Basenji Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Patka napisał(a):Basenji Ty to lubisz więc dobrze :wink: ... Ty "potforze" :wink: Jak możesz :wink: tak o swoim głównym bohaterze serialu .... zdrówko :wink: :wink: Wiesz, ten główny (ZŁY) charakter , jak każdy kot ma 9 żyć, czyli może ginąć wielokrotnie. Bo jak w każdym serialu dobro musi wygrać. Zdrówko Quote
Asiaczek Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 A który z bohaterów jest ten zły, a który dobry? Według mnie, jak piszesz na tym topiku - to kot jest dobry, a jak na topiku "bardziej" psim - to wtedy pies? Tak? Zobacz, jak ciężkie jest zycie scenarzysty i autora w soap opera! O wszystkim musi myśleć i przewidywać losy bohaterów co najmniej na 3 odcinki naprzód :wink: Pzdr. Quote
Poświata Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Asiaczek napisał(a): Zobacz, jak ciężkie jest zycie scenarzysty i autora w soap opera! O wszystkim musi myśleć i przewidywać losy bohaterów co najmniej na 3 odcinki naprzód :wink: Pzdr. Taaaaa, a w odcinku 375 już sam zapomina co namotał w pierwszych :P :D :P . Quote
AnkaW Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 malawaszka napisał(a):a GIZMO nie ma śladów na skórze po takim "przytulaniu?? :lol: Troszeczke ma, ale gorzej wychodzi na gonitwach z borzojem, bo wtedy robi za psa użytkowego i jest zającem. :lol: Quote
Asiaczek Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Beata&Poświata napisał(a):Asiaczek napisał(a): Zobacz, jak ciężkie jest zycie scenarzysty i autora w soap opera! O wszystkim musi myśleć i przewidywać losy bohaterów co najmniej na 3 odcinki naprzód :wink: Pzdr. Taaaaa, a w odcinku 375 już sam zapomina co namotał w pierwszych :P :D :P . No właśnie. A jak w 375 zapomni, to zaczyna przywracać do życia ubitych bohaterów i cała polka zaczyna się od nowa!!! Pzdr. Quote
Poświata Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 :P albo ich zaginionych braci bliźniaków lub siostry, rozdzielonych po urodzeniu i odnalezionych cudem....... :P Quote
AnkaW Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 No a teraz historyjka dla cierpliwych. :lol: Po co przylazłeś ty potfosze,tak dobrze się spało :evil: Nos precz ode mnie bo ci przyłoże Nie zbliżaj się :o Gizmo ratuj :x Już cię bronię 0X - zostaw mojego totusia ! Wynoszę się stąd Tutaj lepiej wszystko widać :oops: No nareszcie poszedł, chyba się wykąpie łaa jaka gorąca Idę spać, dobranoc. Quote
AnkaW Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='Patka']...Luna odpoczywa po hipnozie wróbelków mieszkających pod parapetem naszego okna :D Nie ma jak miękka poduszeczka i drzemka by ukoic skolatane przez wróbelki nerwy.... Nie boisz się, że może za bardzo zainteresować się tymi wróbelkami. Trochę wysoko... :roll: Pozdrawiam. :D No a co ja mam powiedzieć? To tyyylko 2 pięto. Nie ma na niego rady :evilbat: Quote
AnkaW Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 I jeszcze jedno zdjęcie jak był malutki z ciocią Amandą. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Beata&Poświata napisał(a)::P albo ich zaginionych braci bliźniaków lub siostry, rozdzielonych po urodzeniu i odnalezionych cudem....... :P Chyba pobijemy na głowę Basenji w atrakcyjności serialu... Zapomniałaś jeszcze o "szwagrabratażonie" i drugiej żonie ojczyma mojej babci... Cudownie tak wymyślać... Pzdr. Quote
baskomaniak Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 [quote name='AnkaW']... No a co ja mam powiedzieć? To tyyylko 2 pięto. ... Nie ma na niego rady :evilbat: :smhair2: :smhair2: :smhair2: A Ty mu jeszcze fleszem po oczach... :smhair2: Pozdrawiam. :D Quote
alina71 Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 baskomaniak napisał(a):A Ty mu jeszcze fleszem po oczach... :smhair2: Pozdrawiam. :D :kciuki: :jumpie: Quote
baskomaniak Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Basenji']I kolejny odcinek serialu kryminalnego pt:: " Bandyta kociamber dalej knuje" Inspektorze Piesiaku, nu pogodi! :evilbat: Zdrówko ... ...Negocjuję ze zwierzakami kontrakty na dalsze odcinki serialu. Jak już pisałem na początku, to serial brazylijski z domieszką amerykańskiego więc te pare tysięcy spotkań będziecie musieli znieść, czego wam nie zadroszczę. :evilbat: ... Basenji, no to negocjuj z aktorami dalsze odcinki, bo na razie mamy tylko... ... pięć, a do tej pory powinno być ich przynajmniej... ... dziesięć. O rany! Nie wierzę własnym oczom... ... zdaje się, że znam osobiście głównego aktora... ... spotkaliśmy się na jakimś "festiwalu" czy coś takiego... ... ach, ale to była impreza... ...pamiętasz Inspektorze Piesiaku te suczki spacerujące Aleją Gwiazd? No to za obsadę :beerchug: i reżysera :beerchug: Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 AnkaW Ty dziewczyno masz pełne ręce roboty ten kot to zywe srebro :D Luna taka była za młodu tez mamy tzw brak balkonu i sasadów przyprawiała o zawał spacerując po ramkach od suszarki, ale nigdy nie spadła (była zwinna i szczupła) :wink: Obecnie woli rozbijać sie o szybę za wróbelkami przychodzącymi na paszę :D Baskomaniak powiem jedno te różowe łapeczki mnie uwiodły :D :D a poza tym oskar za scenariusz i kreacje aktorskie :cunao: super z rana wprowadzić się w dobry nastrój dzieki :D pozdrowionka Patka&Lilith&Koty Quote
Basenji Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='Basenji']I kolejny odcinek serialu kryminalnego pt:: " Bandyta kociamber dalej knuje" Inspektorze Piesiaku, nu pogodi! :evilbat: Zdrówko ... ...Negocjuję ze zwierzakami kontrakty na dalsze odcinki serialu. Jak już pisałem na początku, to serial brazylijski z domieszką amerykańskiego więc te pare tysięcy spotkań będziecie musieli znieść, czego wam nie zadroszczę. :evilbat: ... Basenji, no to negocjuj z aktorami dalsze odcinki, bo na razie mamy tylko... ... pięć, a do tej pory powinno być ich przynajmniej... A ja byy to podpisał tak: przybij piątek Fingal! ... dziesięć. ....albo i dwie piątki!O rany! Nie wierzę własnym oczom... ... zdaje się, że znam osobiście głównego aktora... ... spotkaliśmy się na jakimś "festiwalu" czy coś takiego... ... ach, ale to była impreza... ...pamiętasz Inspektorze Piesiaku te suczki spacerujące Aleją Gwiazd? No to za obsadę :beerchug: i reżysera :beerchug: Ale ty Gusio to jeszcze oglądałeś się raczej za pieluchą niż tymi laskami z Kwidzyna! A kolejne odcinki o piesiaku złym charakterze już dzisiaj. Oglądajcie! Zdrówko Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Basenji musisz troche akcje popędzić - podkręcić, :wink: bo mi kotka na serialu przysypia :wink: :D a potem musze jej skróty opowiadać :D :wink: pozdrówko Quote
malawaszka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 hahaha Baskomaniak :klacz: ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol: Quote
Cola Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 :cunao: ta fota mnie powaliła z krzesła :cunao: Quote
baskomaniak Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='baskomaniak']... ... ach, ale to była impreza... ...pamiętasz Inspektorze Piesiaku te suczki spacerujące Aleją Gwiazd? No to za obsadę :beerchug: i reżysera :beerchug: Ale ty Gusio to jeszcze oglądałeś się raczej za pieluchą niż tymi laskami z Kwidzyna!... :oops: Quote
Cola Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Kolejne fotki mojego kocurka Potera :) Chyba ich jeszcze nie było :wink: Usłyszałem jakiś dziwny odgłos... To papużka....Próbowałem z tej strony... ...i z drugiej.. ..i nic z tego... Dobrze, że papug przeżył....mało brakowało do zawału :wink: :lol: Quote
Patka Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Cola bidna papużka a kicia pewnie sobie pomyslała jak p[odrosne to poczekaj wyskubię cie z tej klateczki .... :D :wink: cudeńko :D Quote
Cola Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 hihi....i tak próbował otworzyć klatkę...co mu się prawie udało :) Seria relaksacyjnych pozycji Poterka Ciekawe jakie jeszcze pozycje wymyśli?? :wink: Quote
Cola Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 A co tam. Zanudze was fotkami dzisiaj....Kolejne pewnie pojawią się po weekendzie, albo i później. Mam na przechowaniu kotkę dachowca...jeszcze będzie tylko przez tydzień. Poterek jak się dowie będzie :( :( :bigcry: Uśmiech proszę.. Ogonki są fascynujące I portrecik.. Quote
Basenji Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Te kotki na paskach naprawdę fajnie wyglądają. Szkoda, że też nie są takie zeberkowane :( Zdrówko Quote
Cola Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Jeszcze zeberkowanych kotów niewidziałam. Może kiedyś je pomaluję farbkami :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts