nadal marny..koty obserwują Łatke i nie są zbyt skore do zabawy,ale moze,kiedyś coś... :evilbat:

Posted

Naet z daleka na fotce widać ze koty są zdegustowane nowym przybyszem :D Piękna foksinka :D Koty cudne ale to oczywiste :D czekam na rozwoj wydarzen z integracji :D
pozdrówko

Posted

Łatka jest kosa i licze ze sila sie zaprzyjazni z dorodnymi kociakami slicznymi zreszta

Basenji ja juz mam bilet i czekam a tu narazie saaame reklamy ;)

Posted

Specjalnie dla posiadaczy biletów kolejny odcinek (III) przygód Inspektora Piesiaka. Pamiętacie co było w poprzednim odcinku?

Fuuuuuuuj! Wyjodłował piesiak porażony tajną bronią kociambra!
Mam to od mojego kuzyna, skunksa!

Inspektor zatoczył się i padł bez zmysłów.
Mruczysław pomiałkując uciekał, porywając przy okazji kawałek kiełbasy ze stołu....
cdn....
Zdrówko

Posted

Ja tam wierzę w inteligencję zwierzaków: psów i kotów. Nie od razu Kraków zbudowano i one dobrze o tym wiedzą. Dajmy im trochę czasu. Poza tym codzienne czynności działają uspokajająco i tez mają wpływ na zachowanie naszych pupili. A więc nie poświęcajmy im więcej czasu niż normalnie; pojawienie się nowego zwierzaka w domu nie moze wpłynąć na regularny, codzienny tryb spraw domowych.
Pzdr.

Posted

[quote name='Basenji']Specjalnie dla posiadaczy biletów kolejny odcinek (III) przygód Inspektora Piesiaka. Pamiętacie co było w poprzednim odcinku?

Mruczysław pomiałkując uciekał, porywając przy okazji kawałek kiełbasy ze stołu....
cdn....
Zdrówko
No nie, wiedziałam, że Mruczysław ma jakąś tajną broń, ale nie domyślałam się, że Inspektor aż "tam" będzie jej szukał... A kiełbaska to dobra była?
Pzdr.

Posted

[quote name='Basenji']Specjalnie dla posiadaczy biletów kolejny odcinek (III) przygód Inspektora Piesiaka. Pamiętacie co było w poprzednim odcinku?

cdn....
Zdrówko

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A nie mówiłam że w końcu załatwi :2gunfire: psizola. Tylko tak nie do końca.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tam wierzę w inteligencję zwierzaków: psów i kotów. Nie od razu Kraków zbudowano i one dobrze o tym wiedzą. Dajmy im trochę czasu. Poza tym codzienne czynności działają uspokajająco i tez mają wpływ na zachowanie naszych pupili. A więc nie poświęcajmy im więcej czasu niż normalnie; pojawienie się nowego zwierzaka w domu nie moze wpłynąć na regularny, codzienny tryb spraw domowych.
Pzdr.

Śwęta racja. Jak Gizmol pojawił się w domu to były 2 koty. Jeden dzień fuczały i parskały na niego. Na drugi przylutowały mu delikatnie bo był beszczelny a na trzeci gdy Gizmo przyzwyczaił sie do nowego domu, przydusił jednego i drugiego do ziemi i zaczęła się sielanka. Po tygodniu już ze soba spały.

Posted

Srasznie długo tzrba czekać na kolejne odcinki!
Zasnąć można!

dedykuję dbsst - to jest ziewanie, a nie jakieś ucho, i kawalki głowy :lol:
(dla wtajemniczonych czyli z innego topicu)

a teraz się pochwalę - wydrukowali mi to zdjęcie w "Moim Psie"!!! :Dog_run:

Posted

szaraduszka boska fotka nie dziwie się że Mój Pies się na nie połasił swego czasu dziewczyny mnie namawiały na wysłanie tej fotki co mam w emblemacie ale nie wiedziłam jak się za to zabrać :o
pozdrawiam :D

Posted

Patka, to bardzo niekłopotliwe. Trzeba znaleźć internetowe strony Mojego Psa. Tam poszukać w konkursach i wysłać fotki mailem! Nie ruszasz się z domciu, możesz podziwiać Swojego pupila w gazecie :) i jeszcze jeśli będziesz miała szczęście możesz np. wygrać jednorazowy aparat (taki dostałam, bo moje zdjątko wyróżniono:) )